Şimdi Ara

TABLET HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür araştırdığım kadarıyla asus en iyi tablet üreticisi galiba.bu yüzden asus almaya karar verdim.1.500 liralık limitim var tf300t mi tf700t mi tf201t mi hangi model iyi hangi model daha hızlı oyun oynarken hangi tabletin görüntüsü daha iyi bilmiyorum.bu arada başka tablet önerilerinize de açığım.bide nexus 7 mi daha iyi asus tablet mi cevap verirseniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: HaSGaL

2 gündür araştırdığım kadarıyla asus en iyi tablet üreticisi galiba.bu yüzden asus almaya karar verdim.1.500 liralık limitim var tf300t mi tf700t mi tf201t mi hangi model iyi hangi model daha hızlı oyun oynarken hangi tabletin görüntüsü daha iyi bilmiyorum.bu arada başka tablet önerilerinize de açığım.bide nexus 7 mi daha iyi asus tablet mi cevap verirseniz sevinirim.

kardes nexus 7 de asusun hem de google ile birikte yapti.ve en son cikan asus modeli.ozellikleri yeterliyse iyi bir tercih yapmis olacaksindir ve fiyati da daha makul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktım da şimdi tf700t de görüntülü sohbet var mı yok mu anlamadım bazı cihazlar wifi bazıları 3g + wifi bu fark nedir?
    tf 300 tg

sadece 300 tg de 3g var.. Sanırım alamıyacağım tablet :)

2010 Astra Classic III 1.3 Cdti + Konfor Paketli-Metro Mavi
  • arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?
    Ev telefonu hakkında yardım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her ikisi ilede görüntülü konuşma yaparsınız . Tf700 'un henüz 3g li modeli olmadıgı için sadece wifi üzerinden skype-tango vb programlar ile gorusebilirsiniz. Tf700 özellik olarak tf300g den cok daha iyi bir model fakat piyasaya yeni çıktığı için henüz 3G li ve klavyeli modeli satışa çıkmadı. Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin derim. (3g ve klavye önemli degilse orası ayrı tabi)
    Aralarındaki farkı kıyaslayacak site çok kısacası alınacak modeli tf700 dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.