Şimdi Ara

tablette HQ videolar takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • M778 tablette youtubede izlerken videolar kare kare ilerliyor ve 360 tan yukarısı asnk tabletin sınırını aşıyor acaba tablet 512 rami var o yüzden olabilri mi size sorularım

1 tabletin özellikleri yüzünden mi böyle oluyor (Android 2.3.3 800x480 display ddr3 512MB RAM 4GB Hafıza Ayrıca 1080 HDMI gibi bişeyyazıyor onu da destekliyor tv çıkışı gibi bişey)

2 flash player ve benzeri uygulamalarda eksiklik mi var ? (adobe flashplayer son sürüm yüklü baska ek bişey yüklemek gerekiyor mu?)

Lütfen cevap yazın iki üç konu açtım kimse cevap yazmadı tableti aldıgıma pişman oldum eger özellikler yüzündense daha iyi bir marka alacam

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim.
  • İşlemcisi batıksa doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertoloji -- 11 Eylül 2012; 15:11:04 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.