Şimdi Ara

symbol 2017 1.0 75 bg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elbette 1.5 dci 70bg turbonun da sayesinde daha performanslıdır. son hızları, 0-100 değerleri benzer görünebilir ancak ara hızlanmalarda, yokuşlarda, yine yüklü kullanıldığında vs. fark belli olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    yani 1.0 2017 yi almaktansa kendi aracımla devam etmek daha mı mantıklı.zaten kendi aracımı kullanırken seri olduğunu hissetiriyor.hemen fırlamaya hazır bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 22 Mayıs 2020; 2:5:38 >
  • Şu an kullandığın aracın Torku en az 160 170 tir. Bunun ki 90 küsür. Bir bildikleri var evet o da paraya göre araç donanım ve motor seçeneği satmak.
  • Ayrıca yakıt olarak benzinde binmeye devam edeceksen şu anki aracını ararsın
  • hocam malesef yeni model ve iyi giden bir araç almak en az 100 bine çıkıyor.bu fiyatlara bakınca araba alasım gelmiyor eldekini kullanmak daha iyi şu durumda.
  • Katılıyorum hocam 2017 olmasın 2015 olsun ama turbolı bir motor olsun şahsi tavsiyem budur benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 motorların ömrü kısa oluyor diyorlar bende ondan korkuyorum.100 k gidince motor artık iyice bitme durumuna gelirse boşa almış oluruz.
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    Yol hocam olur mu öyle şey atmosferik motor eski teknoloji taş gibidir. Birşey olacağını sanmam LPG de subap eritir heralde o olur bi masraf o da en az 50 60 bin km den sonra oluyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmosferik motor bu, uzun yıllar, kmler sorunsuz hizmet eder...

alttaki ilanda 1.2 motor 380bin km de... dağılmamış... 100bin km hiçbirşey...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne abartıyorlar gitmiyor etmiyor muhabbetlerini nereye gitmiyor Allah aşkına.

Oto Kokpityoutube
    Renault Symbol 1.0 SCE 0-100 km/s hızlanması
    https://www.youtube.com/watch?v=nEq0CrduvWg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 22 Mayıs 2020; 9:0:49 >

• Symbol 1.0 kullanmadım ama corsa 1.2 70 hp kullandım. Düşük hacimli atmosferik motorlu araçların genel yapısı benzer zaten. Şehiriçinde hiç problem yok, uzun yolda ise gitmiyor değil ancak güçlü aracın 1 vites düştüğü yerde bu 2 vites düşüyor, ani sollamalara çıkılmıyor. Bunu bilerek kullanınca da sorun olmuyor. Yakıt olarakta şehiriçinde çok yakmıyor ancak uzun yolda devirli gitmek gerektiği için şehiriçi gibi yakıyor. Benim corsa şehiriçinde de şehirdışında da 6-6.5 litre arası yakıyordu, bu da benzinli araç için makul bir tüketim.

Sürekli uzun yol yapmıyorsanız, yaşadığınız yer çok yokuşlu değilse alınır. Yeni model, düşük km araç sahibi olursunuz.

Motor ömrü konusuna gelince kötü kullanılırsa 50binde de yer, iyi kullanımla 500bin de gider. Kısa motor ömrü mevzuu düşük hacimli turbo benzinliler için çok söylendi ilk çıktığında (turbo kaynaklı yüksek güç düşük hacimli motoru kısa sürede bozar diye) fakat korkulduğu kadar büyük şikayetler olmadı.

• hep şehiriçindeyim senede en fazla 1 kez şehir dışına çıkarım veya 2 olsun.uzak yol değil onlarda.ve çevremde çok yokuş yok olsa da büyük yokuşlar değil her araba rahatlıkla en kötü 2-3 de çıkar diye düşünüyorum.sakin kullanım olarak alıyoruz hem düşük km hem yeni özellikler olsun istiyorum.fakat aklım şunda kaldı:2015 civarları sembol 1.5 mi almak daha iyi yoksa 2017 yeni kasa 1.0 75 bg almak mı daha mantıklı bilemiyorum.fakat yeni kasanın iyileştirme ve görünüşü daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.