Şimdi Ara

Takaslık-Satılık PS3 160 GB Slim Model (Resimler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar elimde 160 gb'lık ps3 bulunmakta.Cihaz sıfırdan farksızdır 1.5 yıla yakın garantisi devam etmektedir.Tek kol vardır koluda sıfırdan farksızdır.Takas etme sebebim öğrenciyim ve oyun alamıyorum boşuna durmasıda zaman kaybı.Zaten toplamda 1-2 ay anca oynandı kaç aydır yatmakta :D
    Takas olarak xbox 360 istiyorum en güncel FW ile slim 4gb'lık model olabilir yada daha düşük bir model.İçinde oyun olabilir yada olmayabilir benim için farketmez ama cihazın temiz olması şart.Tekliflerinizi özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.Cihazın resimlerini sonra ekleyeceğim resim ekleyeceğimden dolayı sizinde resimli bir şekilde teklif yapmanızı istiyorum.Şuan bulunduğum şehir Nevşehir.Yani Takas yapmakta karar kılarsak kargo yoluyla halletmek zorundayız şehir dışında olursa.Referanslarımı görebilirsiniz şu ana kadar hiç bir alışverişim sorunlu geçmedi.Satılık olarak ise vereceğiniz teklife göre değerlendireceğim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 22 Ağustos 2012; 11:45:50 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.