Şimdi Ara

Takip istegini kabul etmeyen kız Edit: Kızı engelledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bir kiz instagramdan takil etmis neyse bende takip eden herkesi takip ederim.Neyse takip istegi attim kiza ama kabul etmedi.Sizce bu kizin amaci ne.Beni neden takip ediyor.Bu arada kendi instagramimda hic fotograf yok ve kizida tanimiyorum sadece profinde yazdigina gore ayni okuldayiz ama tanimiyorum yinede.
    Edit: An itibariyle kızı engelledim gectim hayirli ugurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 11 Şubat 2018; 18:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sebep bu olabilir mi?

Takip istegini kabul etmeyen kız Edit: Kızı engelledim
  • Seni denemiş acaba her kıza yürüyor mu diye sende hemen atlamışsın artık o kız seni sevmiyo

• aŞule kullanıcısına yanıt
    Kiza yurumedimki hatta hayatimda tek bir kiza bile yurumuslugum yok.

• O kızların seni kabul edebilmesi için yakışıklı ve kaslı bir erkek olman lazım. Yoksa unut. Hatta git kestir mümkünse. Fazla mal kullanılmadığı zaman göz çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 11 Şubat 2018; 14:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göle

O kızların seni kabul edebilmesi için yakışıklı ve kaslı bir erkek olman lazım. Yoksa unut. Hatta git kestir mümkünse. Fazla mal kullanılmadığı zaman göz çıkarır.

Hocam zaten sevgili olmak istemiyorumki ben kizla ben yalnizliktan memnunum sahsen ben sadece takip istegimi neden kabul emedigini merak ettim sadece.

Hatta ilk belki geri takip ederimde takipcisi artar diye beni takip etmistir diye dusundum ama takip istegimi kabil etmeyince olayin bu olmadigini anladim.İlginc bir durum.

Kizida tanimiyorum instada kendi fotomda yok instada kendi cektigim kedi kopek araba manzara resimlerini falan paylasiyorum bu yuzden onunda sevgili olma tanisma vs niyetiyle beni takip ettigini zannetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 11 Şubat 2018; 15:4:10 >
  • HaydonunAbisi kullanıcısına yanıt
    Allah belani vermeye bu ne len

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmemiştir.

• Yüksek ihtimal fake bir hesap olabilir. Seni stalklamak istiyor olabilir. Veya fotoğraf atınca isteğini kabul eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.