Şimdi Ara

taktiksel facia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şenol hoca'ya bugüne kadar çok büyük destek verdim, güvenim de var. ancak aklıma yatmayan bazı hataları oluyor gibi. elbet bir bildiği vardır.

ancak henrique'nin oynatılması gibi bir anlamsızlık, aklım almıyor yahu. bu adam niye oynar? her aldığı topu batırmaktan başka bir şey yapamıyor. buna rağmen de şahsi oynamaya devam ediyor. bu adam 120 dakika sahada kaldı. 120 dakikayı geçin, 1 dakika bile oynaması facia. izlerken ben kanser oluyorum, trabzonlu arkadaşlar nasıl dayanıyor anlayamıyorum.

hadi forvet yok takımda, çok haklı. ama bak rakibin 10 kişi gömük savunma yapan bir takım. hadi uzaktan şut da çekmiyorsunuz, orta sahada al-ver yaparak mı geçeceksiniz bu defansı? bu imkansız. koy vittek'i, yanına halil'i ver. henrique sahada olmasın. olmadı çıkar altyapıdan birini.
    alanzinho-volkan ile kanatlardan yığ ortaları. 5 dakika al ver yapıp da top kaptırmaktan ço kdaha iyi bir çözüm.

cech sakat mı bilmiyorum. ama celutska sol bekte olmuyor işte. olmadı ferhat'ı koy kardeşim, celutska oynayamıyor işte, bir tek benim mi gözüme batıyor bu? defansif manada hiç problem yok, ama insaf ya videoton karşısında emeklilerin halı saha mücadelesinde defans oynayanlar kadar bile hücum yapamıyor sol bekte celtuska.

110 olmuş, 1 oyuncu değiştirme hakkın var, niye kullanmıyorsun? gol atmak gerekiyor, alanzinho'yu çıkarıyorsun. sahada rakibin arasına dalan tek kişiyi çıkarma nedeni nedir?

benim içim yanıyor, sizin halinizi düşünemiyorum. geçmiş olsun diyeyim, artık seneye daha iyi bir noktaya gelirsiniz avrupa'da. bundan sonra yapacak bir şey yok.

• Şenol hocada farkında Taraftarda farkında.Tek uyuyan yönetim.Bu hafta 3 oyuncu transfer ediliyor ama Avrupa maçına yetiştirilmiyor.Şenol hoca alınacak oyuncu kampa yetişsin diyor.Yetişsinki takıma uyum saglasın alışsın diyor.Yönetim ne diyor?Biz acele etmiyoruz,ince eleyip sık dokuyoruz diyor.Üstüne Takımdaki oyuncuların formsuzluguda eklenince kaçınılmaz oluyor işte.Kulagı kapalı böyle yönetim oldukça ne kadar konuşsak boş malesef.

şu oynamış bu oynamış, bunlar detay... zaten ameleler topluluğu kalmış takımda...ne farkeder...ha henriqe oynamış, ha başkası...

benim korkum şu: bu yönetim kendi üzerindeki kara bulutları dağıtmak için, şenol güneşimizi yiyebilir...
  • Şenol hocadan iyi biliyorum bu işi diyen gelsin 2 hafta takımı yönetsin. Bu adam bu oyuncularla idman yapıyor izliyor nedir ne yapabilir biliyor. İstediği transferler yapılamazsa nerde vasat oyuncu var onu takımda tutup yıldızlarını satarlarsa onunda yapacağı budur ne yapsın cıkıp kendımı gol atsın ben hocanın arkasındayım. Bence taktik ve oyuncu değişimleri yerindeydi kadroda iyiydi paulo o pozisyonda golü atsa yıldızmı olacaktı. Birazda şans meselesi gsnin oyuncularını fbnin oyuncularını şenol hocaya versinler uefa kupasını alacağından eminim. Bir takımda istikrar düzenli ödeme tesis ve kulüp yapısı başarıyı getirir. Trabzonda kaçı düzgün işliyor. Hocaya suç bulmadan önce takıma bakın milli takıma bile 1 oyuncu veriyoruz. Eğer sen Umut,Selçuk,Burak,Engin,Ceyhun,Jaja,Yattara,Egemen gibi oyuncuları hiç pahasına kaçırıyor yada satıyorsan oturup düşüneceksin. Şenol hoca demedimi bunların gitmesini istemiyorum diye ne oldu gittiler alınan hiç kimseyide hoca almıyor kusura bakmayın transfer için hocaya dayatılıyor. Jankoyu hoca daha önce izlememiştir bile aldıktan sonra sormuşlardır bunu alıyoruz ne dersin diye oda hiç yoktan iyi demiştir.

Lenovo M92p SFF

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapay Zeka ve Gelecek
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.