Şimdi Ara

TAKASLIK PS VITA + 8GB Hafıza / PS4 Uzaktan Oynatır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 Uzaktan kontrolü için aldığım Vitamı satıyorum çünkü asıl uzaktan oyun desteği Playstation 4 içinmiş meğer..
    1000 Serisi LED ekranlı model, 2000 serisi pil tasarruflu olsun diye LCD ile üretildi ama tabii tartışmasız en iyi görüntü LED ekranlı modellerinde, ayrıca pili de fena gitmiyor yani :)
    Son versiyonu yüklendi içerisinde 8gb kart var biliyorsunuz buna her hafıza kartı uymuyor kendi sony kartı olmalı ve bu biraz daha tuzlu normal sd ye göre bunu da hediye olarak veriyorum...

Kutusu, kitapçıkları, orjinal şarj aleti filan var, ciddi yani kesin alıcıya whatsapptan gösteririm Vita'yı, diğer kararsız arkadaşlar başka ilanlara bakabilirler :)

Takas olarak önceliğim IPAD 3 yada IPAD Mini olabilir yada i3 işlemcili, 15.6" ekranlı, 4gb ramli pili bitik Lenovo b560 laptop pc'm var buna karşılık i5 işlemcili harici ekran kartlı bir laptoba fark olarak verebilirim Vita'yı..

Bu arada unutmadan cihaz SİM KARTLI 3G modelinden ;)

Yok aga benim param var peşin alırım diyeceklere pazarlıksız son fiyat 425 lira..

Hadi takas yelpazesini biraz daha genişletelim :) IPS ekranlı ve Tegra işlemcili güzel bir 8 yada 10" inç android tabletle de takas yapabilirim :)

Büyükçekmece elden teslim verilecektir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.