Şimdi Ara

Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar tablet almayı düşünüyorum ama kafam iyice karıştı hangi modeli alabilirim bilmiyorum elimde 2 tane cihaz var bir tanesi samsung SAMSUNG P550 var teşhir ürünü 500tl ye alabiliyorum bir tane cihaz daha var bu ise nexus10 bu da 500tl kutulu ürün karar veremedim kafam iyice karıştı bütçe maksimum 500tl veya daha iyi bir önerisi olan varmı. Kullanım amacı film video izlemek büyük oranla ve internette dolaşmak biraz da oyun.

    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öneride bulunacak kimse yok mu
  • Kardeş sana tavsiyem alacağın cihazın ram belleğinden emin ol 1 gb ise 1 gb olduğunu almadan teşhir vs tecrübe et. Bilindik markalarda da yap antin kuntin çin menşei tabletlerde daha çok yap. Tavsiyem çin menşei cihazlara bulaşma Alacaksanda kalitesini ispat etmiş malının arkasında duranı al.Kullanılabilir belleği kontrol et boşta kalan ram 300 200 mb ise alma o cihazı. Çöp zira. İyi al kaliteli al almışken seni üzmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önerin için çok teşekkürler 2 cihaz da samsung biri nexus saf android ve sıfır cihaz diğeri de orjinal ürün samsungun kendi ürünü çin veya piyasa malı değil ram olarak kendi fikrince nexus en az tüketir kendim nexus5 kullandım yıllarca ve hızı gerçekten çok iyidi donmà v.s yaşamadım nexus 10 tableti almayı düşünüyorum benden çok daha fazla tecrübesi ve bilgisi olanlardan da bildigi alayım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bilindik kendini ispat etmiş yada kullandığın cihazlar doğru tercih olacaktır verdiğin paranın karşılığını görürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sm p550 den yaziyorum cok memnunum suanda sorunuz olursa pm atabilirsiniz ama alin yani cok memnunum not : samsung u hic sevmem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.