Şimdi Ara

Taklit S4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hiç bu tarz şeyleri düşünmezdim bile ama taklit s4 almak için neredeyse ikna etti bu video beni. Sizler yorumlarınızı yaparsanız memnun olurum. Hani alınır mı alınmaz mı beni idare eder mi sıkıntıları nelerdir falan... Şimdiden teşekkürler. İlgili video;http://www.youtube.com/watch?v=YFqaLzkDePQ

• Arkadaşım bu vide insanı tatmin ediyor gerçekten. Ama arkadaşım aldı elime alıp baktım dedim bu orjinal. Okadar telefon piyasasında olmama rağmen ilk aldığımda orjinal sandım. Ama sonra tabikide anladım gayet hızlı ve tatminkardı. Ama sonra kullanıma bağlı içine uygulama müzik vs yükleyince facebook whatsap gibi arka planda çalışan uygulamalar yükleyince alet kaplumbağaya döndü yani kullanılmaz hala geldi diyebilirim yani 200 tl para verirsin paran boşa gider hiç gerek yok biraz daha bekle 2. El s3 mini falan al daha iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Kendimden örnek vereyim ben sana ilk telefonum repliakydı bilinçsizlik akşam ımei gitti,telefonu geri verdim.Az daha para koy Lumia 525 al,sıfır kutusunuda sen aç,keyfinide yaşa.Yok benim o kadar param yok dersen Xperia E,Dark Evo E40 düşün ama Replika alma
  • Replika hiç bir şey alınmaz
  • Düşünceleriniz için tesekkur ederim. Aslinda butcem az olduğu için bu tarz şeylere kayiyor aklim. Uygun fiyata güçlü telefon hesabi... Ama ileride sikintisi cikacaksa değmez tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arkadasta s3mini var cakma gayet guzel ne kasiyor ne bisey ama telde hic bisey yujku degil belkide ondan :f

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında uygulama yüklü halide cazip tabii ama arkadaşların yorumları da önemli. Birde bi replikaların kalite farkları da var. Ancak daha karar vermiş değilim
  • replika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.