Şimdi Ara

Taahhüt bitimi sonrası faturanlandırma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 11 mayıs tarihinde taahhütü biten Superonline ve Turkcell üyeliğimi 12 mayıs tarihinde sonlandırdım. Bana telefonda normal faturalarınız dışında başka bir fatura gelmez dediler. Ama Superonline tarafından fazladan 2 adet fatura geldi bir de parçalı fatura gelecek diyorlar.

    Neden bu faturalar geliyor dediğimde ise bana ilk ay kullanımlarınız faturaya yansımamış diyorlar. İptali işlemi başlatmadan önce ve sonra hiç böyle bir faturalandırmadan bahsetmediler.

    İnternet faturamı Turkcell faturam üzerinden ödediğim için ve Turkcell telefon hattımı da ev internetini iptal ederken başka bir operatöre taşıdığım için eski faturalarıma ulaşamıyorlarmış.

    Böyle bir uygulama var mı doğru mu yapıyorlar. Yoksa kazıklamaya mı çalışıyorlar anlamadım.

    Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.







  • İlk ay derken ilk abone olduğunuz zamanı mı kastediyorlar. Öyle bir saçmalık olamaz. Gelen faturaları bana bi atar mısınız bi inceleyeyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline faturası Turkcell telefonuma geliyordu Vodafone a geçtiğim için faturalara ulaşamıyorum. Aradığımda hep geçiştiriyorlar sisteme ulaşamıyorum falan diyorlar, hesabım uygulamasına bakın diyorlar. Hat artık Turkcell olmadığı için de hesabım uygulamasına girilmiyor.
  • emre3707 E kullanıcısına yanıt
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr adresine e-devlet şifrenizle girerek şikayet kaydı oluşturun bakalım oradan ne yanıt gelecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.