< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bana göz bozukluğunda bunlar pek etkili değil gibi geliyor. 16 yaşım kadar ne bilgisayarım ne internetim vardı gözüm 3.5 oldu. 16 dan sonra bütün işim bilgisayarlaydı ama 4 oldular anca. |
geçen biri forumda inatla bunu savunuyordu da yav şimdi ipad 3000 tl e kitap okuyucu 1500tl ipad alsam başka işlerimi de görürüm işime yarar yani |
mesela ne kadar duruyordun reis ben 50 100 sf okuyorum bazen zaman nasıl geçti anlamıyorum yav:( |
Kindle benzeri bir aleti arkadaşımda görmüştüm. Ben telefondan okuyamayan biriyim ama bu aletler daha bakması normal hissettiriyordu. Şarjları falan uzun süre gidiyor. 1500 liraya değer mi bilmiyorum ben de bir süre düşünüp vazgeçmiştim almaktan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
göz bozukluğu genetiktir. hiç bir şekilde okuyarak felan gözünü bozamazsın bunlar şehir efsanedir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 25 Ekim 2020; 0:24:16 > |
Anasını bile beller ben sana o kadar diyeyim. Ha Okuyacaksan da mavi ışık filtresi falan ona dikkat et. Birde uzaktan oku(En az 60cm) birde okuduktan sonra gözlerini dinlendir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7 24 telefon pc başındakiler nabıcak o zaman kör mü olacaklar mühendislerin bazıları 12 saat çalışıyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tamam zaten onların gözleri de bozuluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cahiller konuya toplanmış. Kullandığın tablette low blue light veya flicker-free teknolojisi yoksa gözlerin ağrır, uzun kullanımda bozulur. Kindle'da low blue light teknolojisi kullanılıyor ve glare screen olduğunu biliyorum. Gözlere zarar vermez. Ben de almayı düşünüyorum. |