Şimdi Ara

Syma X5C Quadcopter (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
28.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı modellerde açılışta sıfırlama olabiliyor cihazı düz bir zeminde açın ondan sonra trim ayarina bakin. Bazı kumandalar sonsuz trim kullanıyor. Yanı bir yönde sonsuza kadar gidebiliyorsunuz ama bu ayarı etkilemiyor. Bir de ucurdugunuz yerde bir hava akımı olabilir.

    Evet hanımlar bazı şeyleri hiç anlamiyorlar. Tavsiyem ona da ucurmayi ogretin. Bu işten keyif almaya baslarsa krediler artabiliyor. Ben şimdi mini ve orta boy quadim için fvp set topladım onu getiriyorum ondan sonra da oyuncak tan çıkıp modele geçiş yapacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    Bende şu done işine dünden beri taktım ve almaya kararlıyım.Şimdi bende 200₺ var.Bi tane drone almayı düşünüyorum bildiğiniz varmı 200₺ altı iyi drone veya quadcopter her neyse işte.Ben mesala 200₺ ye alıp daha sonra buna kamera ve daha iyi şeyler eklemeyi düşünüyorum.

    Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    benim tavsiyem ikinci el 50-60 liraya mini bir drone alıp uçurmayı öğrenmeye bakın. yada ne kadar ucuz bulursanız onu alın. önemli olan uçurmak.
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    Videoya falan almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    200tlye alacağınız hiçbir droneun kamerası tatmin edici olmayacaktır.
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    Kamera falan taksam ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    bütçenize uygun droneların taşıyabileceği ağırlık miktarı çok düşük olduğu için takmayı düşündüğünüz kamerayı taşıyıp taşımama konusunda bir şey diyemem. ayrıca yeni çıkan drone yasalarını da göz önünde bulundurursak başlangıç için kameralı bir drone daha elinize ulaşmadan başınızı ağrıtmaya başlar. forumdaki konulardan birinde çok yakın zamanda yaşanmış bir örnek var.
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    Ozaman mini almalıyım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    Şuan bende 65₺ var hangi drone yi almalıyım ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    o fiyata bulabildiğiniz bir droneu alalbilirsiniz. mini dronelarda çok şey fark etmeyecek.
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    esevetnov kullanıcısına yanıt
    Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazıların aynısnı ben de yazmak istiyorum hatta ben mi yazdım lan yoksa falan oldum :D durumumuz tıpatıp aynı kargom elime ulaşalı 2 gün oldu. Evin içinde kamera sanki termal kameraymış gibi saçma sapan çekiyor. Aynı şekilde havada asılı durmuyor bi yöne hareket ediyor trimi beceremedim. Dışarıda da denemedim hiç. Siz halledebildiniz mi? Kamera olarak ben yeni bir fpv kamera almayı düşünüyorum aliexpressten.@esevetnov@Kenji@Legendary-Pro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mon -- 23 Mart 2016; 23:22:37 >
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazıların aynısnı ben de yazmak istiyorum hatta ben mi yazdım lan yoksa falan oldum :D durumumuz tıpatıp aynı kargom elime ulaşalı 2 gün oldu. Evin içinde kamera sanki termal kameraymış gibi saçma sapan çekiyor. Aynı şekilde havada asılı durmuyor bi yöne hareket ediyor trimi beceremedim. Dışarıda da denemedim hiç. Siz halledebildiniz mi? Kamera olarak ben yeni bir fpv kamera almayı düşünüyorum aliexpressten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esevetnov

    Herkese merhaba. 20 gün önce aldığım syma x5c-1 elime ulaştı. evde ufak bir deneme yaptım hemen alıştım uçurmaya ama tabi fazla havalandıramadım. dışarıda henüz deneme fırsatım olmadı. hem havalardan hemde iş güç. lakin kamera beni pek tatmin etmedi içeride hem foto hemde video denedim yani idare eder bile diyemem. dışarıda açık havada umarım daha iyidir. bir kaç sorum olacak;
    1- trim olayı nedir ve nasıl yapılır? cihaz havalanınca havada sabit durmuyor yani hiç yön vermesem bile bir tarafada doğru gidiyor.
    2- kamerasını bir şekilde dğiştirmem mümkünmü? daha kaliteli bir kamera takabilirmiyim?

    teşekkürler.

    hocam bu yazıların aynısnı ben de yazmak istiyorum hatta ben mi yazdım lan yoksa falan oldum :D durumumuz tıpatıp aynı kargom elime ulaşalı 2 gün oldu. Evin içinde kamera sanki termal kameraymış gibi saçma sapan çekiyor. Aynı şekilde havada asılı durmuyor bi yöne hareket ediyor trimi beceremedim. Dışarıda da denemedim hiç. Siz halledebildiniz mi? Kamera olarak ben yeni bir fpv kamera almayı düşünüyorum aliexpressten....




  • Mon kullanıcısına yanıt
    kullandığınız cihazların oyuncak olduğu konusunda hemfikir olup trim konusuna gelirsek. elinizdeki araçlardaki bir yöne doğru hareket etme sorunu aslında sadece aracın hafifliğinden kaynaklı ufak hava akımlarına kapılması sonucu oluşur. ucuşunuzu zorlaştıracak şekilde bir yöne doğru surukleniyorsa o zaman trim ayarı yapabilirsiniz, çok yavaş bir şekilde hareket ediyorsa bu hava akımındandır.

    kamera konusuna gelirsek. hangi kameradan bahsettiğinizi tahmin ediyorum. youtubetan incelemelerine baktım sanırım göruntu aktarımından belirgin bir gecikme var. ucuşta zorluk çıkartabilir.
  • Syma x8g düşünen olursa yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evde ufak bi ayar yapmaya çalıştım ama havada hiç bir şekilde asılı kalmasını başaramadım. dışarıdada hala deneyebilmiş değilim havalar çok rügarlı. belki hafta sonu denerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mastek91

    23 dolara bu mantıklı yoksa 25 dolara çakma x5c 1 mi hocam.

    32.80 dolara orjinal x5c ( kamera eksiz olanı ) aldım. Aliexpress'ten. 10 günde geldi.

    Tavbsiye ederim. Link :http://tr.aliexpress.com/item/Syma-X5C-1-Upgrade-version-Syma-x5c-Quadcopter-Drone-With-Camera-or-Syma-X5-1-Upgrade/32477141150.html


    Sarı olanı. Sarı derken ürün beyaz ama sarı paked adı altında. Yani 1 batarya ve 4 yedek pervane ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 29 Mart 2016; 22:51:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legendary-Pro

    Şuan bende 65₺ var hangi drone yi almalıyım ?

    90 TL'ye tamamla vehttp://tr.aliexpress.com/item/Syma-X5C-1-Upgrade-version-Syma-x5c-Quadcopter-Drone-With-Camera-or-Syma-X5-1-Upgrade/32477141150.html al. Ekstradan 2 tane de başka satıcılardan 720 mAh 2.09 dolar*2 tane veya 3 tane 3.7V batarya al. Yedek dursun. Çok iyi başlangıç için.




  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabilirim derken hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Aldığım fiyattan verebilirim :).
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.