Bildirim
Taksi gördüm ama BMW marka
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neden taksi olamasın ? Benim bildiğim otomobil olarakk geçen her türlü araçtan ticari taksi olur.Yanlış mı biliyorum ? _____________________________ -
Bir ara Jaguar bile vardı . _____________________________
Honda is a Passion. -
bende bmwler taksi olamıyor diye biliyorum ama _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberKnight
Neden taksi olamasın ? Benim bildiğim otomobil olarakk geçen her türlü araçtan ticari taksi olur.Yanlış mı biliyorum ?
Bmw leri ticari olarak kullanmak yasak. Bi ara baya meşhur olmuştu bu durum ama halen geçerli mi bilmiyorum._____________________________ -
Biride mail atıp BMW Türkiye'ye sormuştu..
Cevap olarak gelen mailde, böyle birşey söz konusu olmadığı, istenirse takside yapılabileceği belirtilmişti.._____________________________ Hazır cep onayı gelmişken yazmayım dedim, yine dayanamadım cepten onaylattım.
VOLVO S40 2007 Dynamic araç satıldı, şuan S60 2.0 T5 2011 Advance
-
gugıla bmw taxi yazıp görsellerine bakın, baba yorgun
_____________________________ KEDÜDÜR O , KEDÜ KEDÜ
-
Oluyor neden olmasin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Birisi uydurmuş. Yayılmış heryere. Yok BMW araç taksi olarak kullanılamıyomuş. Kullanılırsa geri alınıyormuş falan filan.
_____________________________ Mechanical Engineering -
bursada audi var genelde zafer plazanın orda görüyorum

-

_____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım. -
yeni jetta görmüştüm bende bir kere _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler