Şimdi Ara

Syma X8C yurtdışından getirme ve fpv sistemi ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yurtdışından Syma X8C almayı düşünüyorum fakat bu ürün için kayıt yaptırmak gerekiyormuş bununla ilgili sorun yaşarmıyım alan arkadaşlar varsa nasıl aldığınızı yazarsanız sevinirim. gümrüğe takılınca gidip gümrüktenmi almak gerekiyor yoksa ptt kapıya getiriyormu? bazı yerlerde geri gönderiliyor veya gümrükten alınıyor gibi şeyler okudum kiminin kapısına kadar geliyor.

    Birde asıl merak ettiğim diyelim bu dronu aldık ben bu dron'a Eachine TX03 takmak istiyorum fakat bu kameradan görüntü almam için bana bi alıcı gerekiyor alıcıyı monitöre bağlayıp görüntüyü alsam bu görüntüyü nasıl kayıt edebilirim ?

    illa tx03 olcak diye birşey yok hafif ve uygun fiyatlı önerileriniz varsa onlarada açığım.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



  • Türkiye için aliexpress banggood veya gearbestten alışveriş yapabiliyorsunuz.Nasıl alışveriş yapacağınıza gelirsek aliexpress banggood veya gearbest alışveriş rehberi diye aratırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız.

    Diğer sorunuza gelirsek alacağınız droneun motorları büyük olmadığından wi-fi ile görüntü aktaran kameralara bakmanızı öneririm hem bu sayede ekstra olarak alıcı almanıza gerek kalmaz telefon üzerinden görüntüyü alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.