Şimdi Ara

TAKASLIK Core 2 Duo E4300 800 Mhz LGA 775

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 TAKASLIK Core 2 Duo E4300 800 Mhz LGA 775
    Eski bilgisayarımdan kalma başlıkta ismi yazılı işlemci satılıktır. Overclock'a oldukça elverişli bir işlemcidir. Windows derecelendirmesinden 5.0 almaktadır. İşlemcinin stok fanı da beraberinde verilecektir. Satılma sebebi bağlı bulunduğu sistemde Dota 2 oynanırken yoğunlaşan sahnelerde fps düşüşü yaşanması ve sistemde bulunan diğer donanımlar önerilen sistem gereksinimlerine uyduğundan akla işlemcinin yetmeyişi gibi bir durumun gelmesi. Bu işlemci daha önce hiçbir oyunda böyle bir duruma yol açmamış ve hd 4670 ile birlikte uzun süre kullanılıp, (tabii ki her daim full ayarlarda olmasa da) tüm oyunlarda sorunsuz çalışmıştır, Samsun'da bulunan dh kullanıcılarına sistemde çalışır durumda Crysis 2 oynarken herhangi bir takılmaya yol açmadığı yerinde gösterilebilir.

    Evet sevgili arkadaşlar, durum böyle böyle. Çok sevdiğim bir arkadaşıma eski kasamı hediye ettim beraber Dota 2 oynayalım diye ama başımıza böyle bir durum çıktı. Oyunun kasmasına işlemcinin yol açtığı da kesin bir şey değil hani, bizim öngörümüz sadece ... Velhasıl, satış Samsun içi elden diğer illere kargo şeklinde yapılabilir. Takas olarak oyunun sitesinde yazan önerilen gereksinim olan 2.4 ghz yahut üzeri 1066 mhz fsb'yi geçmeyecek bize de altı-üstü fazla tuzluya gelmeyecek yine Core 2 Duo bir işlemci düşünüyoruz. Saygılar.


    düzeltme: ilan artık sadece takasa açıktır. sebebi ise bunu verdikten sonra fellik fellik istenilen işlemciden aramamak.
    Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • forumda e2140'lara bile 40-45 tl istenirken fiyat oldukca guzel ihtiyacı olan kacırmasın hayırlı satışlar
  • quote:

    forumda e2140'lara bile 40-45 tl istenirken fiyat oldukca guzel ihtiyacı olan kacırmasın hayırlı satışlar


    teşekkürler
  • benden bir pm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.