Şimdi Ara

T100HA-İlk İzlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünle ilgili pek bilgi yok, birkaç şey yazayım dedim :)

    Ürünü Amazon'dan 300+66 dolara aldım.

    Temel özellikler(kendi önem sırama göre): Intel Atom Cherry Trail x5-z8500 işlemci, 64Gb hafıza, 4Gb 1600Mhz RAM, 1280*800 parlak ekran, 8.45mm/580gr, USB 3.1 Gen 1 Type-C konektör.

    İlk edindiğim izlenim cihazın çok akıcı olması. Uygulama açılış hızı, geçişler... Hepsi pürüzsüz. Chrome ve Windows 10 uyumsuzluğu nedeniyle sadece Edge tarayıcısını kullandım. Youtube'tan 4K videoyu akıcı bir şekilde oynatabildim. Bu işlemci neslinin en büyük artısı grafikler. Wolfteam düşük ayarlarda oynanabilir durumda ama tam ekran olmuyor bir türlü, flash oyun olarak da KingsRoad'u denedim, biraz takılmalar yaşıyor ve tam ekran olurken Intel ekran driver'ı duruyor, nedeninden emin değilim, muhtemelen kaldıramıyor. Uzun süre ağır yükte kullandım, sağ üstte hafif ısınma oldu sadece.

    Grundig tablet kullanıyordum, 11.6 inch'te bile full hd ekran gözlerimi kavurdu, bu yüzden T100 Chi'yi elemiştim, kendi görüşüm tabi. Pikselleri görme gibi bir sorun yaşamadım, ekran çok hoşuma gitti. Ekran parlaklığı olağanüstü.

    Grundig tabletteki bir diğer sorun sesinin çok az çıkmasıydı, bu cihazın ses yüksekliği çok iyi. Forumlarda olumsuz yorumlar vardı fakat ben oldukça olumlu buldum fakat ses detayları zayıf.

    Tabletin malzeme kalitesi çok iyi. Arka kısım metal kapak, cihaz sağlamlık hissi veriyor fakat klavyesi için aynı şeyi söylemek zor, tuş aralıkları iyi fakat malzeme kalitesi kötü, enter tuşu küçük.

    Şu anda Wifi bağlı, %87 dolu ve %20 parlaklık, kalan süre 5 saat 7 dakika.

    Şimdilik bu kadar, fotoğraflarla daha detaylı bir inceleme de yazacağım. Genel yorumum ise kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cihaz olduğudur.







  • Tabletinizi güle güle kullanın..

    Arıza, v.b. sorun durumunda garanti desteğini nereden ve ne şekilde alacaksınız? Uluslararası garanti verildiyse, bunun süresi nedir?

    Öte yandan; Chrome'u, Asus Laptop'da ve Asus Vivotab Smart ME400C'de, Windows 10 ile birlikte kullanıyorum.. Hiç bir sorun çıkmıyor..

    Windows 10 işletim sistemli T100HA'da tarayıcı olarak Chrome'un kullanılması ne gibi bir sorun yaratıyor?

    Bu arada, T100HA'da Firefox kullanıldığı takdirde bir sıkıntı doğuyor mu?

    Malum, bazı durumlarda Java'ya ihtiyaç duyuluyor ve Edge ile Java kullanılamıyor... Java kullanımına izin veren tarayıcılardan biri de Firefox...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemsaz -- 9 Mart 2016; 13:39:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.