Şimdi Ara

Taahhüt=Rehin Alma mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TT ye 27 aylık taahhüt yaptırmış babam 11 ayı kalmış ama faturaya bakıyorum 16mbite kadar internet 260tl ymiş de 100tl ye satıyormuş bize Türk Telekom çok saolsunlar ve şimdi taahhüt cayma bedeli şimdiye kadar yapılan indirimler 16x160=2520 tl yi geri ödemem lazım bak sen kurnazlığa ha buna bir de kalan 11x100=1100 tl yi de ekle orda da bitmiyor bağlantı bedeli, vergiler, cihaz ücreti de ekliyorlarmış. naptık? internet sahibi olmak istedik türkiyede daha çok şey söylenilir de siyasete girer artık orada da biliyoruz ülke yıllardır tek adam yönetiminde ne desek boş




  • Taahhüt kendi rızanla oluyor, rehin alma pek öyle değil. Kavramları birbirine karıştırıp altlarını oymayalım.

  • 260tl normal diyorsun yani 16mbite kadar internete? Dolandırılsan dolandırıcının suçu yokla benzer bir mantık değil mi seninkisi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 8 Nisan 2021; 14:13:21 >
  • Tüketici hakem heyetine başvurun, 12 aydan fazla kullandım cayma bedeli olmadan iptal talep ediyorum yazın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normal şartlarda taahhüt ortalama olan fiyatları avatajlı bir fiyata döndürmek için kullanılır, hem şirket hem kullanıcı memnun olur. Türkiye'de iş internete geldiğinde, özellikle de Telekom'dan internet alıyorsanız, sadece Telekomun bu işten fayda sağladığı bir anlaşmaya dönüşür ve sizin dediğiniz gibi rehin alır. Malesef dediğiniz gibi 260 tl ye 16mbit falan yazabilir kafasına göre...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt

    Bu yoruma katılmakla birlikte, 260tl ye 16megabit normal demiyor kimse.

  • Bu konu çok tartışıldi. Kimsenin de umrumda değil.
    Bana göre dolandirilmak da değil. Adam her yere yazmış. Benim tarife ücretim bu. Sana bu kadar indirim yapacağım. Modem rayiç bedeli bu. Aktivasyon ve kurulum ücretleri de bu diye. Hem Web sitesinde yazıyor. Hem imzaladıgin sözleşmede yazıyor. Gizli saklı bir şey yapmıyor. Sana zorla da abone ol demiyor. Taahhütsuz hizmet veren milyon tane şirket var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt

    dolandırıldığının farkındaysan dolandırılmak değil haklısın hocam galiba :) cormen arkadaş da bu mesajı görüyorsan sana saldırmak değildi amacım ama en başta sen bir başlığa takılıp konunun içeriğine bakmadan cevap vermişsin bütün taahhütler rehin almadır diyen yok burası türk telekom başlığı oraya yazıyorum gördüğün gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 8 Nisan 2021; 18:56:37 >
  • Paran yoksa evet Rehinsin Tasma takılı yani özgür değilsin kıpırdayamıyorsun. BTK buna el atmalı, Tahhütsüz fiyat taahhütlü fiyatın en fazla %20 yi olmalı(Bence).

    yükarıda verdiğin örneğe göre size aylık 160TL imdirim yapmışlar. 10ay sonra çıkarsanız 10x160=1600TL indirim ücretini + atıyorum 500TL bağlantı / kurulum ücretini + 1000TL modem ücretini rica ederler.

    Dünyada interent ücret sıralamasıda hangi veriler kullanılıyor Taahhütlü fiyatlarmı Taahhütsüz fiyatlarmı acaba?


    Acaba Yurt dışında bu internet aboneliklerin taahhütsüz fiyatın taahhüt oranı ne kadardır bilen varmı? Konu sahibinin verisine bakarsak Türkiye' mizde 260/100 =%260 fazla oluyor

  • Ben taahhütü bozarsam evi satıp çıkarım herhalde Taahhüt=Rehin Alma mıdır? Taahhüt=Rehin Alma mıdır? Taahhüt=Rehin Alma mıdır? 


    Taahhüt=Rehin Alma mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.