< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'T.C. bana ne kazandırdı' Sırrı'nın kızının Alaçatı'ya çökmüş olması!

-
-
Gerçekten senin açtığın konularda AMACIN nee anlamıyorum.
Ölmüş adamın arkasında birde sözlerini çarpıtıyorsun. Malı mülkü varsada sanki haksız kazanmış gibi konu açıyorsun.
O videoyu tekrar izle adam siyasi bir eleştiri yapıyor orada ve TC demiyor Cumhuriyetin diyor ( Ve kendi yaşadıklarını anlatıyor. ) Birilerinin Cumhuriyet adı altında Atatürkçülük adı altında yaptıklarını eleştiriyor sadece. Bu adam daha lise 2 de hapse girmiş 80 darbesinde işkenceler görmüş hapislerde yatmış birisi sonuç olarak. Üstelik bu adam Kürt te değil hee :) Türkmen Adıyamanlı birisi ama SOL görüşlü olduğu için hep özgürlükleri savunduğu için hapis yatmış birisi.
AYAN TVyoutube
#sırrısüreyyaönder #cumhuriyet #cumhuriyet100yaşında Kıymetli Ziyaretçilerim, Sevgili Arkadaşlar; Değerli Dostlarım Kanalıma Abone Olur, Yorum Yapar, Videoları Beğenir Ve Sevdiklerinizle Paylaşırsanız Çok Sevinirim. Destekleriniz İçin Şimdiden Çok Teşekkür Ederim. AYAN TV -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- My dear visitors, dear friends; I would be very happy if you subscribe to my channel, comment, like the videos and share them with your loved ones. Thank you in advance for your support. AYAN TVhttps://www.youtube.com/watch?v=gpwIfzBY8NE
-
akıllarda ortak soru: "sol neden sus pus" ?
https://x.com/mnnke3/status/1919839617018191873
"“Eat the rich” sol neden sus pus?
34 yaşındaki birisi ve eşi nasıl oluyor da bu kadar malvarlığına sahip olabiliyor?
Alaçatıdaki bu kadar mekana nasıl çöktüler?"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bunlar mı hapis yattı, sağcı olupta hapis yatan görüşü için yargılanan olmadı mı?
Ülkede saçma sapan bazı dönemler yaşandı, Gücü eline alan bu günleri de andırır şekilde karşıt görüşe eziyet oldu.
Ama sağcı hiç kimse cumhuriyet in ne hayrını gördük ki dememiştir. Bugün doğuda yaşanan fakirliğin alasını Karadeniz kırsalında yaşıyorlar kimse de dövlet bize bahmir diye silahlanmiyor.
Bunun nankörlüğü daha vahim. Öcalan benim babam söylemlerinin yanında O cumhuriyet sana Türkiye nin en büyük 2. Makamı meclis başkanlığını vermişken bunu dersen küfürsüz ancak nankör denilebilir.
Aynı gün bir teğmenimiz şehit oldu sadece alt yazı geçti, bu meftayı yalamak için sıraya girdi siyasiler.
Tek olumlu yanı dünya Türkçülük gününde ders verir gibi aldı rabbim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaa siz gerçekten nasıl bir mantık ile yaşıyorsunuz akıl alır gibi değil. 21.yy da nasıl böyle 50-100 yıl geriden geliyorsunuz hayret yani.
Siz şimdi çıkıp Başkanlık sistemi bana ne verdi deseniz hain satılmış flan mı olacaksınız ? Birileri çıkıp ülke şöyle uçtu böyle kaçtı böyle büyüdü sen nasıl nankörsün dese haklı doğru diyor mu diyecen ? Her sistem kendi içerinde iyi veya kötü yanları vardır önemli olan onları UYGULAYANLARDIR.
Yoksa ÖZGÜRLÜK nedir İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ nedir bunları biliyor musuunz ?
Ülkedeki Sağcı bütün partiler Cumhuriyeti kuran CHP'ye karşı kurulmuştur bundan haberiniz var mı ? Nedeni Cumhuriyetin yanlışlığı DEĞİL. Cumhuriyet diye insanlara bambaşka şeyler dayatılması. Aynısı Laiklik diye din düşmanlığının dayatılmasının ters tepmesi gibi.
Bir müslümanda çıkıp ben bu laiklikten ne hayır gördüm ki dese aynı şey o dönem için. Laik iz deniyor ama başörtülü hiç bir yere giremiyon. Bu adamada CUmhuriyet diyorlar herkes eşit diyorlar ama Kürt isen eşit değilsin. Herkes eşit diyorlar ALevi isen eşit değilsin. Herkes eşit diyorlar kadın veya erkek değil isen eşit değilsin demişler ve ben bu cumhuriyetin bir hayrını göremedim yaşadığım dönemde diyor. Ve BENCE diyede ekliyor zaten. Adamın hayatını okusan biraz anlayacan neler yaşadığını neler çektiğini... Adamın annesi Kürt ama Kürt diye bir şey yok diyorlar o dönemde ! Kürtçe konuşmak yasak ! O yasak bu yasak şu yasak sonra hepimiz eşitiz !
Daha lise 2 de SOL görüşlü diye içeri atılmasından işkenceler görmesine 80 darbesinde 150 gün tutuklu kalmasına bir sürü şey var adamın hayatında ve adam o dönemde yaşadıkları konusunda HAKLI MI HAKLI KENDİNCE...
Not: Ayrıca adamın malı mültü hakkında bir yolsuzluk haksızlık hukuksuzluk olsa sizce ona on kere çökmezmiydiler ? Adam Çözüm süreci bozulunca Hapis bile yattı. Adamın kariyerini kızının işini kocasını vb bilmeden böyle iftira atmayın insanlara... Ayrıca siz SOL görüşlü olmayı saf olmak beş parasız olmak aç açıkta olmak flan mı sanıyorsunuz ?
-
Cumhuriyetin hayrını görmeyen Sırrı'ya bak hele. Acaba böyle mekanları nasıl elde etti, sırrı neydi.
Demek ki dilli sempatizanları savununca primde alıyor ki çok ateşli savunmaya başlamış
-
Sırrı Süreyya'nın ve kızına ait değil bu işletmeler.
Damadının.
-
-
Daha ne kadar döneceksin?
İmamoğlu seçimi kazanırsa faturaları PKK militanları dağıtacak dediğinde PKK düşmanı sanmıştım, şimdi apo babam gibidir diyen bı meftayı yalar olmuşsun
Yavaş dön hızına yetişemiyoruz
-
Hayatı boyunca kazandığı tüm parayı çöpe dökmüş
Yedik aynen
Geceleri aç yatarmış hatta
Siyasilerin fakirlik edebiyatı yapması bizimle dalga geçmektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 7 Mayıs 2025; 10:56:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar alınteriyle alınmıyor zaten . Ya Kürt mafyası ( uyuşturucu+fuhuş dahil ) yada belediyelerden imar rantı ile olmakta.... Olması gereken birgün imar rantından elde edilen gelirlerin kamulaştırılmasıdır. Buna uyuşturucu ve fuhuşta eklenebilir
TC demiyor Cumhuriyet diyormuş. Baya fark etti şimdi böyle diyince.
Bu adam Cumhuriyet sayesinde TBMM'nde başkanvekilliği yaptı. Daha ne verecek Cumhuriyet bu çakala ?? Apo'ya babam diyen birini de savunmayın ya. Binlerce Türk çocuğunu yetim bırakan örgütün kurucusu hani apo, bilmiyorsun galiba ?!
-
Kitlelerini koyun gibi güderek elde ediyorlar.
Lafa gelince sosyalizm, sol edebiyatı, işçi edebiyati yaparlar. İdeolojilerinden hayatlarına söylediklerine kadar her şeyleri yalan bunların. Tamamen Türkiye Cumhuriyetine düşmanlık için kurulan hayatlar.
ben boşuna yazmıyorum. Yeşil CHP = oy derdine düşmüş akp. yeşil solcular ölümüne savunmaya geçmişler. eleştiren solcular da var. Türk solcuları.
https://x.com/darmody2021/status/1919806914189295812
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tepkiler devam ediyor.
https://x.com/SonKuvvaci_/status/1919799960419102808
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Cumhuriyetin hayrını görmeyen Sırrı'ya bak hele. Acaba böyle mekanları nasıl elde etti, sırrı neydi.
|
Daha ne kadar döneceksin? İmamoğlu seçimi kazanırsa faturaları PKK militanları dağıtacak dediğinde PKK düşmanı sanmıştım, şimdi apo babam gibidir diyen bı meftayı yalar olmuşsun Yavaş dön hızına yetişemiyoruz |
akıllarda ortak soru: "sol neden sus pus" ?
https://x.com/mnnke3/status/1919839617018191873 "“Eat the rich” sol neden sus pus? 34 yaşındaki birisi ve eşi nasıl oluyor da bu kadar malvarlığına sahip olabiliyor? Alaçatıdaki bu kadar mekana nasıl çöktüler?" |
Hayatı boyunca kazandığı tüm parayı çöpe dökmüş
Yedik aynen Geceleri aç yatarmış hatta Siyasilerin fakirlik edebiyatı yapması bizimle dalga geçmektir |
Sadece bunlar mı hapis yattı, sağcı olupta hapis yatan görüşü için yargılanan olmadı mı? Ülkede saçma sapan bazı dönemler yaşandı, Gücü eline alan bu günleri de andırır şekilde karşıt görüşe eziyet oldu. Ama sağcı hiç kimse cumhuriyet in ne hayrını gördük ki dememiştir. Bugün doğuda yaşanan fakirliğin alasını Karadeniz kırsalında yaşıyorlar kimse de dövlet bize bahmir diye silahlanmiyor. Bunun nankörlüğü daha vahim. Öcalan benim babam söylemlerinin yanında O cumhuriyet sana Türkiye nin en büyük 2. Makamı meclis başkanlığını vermişken bunu dersen küfürsüz ancak nankör denilebilir. Aynı gün bir teğmenimiz şehit oldu sadece alt yazı geçti, bu meftayı yalamak için sıraya girdi siyasiler. Tek olumlu yanı dünya Türkçülük gününde ders verir gibi aldı rabbim. |
TC demiyor Cumhuriyet diyormuş. Baya fark etti şimdi böyle diyince. Bu adam Cumhuriyet sayesinde TBMM'nde başkanvekilliği yaptı. Daha ne verecek Cumhuriyet bu çakala ?? Apo'ya babam diyen birini de savunmayın ya. Binlerce Türk çocuğunu yetim bırakan örgütün kurucusu hani apo, bilmiyorsun galiba ?! |
![]() Propaganda denilince dilli. |
Bunlar alınteriyle alınmıyor zaten . Ya Kürt mafyası ( uyuşturucu+fuhuş dahil ) yada belediyelerden imar rantı ile olmakta.... Olması gereken birgün imar rantından elde edilen gelirlerin kamulaştırılmasıdır. Buna uyuşturucu ve fuhuşta eklenebilir
|
Benzer içerikler
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- ömer aktaşöz
- kızlık zarı dikimi
- belden aşağı mesajlar
- necip fazıl kısakürek atatürk
- tüvtürk kime satıldı
- reeder samsun
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- kaliforniyum nedir
- bitcoin haram mı diyanet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X