Şimdi Ara

TABLET SEÇİMİ HAKKINDA YARDIMINIZ GEREKİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 300-500 TL arası bir bütçem var kardeşime hediye tablet almak istiyorum,kendisi öğrenci olduğu için word excel ve power point kullanması gerekiyor bu proğramları bilgisayardaki gibi kullanabileceği ekran kalitesi güzel bir tablet arıyorum tavsiyeniz nedir arkadaşlar ayrıca 7 inch küçük gelirmi 9.7 veya 10.1 mi tercih etmeliyim.yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

300-500 TL arası bir bütçem var kardeşime hediye tablet almak istiyorum,kendisi öğrenci olduğu için word excel ve power point kullanması gerekiyor bu proğramları bilgisayardaki gibi kullanabileceği ekran kalitesi güzel bir tablet arıyorum tavsiyeniz nedir arkadaşlar ayrıca 7 inch küçük gelirmi 9.7 veya 10.1 mi tercih etmeliyim.yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

9.7" daha mantıklı olur gibi geliyor ;

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18897/9-7-ARTES-i9701-IPS-16GB-MULTITOUCH-ANDR-4-0

ama 7" olarakta bunu önerebilirim ;

http://www.ucuzcity.com/asp/product/20948/Ainol-NOVO-AURORA-II-7-16GB-SIYAH

• hocam bu power point excel word kullanımı nasıl bu tabletlerde windowstaki gibimi yoksa kullanımı farklımı.bide ipad 2 ye en yakın ekranlısını almak istiyorum sizin önerdiğiniz artes e alternatif olarak cube30gt ve ondo VI40 var 3 ü arasında farklar nelerdir.kusura bakmayın bu tablet konusunda baya bir cahilim,yardımlarınız içinde teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androids

Kullanımı windowsa benzer sadece dokunarak yeri belirle ve sanal klavye ile yaz

yok hocam o açıdan değil yani power point word excel kullanımı nasıl windowsdakiyle bire bir aynımı bu proğramlar demek istediğim buydu :) sen hangi modeli tavsiye edersin androids
  • Model olarak ben Probook Prbt751 kullanıcısıydım memnun kaldım ancak kardeşim suya düşürüp bozdu bende senin gibi tablet bakıyorum en hoşuma giden Polypad C508 oldu Teknosada 239 Tl gibi bir fiyatla sunuluyor denedim çok hoş bir ürün Probook Prbt751 de oyunlar yavaş ama Polypad C508 de deneyemedim çünkü internete bağlı değildi Teknosada incelerken. Ama özellikler in bir kaçı Prbt751 den iyi sürümler evet aynı ekran boyutu değişmiş tabi gidip ne biliyim kötü bir tablet alırsan resestif ekran ve 2.2 (Froyo) sürümü gibi Office programı seni pek tatmin etmez. Ve büyük ihtimal öyle bir tablette mobil sürüm gelir. Ancak Android 4.0 ve Kapasitif bir tablet alırsan ne biliyim 1 Gb ram 1.5 ghz işlemci hızı hem Office hoşuna gider hemde mobil sürümden daha gelişmiş bir hali gelir bknz:
    Android 2.3 e kadar Office 2003 desteklenmiştir
    Android 3.2 de Office 3007 desteklenmiştir
    Android 4.0 da Office 2010 desteklenmiştir
    Android 4.1 de ise 2013 desteklenmiştir.

Ki örnek 4.0 kullanıyorsan hem office 2003 - 2007 - 2010 hepsini kullanırsın versiyon gibi. Ancak Office programlarını Google Play den tek tek indirirsen ücretsiz. paket halinde ( tümü içinde word - excel - one note - power point) 50 Tl gibi bir ücret çünkü işin içinde zaman var yani:
    1 i kurulum ve yükleniş derken 20 dk alıyorsa 4 program 20 x 4 = 80 dk
    Hepsi bir pakette 20 dakika arada 60 Dk daha beklemek var böyle bir çıkarcılık yapmışlar.
    Sonuç olarak tableti word için alacaksan Exper EasyPad ler Windows 7 Yüklü ve içinde Word vesayire yüklü ayrıca ekran büyük fiyat 699 Tl ki kredi kartın varsa taksit de var. ÖZÜR DİLERİM BİRAZ UZUN OLDU.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androids

Model olarak ben Probook Prbt751 kullanıcısıydım memnun kaldım ancak kardeşim suya düşürüp bozdu bende senin gibi tablet bakıyorum en hoşuma giden Polypad C508 oldu Teknosada 239 Tl gibi bir fiyatla sunuluyor denedim çok hoş bir ürün Probook Prbt751 de oyunlar yavaş ama Polypad C508 de deneyemedim çünkü internete bağlı değildi Teknosada incelerken. Ama özellikler in bir kaçı Prbt751 den iyi sürümler evet aynı ekran boyutu değişmiş tabi gidip ne biliyim kötü bir tablet alırsan resestif ekran ve 2.2 (Froyo) sürümü gibi Office programı seni pek tatmin etmez. Ve büyük ihtimal öyle bir tablette mobil sürüm gelir. Ancak Android 4.0 ve Kapasitif bir tablet alırsan ne biliyim 1 Gb ram 1.5 ghz işlemci hızı hem Office hoşuna gider hemde mobil sürümden daha gelişmiş bir hali gelir bknz:
    Android 2.3 e kadar Office 2003 desteklenmiştir
    Android 3.2 de Office 3007 desteklenmiştir
    Android 4.0 da Office 2010 desteklenmiştir
    Android 4.1 de ise 2013 desteklenmiştir.

Ki örnek 4.0 kullanıyorsan hem office 2003 - 2007 - 2010 hepsini kullanırsın versiyon gibi. Ancak Office programlarını Google Play den tek tek indirirsen ücretsiz. paket halinde ( tümü içinde word - excel - one note - power point) 50 Tl gibi bir ücret çünkü işin içinde zaman var yani:
    1 i kurulum ve yükleniş derken 20 dk alıyorsa 4 program 20 x 4 = 80 dk
    Hepsi bir pakette 20 dakika arada 60 Dk daha beklemek var böyle bir çıkarcılık yapmışlar.
    Sonuç olarak tableti word için alacaksan Exper EasyPad ler Windows 7 Yüklü ve içinde Word vesayire yüklü ayrıca ekran büyük fiyat 699 Tl ki kredi kartın varsa taksit de var. ÖZÜR DİLERİM BİRAZ UZUN OLDU.

bilgiler için çok teşekkürler.bi inceliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.