Şimdi Ara

Taksici tarafından bir restorana yönlendirilen 3 yabancı öğrenciye 28 bin 596 lira hesap çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul’da yemek için bir restorana giden üç yabancı öğrenci, hayatlarının şokunu yaşadı. Cüzdan yakan yemek ise 23 Ekim’de yenildi. Tahran’a ameliyat için gitmek üzere yola çıkan üç öğrenci, İstanbul aktarmasında yemek molası vermek istedi.

Taksici, “Yakınlarda restoran yok ama güzel bir yer biliyorum” diyerek öğrencileri bir otele ait restorana götürdü. Ancak iddiaya göre bu restoran, tam bir turist tuzağıydı. Menü gösterilmeden verilen siparişlerin ardından gelen hesap adeta dudak uçuklattı. Menü bile gösterilmeden servis edilen yemeklerin ardından öğrencilere 28 bin 596 liralık (yaklaşık 600 Euro) hesap çıkarıldı.

AMELİYATA PARA KALMADI

Faturayı gören öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdı. “Resmen dolandırıldık, ameliyat için biriktirdiğimiz parayı bu hesaba verdik” diyen mağdurlar ameliyat ücretine yeterli para kalmaması nedeni ile ameliyat olamadan tekrar İran’a döndüklerini sosyal medyada paylaştı.

FATURALI SOYGUN

28 bin 596 TL’lik yemeğin faturasına göre ödenilen vergi tutarı 4 bin 766 TL olarak düzenlendi

https://www.sozcu.com.tr/turist-kaciran-kazik-p252325

• Ya ıstakoz görünce aklıma, akp li vekilin geçen yaz lüks bir kentte, lüks mekanda yediği yemek geldi. Sanırım monaco du, orada bile 18 bin tl ödenmemiştir.

Son turist kazıklamaları da gerçekleştiriyor sektör. Turist bitince saplamayı bize yapacaklar sanki hiç yapmıyorlarmış gibi. Eskiden menüye bakmadan sipariş veren ben, şu an önüme yada girişe fiyat içeren menü koymayan hiç bir mekana girmiyorum. İstese yüz bin yıldızlı olsun umurumda olmaz.

Noy : İtalya'da deniz kenarında deniz mahsülleri kovası , yaklaşık 3 kg içinde ıstakozda var ortalama 100 Euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 25 Ekim 2025; 8:51:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 25 Ekim 2025; 17:38:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.