Şimdi Ara

T-MOBİLE.de i-phone 4 simkilit acma işlemleri adım adım içeride (Kontrat bitti) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
38.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu arada gevey işlemi versiyonluk bi işlem mi?
  • icloud şifresi istermi istemez mi
  • Ben uzak dur derim unlock cihaz almaya calıs... başına bela oluyor sonra.
  • merhaba. bu sayfa benim iphone 4ümde etkinleştirme sorunu yaşadığım zaman çok yardımcı olduğu için bende telefonumu açmak için yaptığım işlemleri yazmak istedim. başka kişilerinde faydalanması için.
    telefonum iphone 4 avusturya t-mobile çıkışlıydı. kontratıda bitmişti.bu telefonumu sorunsuz bir şeklide 3 yıldır kullanmaktaydım.telefonumu ios 7'ye yükseltince telefonum etkinleştirme aşamsında kaldı. sonradan öğrendim ki simlock denen birşey varmış. t-mobile almanya aynı işlemi kontratınız bittiğinde ücretsiz yaparken t-mobile avusturya ne koparırsam kar mantığı ile 50 euro hesap çıkardı.(kontrat bittiği halde). ve bir hesap numarası verdi buraya 50 euro yatırmam için. türkiyeden masraflarla berbaer 70 euroya mal oluyor size. dekontuda şu sayfadan yollamamı istediler.http://faq.t-mobile.at/app/ask .buarada bu işlemler için zaman zaman oranın callcenterını aramak durumundayız mecburen bu bilgileri öğrenmek için. dekontu yolladıktan sonra 5 iş gününde açılcak dediler. benim telefonumu ödemenin ardından haftasonuyla beraber 9 gün sonra açılmış oldu. bu zaman esnasında dekontun ulaştığında vs mail geliyordu bize.ben aynı şekilde ordan da mail yolluyordum farklı kişilere ulaşıp işlemimi yapsınlar diye. en sonunda telefonum dün açıldı diye onlar aradılar bizi. açıldı diye aradılar çünkü o zamana kadar biz birçok kez mail ve arama yaptığımız için biz arayalım açılınca sizi dediler ve onlar aradı açılınca. aramalarının ardından telimi en son sürüm olan itunesa bağladığımda direk sür diye bir seçenek çıktı. ve telefonum ios7 nin son sürümünüde indirmiş ve hattım gelmiş oldu. buarada açmak için t-mobile avusturya numarasıda sordular ama ben o numarayı bilmediğimden her işlemi imei no üzerinden hallettiler.




  • Herkese iyi günler,bu t mobile no contract meselesini okuyarak iphone 6+ aldım amerikadan telefonu türkiyede çalışmıyor,açmak için t mobile 100$ istiyorlar.Önerilerinşz nedir,nasıl çözebilirim bu durumu,teşekkürler herkese kolay gele



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar bendede bu sıkıntı var şimdi telefonu sıfırladım ve sim lock olmuş galiba
    bunu ücretsiz yapamazmıyız programı filan yok mu????
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.