Kelime: KADINBUDU - Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Citir
Kelime: TERLIK - neyle yurursun - ayak! - heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak - koyun!! - yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! - kuzu!!! - Allah belani versin pas!
Kelime: DIZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah. bacaklarimizin ortasinda ne vardir? - ohaaa!
Kelime: ZEBANI - Allahin meleklerinden biri. - Cebrail. - ilk uc harfi cizgili bir hayvani cagristiriyor. - zebrail? - seni zebrail carpsin insallah!
Kelime: DUVAK -Kadinla erkek birlesmeden once, erkegin kaldirdigi sey -ohaaa!
kelime: TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin , dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
kelime: TIMSAH -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!! (yuhhh)
son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye
kelime: LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen oyle san. soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: hastirr..
kelime: van gogh -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bulent ersoy!!!
kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? ekip1: gulmekten iptal!
kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a: abi onu demiyorum neye duskundu? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes)
kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre....
kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya..cafeye..bowlinge.. alisverise...gezmeye.. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa
kelime : anneler gunu -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? -adet..
kelime:kopekbaligi -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi!
Bi kaç tanesi hariç hepsi çok güzel.
..o nası bi anlatımdı hocam.. bende begendim ama bi kaç tanesi hariç geri kalanları
quote:
Orjinalden alıntı: SaGoPa~KoLeRa Bi kaç tanesi hariç hepsi çok güzel.
bunları okumuştum ama yinede paylaşım için sağol
en sevdiklerimden biri
Kelime: DIZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah. bacaklarimizin ortasinda ne vardir? - ohaaa!
abı harıkasın
quote:
Orjinalden alıntı: hhunal kelime: TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin , dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
bu harikaydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme