Şimdi Ara

[TAKASLIK] Intel I5 3570K *Sadece I7 3770K ile Takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Takaslık Anakart/CPU #İşlemci
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    selamlar.
    2013 yılından beri kullandığım işlemcimi başlıkta yazdığı üzere Sadece Intel I7 3770K modeli ile takas etmek istiyorum.
    İşlemcinin garantisi bitmiştir.
    Kutusu, stok fanı ve kitapçığı sağlam bir şekilde mevcuttur.
    O/C kesinlikle yapılmamıştır.
    İşlemcimi satmıyorum fakat; satılık 3770K uygun fiyatlı bulunursa bendeki işlemciyi satın almak için gelen teklifleri değerlendiririm.
    Takas durumunda üzerine vereceğim fiyat farkı uygun olduğu takdirde alışverişi yaparız.
    İstediğim 3770K işlemcinin o/c yapılmamış olması, kutusunun, stok fanının ve kitapçığının olması tercihimdir.
    illa 3770K ile güncellemek isteyişimin sebebi anakart ve diğer altyapımdan memnunum. en az masrafla upgrade edebileceğim yöntem I5 işlemcimin yerine I7 3770K almak olacaktır.
    Bu sebeple lütfen başka işlemcilerle takas teklifi sunmayınız.
    Fiyat uygunluğu ve özel kuryelere nazaran daha ilgili olduğu için ürünün transferinde PTT Kargo'yu kullanıyorum.
    Teklif ve sorularınızı PM ile iletiniz. İlanı kirletici mesajlar şikayet edilecektir.
    Saygılarımla.

Resim temsilidir. İşlemci halen bilgisayarımda takılıdır. İsteyenlere watsap aracılığıyla detaylı resim atarım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     [TAKASLIK] Intel I5 3570K *Sadece I7 3770K ile Takas

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.