Şimdi Ara

Takıma katkısı en çok olan adcler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corki ile taşıyamıyorum. lane 6-1se tfler başlayinca 6-5 oluyor. Bir de tristana ile lanede de kazanamıyorum nasil bir olaysa tristana pickledigim her oyun saçma sapan insanlar geliyor. baska adc pickleyince düzgün suplar geliyor.

Varus oynuyorum ve onunla çok daha rahat taşıyorum, ultisi ve qsu deli gibi yarar sagliyor.
    Twitch aldim onu deniyicem şu ana kdar oyunuma gelen twitcher hep taşıdı. tflerde birden ortaya çıkıp zehrini döküyor teami.
    takıma katkısı çok olan taşıma potansiyeli yüksek olan adcleri yazar mısınz?

• teamfightta en katkılı olan adc : ashe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alt-ef-dört -- 25 Aralık 2013; 22:37:13 >
  • Varus,Twitch,Ashe.
  • Kaç yıldır bu tür sorulara ısrarla Vayne derim. Hem 1v1'i (hatta 2v1'i) güçlü, hem üzerinden focus atabiliyor, hem pozisyon alması kolay hem de cana göre true damage.
  • Ben miss fortune oynuyorum ultisi tf de gercekten ise yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinks

• takıma en çok katkısı olan adc herhalde sivirdir ultisinden dolayı. ama takım taşımak istiyosan sana vayne öneririm.
  • Varus ve sivir ikiside kendinden çok takıma yarar sağlıyor

• ashe , varus
  • Urgot dışında tüm ADC'ler iyi oynandımı oyun taşıyabilir.Teamfightlarda combolora uygun ultileri olan ADC ler falanda var Ashe - Ez - Lucian - Jinx - Varus gibi.Ama diğerleride bu açıkları kendi skilleriyle kapatıyor , vayne kog maw gibi heroların tank eritme özelliği , vayne in cleanse upı , caitlin , tristana ve kogmawın rangei , dravenın iyi ellerde harikalar yarattığını herkes bilir kaldıki ultiside tfde yararlı , sivirin takım arkadaşlarına verdiği ms boost çok işe yarıyor.Her adc iyi oynandığında çok iyi işler çıkarır yani.Hero sana göre değildir ters gelmiştir alışman gerekir falan.Tris bende oynayamazdım ilk başlarda , şimdide çok iyi değilim ama gene oyun taşıyorum arada.
  • Jinx - Varus derim ben.
  • Varus
  • Sivir tartışmasız. Varus sadece ult ve q su ile çok can yakıyor bkz:Puzsu tristana yı da çok seviyorum du bak aklıma geldi bi ara oynayayım
  • Oyun tarzına göre değişir. Poke yapmak üzerine takım kurarsan corkiden kralı yok.
  • Ashe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.