Şimdi Ara

Tahta kılıçla tabanca mermisine tepki verdim bu sefer size inat yapmayı başardım gelin görün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunca zamandır uğraşlarım sonunda kendisini göstermeye başladı.ses hızından daha hızlı bir hıza saniyede 300 metre saatte ise 1080 km hızla giden tabanca mermisine aynı anda tepki verebiliyorum.ama her seferinde aynı hız ve refleksi gösteremesemde çoğunlukla oluyor.zaten her denememde yapamamam gayet normal çünkü bende insanım robot değilim mutant değilim benden insanüstü özellikler beklemeyin.yalnız dikkat ederseniz videoyu yavaşlatıp bakın.çünkü bay silah tabancayı ateşlemeden milisaniye önce tabanca mermisinin izi levhada çıkıyor.o yüzden onuda hesaba katın ona göre değerlendirmenizi yapın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

geç ya da erken tepki vermeme senin gibi adamlar mı karar veriyor artık tipini bilmem ne yaptığım şu tipe bak allah aşkına en azından senin gibi hayatta 10-0 geride değilimTahta kılıçla tabanca mermisine tepki verdim bu sefer size inat yapmayı başardım gelin görün 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Silahın mermisi sesten hızlı gıder kaldı ki merminin ateşlenebileceği yarı çapıda bilmiyorsun %70 öldün %20 mermi sağ kaburganı koparıp geçti %10 da hata payı silah patlamadı mermi kaçtı zart zurt bölgesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • braveheart92 B kullanıcısına yanıt

Bende zaten dikkat ettiysen dedim ki merminin levhadaki izi tabanca ateşlenmeden önce çıkıyor.yani adam tabancayı ateşlemeden önce merminin levhadaki izi beliriyor.yani aslında aynı anda ama siz levhaya levhadaki mermi izinin çıkış anına baktığınız için size aynı anda değilmiş gibi geliyor.zaten tabancaya tahta kılıçla bu videolardaki hızdan daha hızlı tepki verebilmek imkansıza yakın.her şeyden önce insan anatomisine fizyolojisine aykırı bir olay.insan uzuvlarının hız sınırı var.o hızı aşabilmek mümkün değil.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.