Şimdi Ara

sx 535wd veya 525wd kullananlar yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • epson sx 535wd almaya karar verdim ancak epson'un yeni wifi modellerinde bağlantı sorunu olduğunu söylüyorlar.(wf-7015'te böyle bir şey yaşamadım ama öyle diyorlar işte) yani bu modeli kullanan veya kullanamayan bir arkadaştan ürün hakkındaki yorumunu bekliyorum..

teşekkürler

Orijinalden alıntı: ber3kerd

epson sx 535wd almaya karar verdim ancak epson'un yeni wifi modellerinde bağlantı sorunu olduğunu söylüyorlar.(wf-7015'te böyle bir şey yaşamadım ama öyle diyorlar işte) yani bu modeli kullanan veya kullanamayan bir arkadaştan ürün hakkındaki yorumunu bekliyorum..

teşekkürler

berkerd hocam, 535 te benim yaşadığım sıkıntıyı çekeceğini sanmam, 445 , sondaki 45 ten anlaşılacağı üzere sınıfının en son çıkanı büyük ihtimalle. ve çözümü bulmak zor. ama geçen yılın modelleriyle ilgili wifi sorunu yaşayanların sorunu hemen çözülmüş okuduğum kadarıyla. px720wd kullanan arkadaşım var, onu aradım, ben hemen kurmuştum yazıcıyı dedi.

Orijinalden alıntı: navek

quote:

Orijinalden alıntı: ber3kerd

epson sx 535wd almaya karar verdim ancak epson'un yeni wifi modellerinde bağlantı sorunu olduğunu söylüyorlar.(wf-7015'te böyle bir şey yaşamadım ama öyle diyorlar işte) yani bu modeli kullanan veya kullanamayan bir arkadaştan ürün hakkındaki yorumunu bekliyorum..

teşekkürler

berkerd hocam, 535 te benim yaşadığım sıkıntıyı çekeceğini sanmam, 445 , sondaki 45 ten anlaşılacağı üzere sınıfının en son çıkanı büyük ihtimalle. ve çözümü bulmak zor. ama geçen yılın modelleriyle ilgili wifi sorunu yaşayanların sorunu hemen çözülmüş okuduğum kadarıyla. px720wd kullanan arkadaşım var, onu aradım, ben hemen kurmuştum yazıcıyı dedi.

yok hayır sx535wd sx sersinin son modellerinden çünkü 128-384 nözül kullanıyor çok çok hızlı yani...sx 445w klasik nozül yapılandırmasını kullanıyor standart hızda yani. Bu arada birkaç yazı daha buldum sizin sorununuzla ilgili ama çoğu kişi artık pes etmiş... çok tuhaf yani bu kadar çaresiz kalan kullanıcı ve bu durumda hiçbir şey yapmayan epson...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.