|
Switch 2, ilk nesil Switch'i ikiye katladı: 10 milyonu geçti
-
-
Hayret, şu saate kadar homebrow yüklenmemesi şaşırttı beni. Yazılım konusunda en kötü firmalardan biri Nintendo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sadece &amp;amp;quot;LA&amp;amp;quot; -
açgözlüleri seve seve beslemeyi çok seviyoruz dünya insanları olarak
edit: yorum başta cevap olarak gitmiş diye yeniden yazdım
-
Mario kart world oynuyor hala adamlar :d Çok değişik kafalar cidden. Avrupa ve amerikada param var hobi-oyuncak olarak alıyorum diyerek alıyordur insanlar. Ama uzakdoğuda nintendo fanı olarak alıyor adamlar bir kültür olmuş artık. Uzun süre switch kullanan biri olarak gerçekten oyundan anlayan ve son teknoloji bir oyun oynamak isteyen herkes uzak dursun switchten. Anlık bir hevesle alıp kenara atacaksınız. Ne zaman tlou,rdr2, gow falan oynayabileceğimiz bir cihaz olur o zaman alınır. Mario oynamak için bu parayı vermek akıllıca değil.
-
mario kart yine rekabetçi , ben hala pokemon oyunu alanların pskilojisini çözemedim
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
bu berbat konsolu kim alıyor bence öyle birşey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bunda Diablo immortal oynanırmı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ If you want to be happy, dont expect anything from anyone. an empty stomach, an empty pocket and a broken heart, are the best teachers of life... -
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Mario kart world oynuyor hala adamlar :d Çok değişik kafalar cidden. Avrupa ve amerikada param var hobi-oyuncak olarak alıyorum diyerek alıyordur insanlar. Ama uzakdoğuda nintendo fanı olarak alıyor adamlar bir kültür olmuş artık. Uzun süre switch kullanan biri olarak gerçekten oyundan anlayan ve son teknoloji bir oyun oynamak isteyen herkes uzak dursun switchten. Anlık bir hevesle alıp kenara atacaksınız. Ne zaman tlou,rdr2, gow falan oynayabileceğimiz bir cihaz olur o zaman alınır. Mario oynamak için bu parayı vermek akıllıca değil.Herşey grafik değil hocam! Playstationların hepsi elimden geçti. Ps5'te metroidvania türüyle tanıştım ve ps5'te 2d oyun oynuyorum tavsiye ederim metroidvani türünü, 3d oyunlardan daha keyifli ve zevkli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: Consequenses -
OLED versiyonu çıksın o zaman bir bakacağım da fiyatı ne olur o zamana kadar Allah bilir.
-
O açık Nintendo kaynaklı değildi. Direkt Nvidia nın Tegra işlemcisindeki açık dolayısla rahat bir şekilde kırıldı cihaz. Bu sefer önlemini almış gibi Nintendo. Bedava oyun yok diyor size. Bakalım ne olacak? Ama bu sefer kırılmayacak gibi duruyor.
-
Hayatında bir kez Nintendo oyunu oynamadan veya konsolu kullanmadan atıp tutuyorsunuz ya. Neyse LOL
-
Hayatım Nintendo oynamakla geçti dostum. Nintendo artık geçmişte kalmalı bence artık eskisi gibi olmadığı için isyanım. Bu şirketin gözünü para hırsı bürümüş çıkardığı oyunlar ve cihazlar artık kalitesiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
neden berbat?
-
Nintendo'nun başarı haberlerinde diğer konsol kullanıcıları neden hopluyor anlamış değilim
_____________________________ -
O işler bitiyor galiba artık, bak Ps5 kaç senelik Ps6 çıkacak hala homebrew yok, kırılma yok. Aleti bari android stick gibi media merkezi olarak kullanayım diyorum,
o kadar güçlü alet TV altında yatıyor, player uygulaması yok alette doğru düzgün. Kendi media playerı da hdr videoları açamıyor.
App mağazası çok zayıf, browser desen yok. Bu kadar zayıf olmasını beklemiyordum açıkcası PS3 zamanı konsol kullandığım için.
Nintendo deneyimlemedim ama benzer olabilir, hiçbirşeye de izin vermiyorlar app mağazası genişlemiyor duruyor öyle.
_____________________________ -
Hem pc hem de nintendo ya sahibim. Dediğiniz oyunları da oynuyorum, nintendo oyunlarının da zevki başka oluyor. Siz beğenmemiş olabilirsiniz size hitap etmiyor da olabilir. Milletin zevkine b*k atabileceğiniz anlamına gelmiyor bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 5 Kasım 2025; 11:52:37 >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Mario kart world oynuyor hala adamlar :d Çok değişik kafalar cidden. Avrupa ve amerikada param var hobi-oyuncak olarak alıyorum diyerek alıyordur insanlar. Ama uzakdoğuda nintendo fanı olarak alıyor adamlar bir kültür olmuş artık. Uzun süre switch kullanan biri olarak gerçekten oyundan anlayan ve son teknoloji bir oyun oynamak isteyen herkes uzak dursun switchten. Anlık bir hevesle alıp kenara atacaksınız. Ne zaman tlou,rdr2, gow falan oynayabileceğimiz bir cihaz olur o zaman alınır. Mario oynamak için bu parayı vermek akıllıca değil.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı