Şimdi Ara

system of a down...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Grubun üyelerinin Ermeni olduğunu ve sözde Türk-Ermeni
    meselesi yüzünden Türkler den pek hoşlanmadıklarını öğrendim
    ama ne kadar doğru bilmiyorum...
    ama müzikleri fena değil çok gaz parçalar var..
    bunun yanında aerials, spiders gibi parçaları baya hoşuma gitti..
    ama bu Türk düşmanlığı olayı biraz rahatsızlık verici!
    müzikte ırkcılık hiç hoş bişi değil!...

• Adamlar?n Ermeni oldu?u do?ru,grubun solistinin ad? Serj Tankian,ancak türk düsmanl?gi ile bir ilgileri olduklar?n? sanmam,radikal'de yazm?sti,Arto Tunçboyac?yan ile gelip türkiye de konser vermek istiyorlard?.Chop Suey adli parçalar? da çok güzeldir,tavsiye ederim.
  • müzikleri güzel bence de, ırkçı olduklarını sanmam... en azından böyle bir şey duymadım.

bu sertab için ırkçıdır, ermenilerden nefret eder çünkü o türk denmesi gibi bir şey olurdu...
  • İmplus ilk 2 albumleri guzel fakat 2. albumlerınden sonra bıraz işi bozmaya başladılar bence.
    Türk düsmanlığına gelince ne düşündüklerini bilmem fakat parçalarının sözlerinde türklerle ilgili kötu şeyler söylediklerini duymadım.
  • system of a down 'IN ERMENİ OLDUGU doğrudur...Gerisi hikaye
    shop suey
    shimmy
    toxicity
    aerials
    dinlenmesi gereken parçaları diye düşünüyorum
  • kendilerini bende ilk albümlerinden beri dinlerim yani chop suey ile başlamadım dinlemeye ancak her ne kadar iyi güzel eğlenceli müzik yapsalar da ermeni soykırımına kafayı takmış durumdalar sitelerine bakarsanız bu konuya dair türkiye hükümeti ile ilgili birçok eleştiri vs bulabilirsiniz hatta diğer ermeni soykırımını destekleyen sitelere forumlara da linkler bulunuyor. ilk zamanlarında sitelerinde kesik başların bulunduğu resmin altına da bunları türkler yaptı gibi bir olay wardı. yine bahsettiğim sitelerden alınmış resimler vs vs hatta war adlı şarkıları da türklere hitab eder.
  • www.eksisozluk.com da da bu konuyla ilgili baya entry girilmiş...
    supersonicbluepearl ın dedikleri gibi sitelerinde falan bu konularla ilgili şeyler varmış daha önceden... (yalan olmasın sitenin son halini bilmiyorum bakmadım!) yanlış anlama falanda olmasın böyle bişi var yada yokta demiyorum.. bunları duydum okudum diyorum sadece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Şemsiye şeklinde şeker"
  • Millet,ben de su an girdim system of a down ın sitesine,"supersonicbluepearl" ün dediği gibi,soykırım iddiasında bulunuyor p*z*v*nkl*r !!Ayrıca War adlı şarkıları da bu olayla ilgili,sitelerinde bakabilirsiniz.
  • eheh tüm bunlara rağmen güzel eğlenceli müzik yapıyorlar yine de o yüzden dinlemeye devam :P

impuls acaba sözlük yazarı mısın?
  • müziklerine bişey diyemem ama 1997 de woodstock ta TÜRK bayrağı yakanları alkışlamaları düşüncelerine gıcık olmama yettide arttı bile...
  • allah alla ! ben de gıcık oldum şimdi....
  • hayır supersonicbluepearl sözlük yazarı değilim ama herzaman faydalandığım güzel bir kaynaktır...
  • Ya bilmeden neden türk düşmanı oldugunu sanmam gibi yorumlarda bulunuyorsunuz ki. Adamların kuruluş amacı sadece ermeni soykırımı iddialarına ödenek bulmak. İlk albumleri baştan aşşağı faşist sözler içiriyor. War, Pluck hepsinde soykırımdan, ve selçuklulardan, intikam almak gerektiğinden bahsediyor. Bilmediğiniz bir şeyleri yazmadan önce biraz araştırın bence. ama beni ilgilendirmiyor açıkcası ben müziklerini seviyorum ve hayattada bu g.tlere para vererek albumlerini almam yada konserlerine gitmem. Zaten onlarda hoş gelmeyi düşünmüyolar ya oda ayrı.
  • ""Şemsiye şeklinde şeker""

cenk-erdem ha!

hahaaha
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by age</i>
    <br />""Şemsiye şeklinde şeker""

cenk-erdem ha!

hahaaha
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

evet dostum aynen

o şarkının adını hatırlıyor musun?
  • O hangisi yaa ben onu hatırlayamadım? Ama aklınızda bulunsun cenk erdem den it uyur düşman uyumaz ı dinleyin muhakkak
  • hatırlamıyorum da muebbetmuhabbet.com'a bir bak.
  • Yok ya onun hikayesi şu .
    Programda system of a down'un bi şarkısı çıkmıştı. Bu şarkıdan sonra erdem bi ürün tanıtmıştı. ve şemsiyeyi şekere benzeterek "Şemsiye şeklinde şeker" "şemsiye şeklinde şeker" diyerek bu şarkının sözlerini ben yazdım system of a down benden çalmış demişti. O şaarkı neydi onu hatırlayamadım.
  • o programı hatırlıyorum, system of a down'ın bi şarkısıydı. chop suey di sanırım. ah be manyak programlardı...

adi uzan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.