Bildirim
T-Shirt'üm nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel. Nerden aldın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
Güzel. Nerden aldın?
İnternetten aldım kardeşim,9.90 TL -
quote:
Orijinalden alıntı: .undeRTaker.
quote:
Güzel. Nerden aldın?
İnternetten aldım kardeşim,9.90 TL
Link verirsen sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link bekleniyor. . . . -
quote:
Orijinalden alıntı: uçanBalık
link bekleniyor. . . .
http://www.markafoni.com/product/dogo-t-shirt-ve-dogo-otto-reloaded-3/erkek-t-shirt/quote:
quote:
quote:
Güzel. Nerden aldın?
İnternetten aldım kardeşim,9.90 TL
Link verirsen sevinirim.
Beyazı bitti herhalde,grisi var,elinizi çabuk tutun 2 saat falan var kampanyanın bitmesine.
-
link pm -
Yürüyün gidin ya hiç mi zevkiniz yok. Saçma sapan bir tasarım olmuş. Elin İtalyanı üzerinde Roma World Empire gibi buna benzer bir tişört giyse nasıl düşünürdünüz? Giyene karışmam ama saçma ve zevksiz geldi gözüme.
Böyle ulusal değerleri (mesela Atatürk tişörtü de görmüştüm) ürünlerini satmak için kullanmak son derece yanlış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
Yürüyün gidin ya hiç mi zevkiniz yok. Saçma sapan bir tasarım olmuş. Elin İtalyanı üzerinde Roma World Empire gibi buna benzer bir tişört giyse nasıl düşünürdünüz? Giyene karışmam ama saçma ve zevksiz geldi gözüme.
Böyle ulusal değerleri (mesela Atatürk tişörtü de görmüştüm) ürünlerini satmak için kullanmak son derece yanlış.
Bunda Roma World Empire değil OTTOMAN EMPİRE yazıyor,tasarımı pekte umrumda değil -
quote:
quote:
Böyle ulusal değerleri (mesela Atatürk tişörtü de görmüştüm) ürünlerini satmak için kullanmak son derece yanlış.
Bunda Roma World Empire değil OTTOMAN EMPİRE yazıyor,tasarımı pekte umrumda değil
eee adam zaten ustunde roma world empıre yazıo dememıskı nerenden anlıyon -
quote:
Orijinalden alıntı: Apalapucia
quote:
quote:
Bunda Roma World Empire değil OTTOMAN EMPİRE yazıyor,tasarımı pekte umrumda değil
eee adam zaten ustunde roma world empıre yazıo dememıskı nerenden anlıyon
Sen nerenden anladin ben daha cok merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adamın biri gelse yunan empire yazsa türkiyeyi de içine koysa .fıttırırsınız ama.sıkıntılısınız var ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 7 Ekim 2012; 14:57:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: !mmortal
adamın biri gelse yunan empire yazsa türkiyeyi de içine koysa .fıttırırsınız ama.sıkıntılısınız var ya
Turklugumuzlede ovunemiceksek daha ne icin yasiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X