Şimdi Ara

Taksim gerçekten istilâ altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün akşam 8den sabah 5e kadar Taksimdeydim. İstanbul'a bu sene üniversite nedeniyle geldim. daha önce hiç bulunmamıştım. forumda, ekşide falan okurdum hep "ya abi Taksim'de Türk yok" vs diye ama abartı sanardim. derdim ki ya abi Taksim dediğin yer İstanbul'un en ikonik yerlerinden biri nasıl Türk olmaz? Dün gördüm ki gerçekten öyle be. özellikle sabah 3-5 arası istiklalde yürürken cidden Türk görmüyordum. hayatımda ilk kez Türkiye'de kendimi azınlık olarak hissettim. Türk yoktu ya gerçekten hani. inanılmaz fazla arap, Kürt. türk o kadar az ki. 2 tane Arap grubu birbirine girdi. bizim memleketimizde adamlar birbirine posta koyuyor... metroda yine 2 Arap kavga etti. adamlar bizim ülkemizde bir şeyler paylasamayip kavga ediyorlar... kendimi Türkiye hariç her yerde hissettim. kesinlikle ve kesinlikle TR'de yaşamayacağım. dünden sonra emin oldum bu ülkede kesinlikle geleceğimi heba etmeyeceğim. Yunanistan, Bulgaristana bile tavim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • istila epey zaman önce başladı zaten. Türk milletinin yokolması sürecine girilmişde olabilir...Hristiyanların Anadolu'yu Yahudilerin mezopotamyayı alma sürecinin tamamlanması yakın olabilir...Mardin Süryanilere verilecek derken Erdoğan istanbul'da Süryani kilisesi temeli atıyordu belki ömrü Ayasofya kilisesini açmaya yetmeyebilir ama veliahtı açabilir

    Araplar ve ortadoğular ile Anadolu kozmopolit bir şekle sokulacak sonra Amerikalılar Irakta Arapları sonra İranlıları keklik gibi nasıl avlamışsa Arap kadınlarını nasıl sıradan geçirmişlerse Türkleri Ankara Yozgat bölgesine hapsedip diğer yerleri Arap ve İran kökenlilerle el koyması mümkün olacaktır zaten kiliselerde bu bölgelerdedir .istanbul-suriçi, bergama, tarsus, iznik, hatay ,Trabzon , mardin (süryani) ,hakkari (nasturi), van (Ermeni) kilise merkezleri ... Batı Arapları ve iran kökenlileri Anadoluyu ele geçirmek için taşeron halklar olarak kullanmak istiyor ortadoğuda görüyoruz bunu zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 12 Ocak 2020; 23:30:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Suriler üretmeyi değil hazıra konmayı sever.%50'nin savaş çığırkanlığı yüzünden hep
  • Eskiden istiklal caddesi elit insan kokardı, giyimi kuşamı düzgün insanla dolardı orası. Şimdi bağcılar bebeleri ve suriyeli kardeşlerimiz ele geçirmiş. Her adım başı medeniyetten uzak bir şekilde bağıra bağıra çöp ortadoğu şarkıları söyleyen keko dolu.
  • arkadaşlarla takılmak için en son 2016 sonbaharında gittim daha da hatırlamıyorum.
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Ne kadar eskiden hocam? 10 yil once de varos bir yerdi gayet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Taksim'e yıllardır gitmiyorum bu görgüsüz ve sonradan görmelerden dolayı. İstanbul Kürt Arap istilası altında kısacası Ortadoğu'nun toplanma merkezi olduk.
  • Taksime 2 kere gittim bi aralıkta bi ocakta, mağaza eğlence yerleri bile Arapça.

    Türk yok denecek kadar az, İstanbul yaşanacak yer değil, 20k maaş altı alan uzak dursun bu şehirden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014'de İstanbula geldiğimde taksimi gezmiştim heryer arap doluydu şalvarlarıyla gezeneler vardı demek hala aynı.
    İzmirimin gözünü seveyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Inanabiliyomusunuz ya Turkiyede metroda iki Arap kavga ediyor. Boyle bisey nasil mumkun olur???
  • Sosyal medya listelerimdeki kimsenin senelerdir İstiklal Caddesi'ne gittiğini görmedim. O civarda Galata Kulesi popüler, veya boğaz sahili. Lokasyonum itibariyle de Florya - Yeşilköy - Küçükçekmece sahili de popüler listemde.
  • Cetveli Sinop'tan Mersin'e yerleştirip diğer tarafla geçişleri vizeye bağlasalar hatta o vizeleri de uzun bir süre dondursalar keşke.
  • Yunanistan ve Bulgaristan'ı küçük görmeniz anlamsız. Çünkü batı sınır kapılarından birinden çıktığınız an çok farklı bir dünya ile karşılaşıyorsunuz. Belki yolları kötü ama en azından insanları ve yaşam şartları iyi. Bu millet hâla asfaltın yenecek birşey olmadığını anlamadı malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en son hatırladığım Taksim,2012'de Taksim idi.
  • taksim esnafı arapları çok seviyor,hemen hemen her işyerindearapça reklam panoları mevcut zira araplar tiko para ile alışverip edip rahat yaşamayı tercih ediyor.
    Ordaki esnaf arapları severken burda bu başlığın açılması anlamsız..Hiç bir suriyeli bir yeri işgal edemez ancak paragöz simsarlar evleri,işyerlerini araplara fahiş fiyatlardan verip izin veriyorsa her yabancı uyruklu insanda o bölgeye gelir yada yerleşir.

    Kısacası taksim'deki durumun özeti bu.Zengin arap kesiminin uğrak yeri haline geldi ve ordaki işletmelerin çoğuda buna kolaylık sağladı ve birkaç kez şahit olmuşumdur ordaki bazı işletmeler türk müşterilerden daha çok arap müşterileri daha iyi hizmet ettiğini bu durumlarda ordaki nufüs yoğunluğu ister istemez değiştirdi.Şahsen taksime işim oladığı sürece ne uğrarım nede alılveriş ederim ama bu ordaki yabancı uyruklu insanlar ötürü değil ,oradaki işletmelerin arap seviciliğinden kaynaklıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 13 Ocak 2020; 17:10:44 >




  • Şuan için Taksim, Eminönü gibi yerler öyle. Yakında Türkiye'nin tamamında demografik yapı bozulacak önlem alınmazsa.
  • Dün yurtdışından misafirim geldi bana sormadan continental otelde rezervasyon yapmış, niyetim arabayla alıp başka yere gitmekti, illa starbucksta kahve içelim dediği için oturdum gerçekten taksim tinerci ve torbacı dolu.
  • Doğma büyüme İstanbulluyum. Son 3-4 senedir Taksim, Beyoğlu uğramadım bile. Gezi parkına AVM yapsınlar artık umurumda olmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 13 Ocak 2020; 17:44:20 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.