Şimdi Ara

T1 HEAVY VS KV 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlarım ve abilerim bu iki tank işlev olarak tamamen aynı tek fark biri rus biri Amerikalı bu benim düşüncem ama bu konuda çok tartışma dönüyor.Sizin düşünceleriniz neler sizce iki tankın farkı var mı ????

• Kıyaslanamazlar. Rus oyunu olduğu için kv-1 hiç beklenmedik mermileri sektirirken t1 geleni gideni içine alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wargamıng bir rus firması değil dostum araştırabilirsin uluslar arası ortak bir firma ve çoğunluğunu Amerikalı ve almanlar oluşturuyor.Aynı zamanda oyunda açı denen bir olay var dediğin gibi bir farkı tanklar değil ancak sürücüler yaratabiliyor.İyi bir sürücü t1 heavy ile rahatça kv1 alabilecekken,kv1 ile de t1 i alabilir.Ben fark derken dış görünüş veya yaşadığınız olaylardan bahsetmiştim yoksa o tank şöle bu tank ezik hepsini alıyo gibi bir durum 3 yıllık bir oyuncu olarak sölüyorum söz konusu değil.Oyunda müthiş bir denge var.
  • Leopardın zırhı 70mm olarak gözüküyor. Fakat rha zırh kullandığı için o zırhın koruma değeri 300 400mm arasındadır. Leopard oyunda ki gibi dandik zırhı yoktu aslında ;) kv-1 o kadar sektiren bir rank değildi gerçekte. Tiger stug pz ıv tankları kv-1 tankının canını okumuştur. Historical battle gelince daha iyi anlayacaksın. Ama oyunda pz ıv kv-1 karlısında hiç şansı yok. O yüzden war thundere tanklar gelince ona geçmeyi planlıyorum. RHA zırhı bir incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: slatter123

Wargamıng bir rus firması değil dostum araştırabilirsin uluslar arası ortak bir firma ve çoğunluğunu Amerikalı ve almanlar oluşturuyor.Aynı zamanda oyunda açı denen bir olay var dediğin gibi bir farkı tanklar değil ancak sürücüler yaratabiliyor.İyi bir sürücü t1 heavy ile rahatça kv1 alabilecekken,kv1 ile de t1 i alabilir.Ben fark derken dış görünüş veya yaşadığınız olaylardan bahsetmiştim yoksa o tank şöle bu tank ezik hepsini alıyo gibi bir durum 3 yıllık bir oyuncu olarak sölüyorum söz konusu değil.Oyunda müthiş bir denge var.

oyuncular belirler doğru haklısınız ancak şimdi bir m4 ile pz4 yada m4 ile typ34 veya m4 ile t34 yada m4 ile chi nu karşılaşsa m4 kullanıcısı ne kadar noob da olsa en fazla iki atışta bunların hepsini yokediyor(genelde tek atıyor) hepside5 seviye med ezik kalıyorlar m4 yanında yada hetzer 4 seviye tankların hepsine tek atıyor hadi sau40 kullanıcısı yada su85 kullanıcısı hatta hatta matilda kullanıcısı istediğikadar usta olsun sadece matilda için gold atacak digerlerinin hepsine tank tek atıyor
    kv1 biraz daha zırhlı topu daha iyi kv1 ama full bdr de fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapkankaan -- 15 Nisan 2014; 14:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

Leopardın zırhı 70mm olarak gözüküyor. Fakat rha zırh kullandığı için o zırhın koruma değeri 300 400mm arasındadır. Leopard oyunda ki gibi dandik zırhı yoktu aslında ;) kv-1 o kadar sektiren bir rank değildi gerçekte. Tiger stug pz ıv tankları kv-1 tankının canını okumuştur. Historical battle gelince daha iyi anlayacaksın. Ama oyunda pz ıv kv-1 karlısında hiç şansı yok. O yüzden war thundere tanklar gelince ona geçmeyi planlıyorum. RHA zırhı bir incele.

bahsettiğiniz olaydan haberdar olmakla beraber bu oyunun tarihsel gerçekçilik ön planda tutularak ve tarihi dökümanlardan esinlenilerek hazırlandığını belirtmek isterim.2. dünya savaşı genelindeki dengeyi mükkemmel yansıttığını düşünüyorum uzun yıllardır tank maketleriyle iç içeyim ve tankları iyi tanırım.Kv 1 tankıyla ilgilide araştırma yapmanı tavsiye ederim rusların delinemediği için en ok ürettikleri iki tanktan biridir.Leopard içinde aynı şekilde tankın kendi alanındaki yerine gayet iyi oturduğu kanatindeyim.War thunder ise ap ayrı bir dünya oyundaki hız ve aksiyon zırh dengeleri yerlerde.Gerçekten 2. dünya savaşı tank savaşlarıyla ilgili biraz bilgisi olan bir kişi WOT un bu konuda war thunderdan oldukça ama oldukça yüksek kaliteye sahip olduğunu ilk bakışta anlar.Oyundaki denge sürekli WARGAMING tarafından sağlanıyor.Zaten artık e-spor dalında da aktif olmaya başladılar.Yani anlıcanız WOT aslında daha yeni başladı ve uzun süre kapalı betasını denemiş biri olarak söylüyorum WAR THUNDER ın bu yarışta hiç şansı yok.

• quote:

quote:

Leopardın zırhı 70mm olarak gözüküyor. Fakat rha zırh kullandığı için o zırhın koruma değeri 300 400mm arasındadır. Leopard oyunda ki gibi dandik zırhı yoktu aslında ;) kv-1 o kadar sektiren bir rank değildi gerçekte. Tiger stug pz ıv tankları kv-1 tankının canını okumuştur. Historical battle gelince daha iyi anlayacaksın. Ama oyunda pz ıv kv-1 karlısında hiç şansı yok. O yüzden war thundere tanklar gelince ona geçmeyi planlıyorum. RHA zırhı bir incele.

bahsettiğiniz olaydan haberdar olmakla beraber bu oyunun tarihsel gerçekçilik ön planda tutularak ve tarihi dökümanlardan esinlenilerek hazırlandığını belirtmek isterim.2. dünya savaşı genelindeki dengeyi mükkemmel yansıttığını düşünüyorum uzun yıllardır tank maketleriyle iç içeyim ve tankları iyi tanırım.Kv 1 tankıyla ilgilide araştırma yapmanı tavsiye ederim rusların delinemediği için en ok ürettikleri iki tanktan biridir.Leopard içinde aynı şekilde tankın kendi alanındaki yerine gayet iyi oturduğu kanatindeyim.War thunder ise ap ayrı bir dünya oyundaki hız ve aksiyon zırh dengeleri yerlerde.Gerçekten 2. dünya savaşı tank savaşlarıyla ilgili biraz bilgisi olan bir kişi WOT un bu konuda war thunderdan oldukça ama oldukça yüksek kaliteye sahip olduğunu ilk bakışta anlar.Oyundaki denge sürekli WARGAMING tarafından sağlanıyor.Zaten artık e-spor dalında da aktif olmaya başladılar.Yani anlıcanız WOT aslında daha yeni başladı ve uzun süre kapalı betasını denemiş biri olarak söylüyorum WAR THUNDER ın bu yarışta hiç şansı yok.

Rhm zırhın etkin olmamasının sebebi oyun fiziğinin o modellemeyi desteklememesi. Normalinda 70mm fakat oyun modeli kompozit zırh olayını desteklememesinden dolayı 300mm şekline davranan zırhı yansıtamamıştır. Ayrıca leopard oyunda en çok ezilen t10 tanktır. Ayrıca ruslar zayıf ama çok almanlar ise güçlü sağlam ama az üretim şeklini benimsemiştir. Bir tiger 3000metreden isabetli atışları vardır. Düşman tankların zırhını en çok delmekte zonrlandığı tank olmasına rağman tier 5 tanklar bile çatır çatır delip yakabiliyorlar. Son olarak tankı yok etmek için tankı kulkanılmaz halle getirmek kritik hasar vermek. Fakat oyunda canını azaltmaktan ibaret. War thunderde öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşıkGenç -- 15 Nisan 2014; 19:02:59 >

• quote:

quote:

quote:

Rhm zırhın etkin olmamasının sebebi oyun fiziğinin o modellemeyi desteklememesi. Normalinda 70mm fakat oyun modeli kompozit zırh olayını desteklememesinden dolayı 300mm şekline davranan zırhı yansıtamamıştır. Ayrıca leopard oyunda en çok ezilen t10 tanktır. Ayrıca ruslar zayıf ama çok almanlar ise güçlü sağlam ama az üretim şeklini benimsemiştir. Bir tiger 3000metreden isabetli atışları vardır. Düşman tankların zırhını en çok delmekte zonrlandığı tank olmasına rağman tier 5 tanklar bile çatır çatır delip yakabiliyorlar. Son olarak tankı yok etmek için tankı kulkanılmaz halle getirmek kritik hasar vermek. Fakat oyunda canını azaltmaktan ibaret. War thunderde öyle değil.

Ben şimdi sana ne anlatsam boş bahsettiğin olayın teknik yönü ama birde taktiksel yönü var o yüzden sana kitap oku dedim tank savaşları öyle al şu tankı göme göme git usülü olmuyor.War thunder ın durumu çok rezil ondan zaten bahsetmicem ama bilgi olsun diye söylüyorum almanlar az ama çokiyi üretiyor ruslar çerez gibi üretiyorlar olayı koca bir yalan bazı aptal tarihçilerin propagandasından başka bir şey değil rusların da Amerikalılarında çok güçlü tankları var derin tarih kitapları okuduğunda ordaki savaşlarda adeta WOT dan bahsettiklerini hatta wotta yaşayıp aşşağıladığın kızdığın şeylerin aynen mevcut olduğunu görüceksin...WAR THUNDER tam zevk arayan zavallı gençliğe yönelik bir oyun WOT ise her ne kadar çoğunluk kavrayamasada içinde müthiş bir taktiksellik ve tarihi gerçeklik barındıyor....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şimdi sana ne anlatsam boş bahsettiğin olayın teknik yönü ama birde taktiksel yönü var o yüzden sana kitap oku dedim tank savaşları öyle al şu tankı göme göme git usülü olmuyor.War thunder ın durumu çok rezil ondan zaten bahsetmicem ama bilgi olsun diye söylüyorum almanlar az ama çokiyi üretiyor ruslar çerez gibi üretiyorlar olayı koca bir yalan bazı aptal tarihçilerin propagandasından başka bir şey değil rusların da Amerikalılarında çok güçlü tankları var derin tarih kitapları okuduğunda ordaki savaşlarda adeta WOT dan bahsettiklerini hatta wotta yaşayıp aşşağıladığın kızdığın şeylerin aynen mevcut olduğunu görüceksin...WAR THUNDER tam zevk arayan zavallı gençliğe yönelik bir oyun WOT ise her ne kadar çoğunluk kavrayamasada içinde müthiş bir taktiksellik ve tarihi gerçeklik barındıyor....

Sen bana şu derin kitapları söylesene bende okuyayım.

• Nazilerin bilinmeyen tarihi,Lehıngrad,Bir Tıgerda ölmek,Karanlık ve çamurlu paletler bunlar aklımda kalanlar ayrıca 20den fazla tank ansiklopedisi para parça anlatım yapan...
  • Kv 1 süper ağır tank hiç t1 gibi dandik bi tankla bir olurmu
  • Kv1 daha iyi fakat t7 de t29 sanki is den daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 21 Kasım 2014; 22:47:17 >
  • KV-1 derim tartışmasiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    t-29 akıllı oynanırsa oyun çevirecek kadar etkili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.