Şimdi Ara

t-cross 30.000 bakımı için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım t-cross 2024 model makyajlı kasa. motor gücü 85kw 116hp. 30.000km bakımı için yetkili servis 25.000TL fiyat verdi ve yapacakları işlemlerin motor yağı, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, fren hidroliği, sızdırmaz conta değişimi olduğunu söyledi.

Bosch car servise 8000 + kdv söyledi ancak fren hidroliği demedi.

Aracın garantisi bitti. Sizce parçaları kendim toplayıp bir ustaya mı yaptırayım, yetkili servis mi, bosch car servis mi siz olsanız hangisini yapardınız?

Ayırca kendim toplamaya kalkarsam nasıl parça seçmem gerektiğini hiç bilmiyorum bunların seçiminde işime yarayacak siteler hangileri olur

• Çevrenizde aracını özel servise götüren tanıdıklarınızla görüşün, referansı iyi olan bir ustaya götürün aracınızı. Bahsettiğiniz işlemler fren hidroliği olmazsa 6-7 binden fazla tutmaz işçilik dahil. Fren hidroliği için de 1,5-2 bin arası maliyet olur tahminim, fren hidroliği değişimi önemli bir konu hava alma işleminin falan düzgün yapılması gerekir. Servisin verdiği fiyat çok fazla, kurumsal olsun derseniz de 2-3 bin farkla Bosch servis de bir seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mobil 1 Esp X2 0W20 Motor Yağı 5 L

MANN-FILTER Orijinal MANN-FILTER Yağ Filtresi W 712/95 yağ filtresi

Mann Filter Hava Filtresi C 22 035 (Vw Group) | C22035, (LX4246) Erkek Hava Filtresi

MANN-FILTER FreciousPlus - Anti-Alerjen Kabin Filtresi FP 26 021 (VW Group) polen filtresi (kabin)

RAVENOL DOT 4 LV Fren Hidrolik Yağı 1 Litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 12 Ağustos 2026; 16:50:8 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.