Şimdi Ara

SX1 le ilgili birkaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • N-Gage de cayır cayır oynadığım bazı oyunlar SX1 de kesik kesik oynuyor, yani donma yapar gibi kesiklikler oluyor. Acep SX1 in işlemcisi N-GAGE den düşükmü yoksa sorun FW den mi kaynaklanıyor (FW10)
    Fifa 2005 yükledim ondada oyun müziği kesik kesik çalıyor ve adamlar bi yöne koşuyor hani adamlara müdahale edemiyorum, dedim acep topsuz alanda kavga falan mı çıktı ama baktım kavga falan yok da niye bunların hepsi birden maçı bırakıp bizim kaleye doğru koşuyorlar?

    Diğer bi sorum ise hafıza kartına attığımız kurulmamış sis dosyalarını dosya yöneticisi veya seleq programı ile kurduktan sonra yok oluyor, N-GAGE de böyle bişey olmazdı hiç, bilgisayarın başında beklemek istemediğim zaman atardım kurmak istediğim sis dosyalarını mmc ye sonra istediğim zaman seleq programı ile kurardım ve kurduğum sis dosyası mmc ye attığım yerde olduğu gibi dururdu, Bu durum bende mi var yoksa SX1 lerin genelindemi iş aynı?

    Not: Ya şu yandaki reklam yazdıklarımı görmeme engel oluyor, yazının üzerine mi geliyor yoksa başka bir anormallikmi var...
    Söz konusu reklam====>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 23 Aralık 2004, 5:28:03 >







  • sx1 in N-gage oyunlarinda takilmasinin nedeni RAM den kaynaklanişyor N-Gage 11,sx1 8 ram
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.