|
bilen bilir sözde kolon patladı diye geçen sene kapattılar, o zamandan beri bir çivi dahi çakmadılar. bugün belediyeden öğrendim, ilgili otopark ispark bünyesinden çıkarılmış. bu şu manaya geliyor; ya orası muhtemelen özelleştirilecek, ki bu da ölümcül fahiş fiyatlar demek, ya da orası yıkılıp yerine başka bir şey yapılacak. yani söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten, yazıp yazıp siliyorum siz anladınız onu. zaten mevcut otoparklarla dahi istanbul'da park sorunu korkunç boyutlardayken mevcut otoparkları da kapatıyorlar. tepebaşı otoparkı kapatıldığında çevredeki özel otoparklar öyle fahiş zamlar yaptılar ki insan düşmanına bunu yapmaz. şu anda galatanın aşağısındaki otoparklar 2 saate 400 tl alıyor evet yanlış görmediniz 2 saate 400 tl alıyorlar. sadece araba orada 2 saat durdu diye 400 tl para alıyorlar. şimdi karaköy için de benzer bir şey yapacaklar muhtemelen. oradaki isparkı yıktılar, yerine ya otopark dışında başka bir şey yapılacak, ya da otopark yapılsa bile ispark yerine özel otopark olacak, ki bu da ölümcül fahiş fiyatlar demek. ne diyeyim ki taksime gitmek benim için çok kolaydı, şimdi imkansız hale geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 20 Ekim 2025; 20:25:52 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler