Şimdi Ara

Switch 2, ilk nesil Switch'i ikiye katladı: 10 milyonu geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Switch 2, ilk nesil Switch'i ikiye katladı: 10 milyonu geçti
    Nintendo, 2025 yılına ait ikinci çeyrek ve yarıyıl finansal sonuçlarını açıkladı. Nisan-Eylül dönemini kapsayan rapora göre Nintendo Switch 2, 10.36 milyon satışa ulaşarak önceki modelin aynı dönemdeki performansını geride bıraktı. İlk altı ayda kaydedilen bu rakam, orijinal Switch'in benzer satış miktarına ulaşması için geçen sürenin neredeyse yarısı.

Yarım yılda 10 milyon

Nintendo Switch 2'nin satış rakamlarına ek olarak yazılım satışları da güçlü bir ivme yakaladı. Nintendo, toplam 20.62 milyon oyun satıldığını ve her Switch 2 sahibi kullanıcı başına ortalama iki oyun satın alındığını söylüyor. Çıkış oyunu Mario Kart World, 9.57 milyon kopya satarak toplam yazılım satışlarının neredeyse yarısını oluşturdu. Yaz aylarında çıkış yapan Donkey Kong Bananza ise Temmuz-Eylül döneminde 3.49 milyon satış elde etti.

Nintendo, mali yıl sonu için belirlediği 15 milyon adetlik satış hedefini 19 milyona yükseltti. Böylece Switch 2'nin, piyasadaki ilk yılında bile orijinal modelin satış ivmesini ikiye katlaması bekleniyor. Öte yandan orijinal Nintendo Switch, aynı dönemde 1.89 milyon adet donanım ve 61.56 milyon adet yazılım satışı gerçekleştirdi.

Ayrıca Bkz.Assassin's Creed Shadows, Switch 2 için duyuruldu: İşte çıkış tarihi

Eski modelin yıllık satış tahmini 4.5 milyondan 4 milyona düşürülürken, yazılım satış hedefi 105 milyondan 125 milyona çıkarıldı. Genel tabloya bakıldığında, Mart 2017'den bu yana toplam Switch satışları 154 milyon adedi aştı. Bu rakam, konsolu tarihsel olarak PlayStation 2'nin ardından ikinci sırada tutmaya devam ediyor. 

Switch 2 satışlarının yıl sonuna kadar 15 milyon eşiğini aşması ve 2026 mali yılı sonunda 19 milyona ulaşması halinde, şirketin tarihindeki en hızlı büyüyen donanım olacak.

Kaynak:https://wccftech.com/nintendo-switch-2-sold-more-10-million-units-outpacing-predecessor/

• Mario kart world oynuyor hala adamlar :d Çok değişik kafalar cidden. Avrupa ve amerikada param var hobi-oyuncak olarak alıyorum diyerek alıyordur insanlar. Ama uzakdoğuda nintendo fanı olarak alıyor adamlar bir kültür olmuş artık. Uzun süre switch kullanan biri olarak gerçekten oyundan anlayan ve son teknoloji bir oyun oynamak isteyen herkes uzak dursun switchten. Anlık bir hevesle alıp kenara atacaksınız. Ne zaman tlou,rdr2, gow falan oynayabileceğimiz bir cihaz olur o zaman alınır. Mario oynamak için bu parayı vermek akıllıca değil.
  • Hayret, şu saate kadar homebrow yüklenmemesi şaşırttı beni. Yazılım konusunda en kötü firmalardan biri Nintendo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

edit: yorum başta cevap olarak gitmiş diye yeniden yazdım

• Mario kart world oynuyor hala adamlar :d Çok değişik kafalar cidden. Avrupa ve amerikada param var hobi-oyuncak olarak alıyorum diyerek alıyordur insanlar. Ama uzakdoğuda nintendo fanı olarak alıyor adamlar bir kültür olmuş artık. Uzun süre switch kullanan biri olarak gerçekten oyundan anlayan ve son teknoloji bir oyun oynamak isteyen herkes uzak dursun switchten. Anlık bir hevesle alıp kenara atacaksınız. Ne zaman tlou,rdr2, gow falan oynayabileceğimiz bir cihaz olur o zaman alınır. Mario oynamak için bu parayı vermek akıllıca değil.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

mario kart yine rekabetçi , ben hala pokemon oyunu alanların pskilojisini çözemedim Switch 2, ilk nesil Switch'i ikiye katladı: 10 milyonu geçti 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Mario kart world oynuyor hala adamlar :d Çok değişik kafalar cidden. Avrupa ve amerikada param var hobi-oyuncak olarak alıyorum diyerek alıyordur insanlar. Ama uzakdoğuda nintendo fanı olarak alıyor adamlar bir kültür olmuş artık. Uzun süre switch kullanan biri olarak gerçekten oyundan anlayan ve son teknoloji bir oyun oynamak isteyen herkes uzak dursun switchten. Anlık bir hevesle alıp kenara atacaksınız. Ne zaman tlou,rdr2, gow falan oynayabileceğimiz bir cihaz olur o zaman alınır. Mario oynamak için bu parayı vermek akıllıca değil.

Herşey grafik değil hocam! Playstationların hepsi elimden geçti. Ps5'te metroidvania türüyle tanıştım ve ps5'te 2d oyun oynuyorum tavsiye ederim metroidvani türünü, 3d oyunlardan daha keyifli ve zevkli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ssj kullanıcısına yanıt
    O açık Nintendo kaynaklı değildi. Direkt Nvidia nın Tegra işlemcisindeki açık dolayısla rahat bir şekilde kırıldı cihaz. Bu sefer önlemini almış gibi Nintendo. Bedava oyun yok diyor size. Bakalım ne olacak? Ama bu sefer kırılmayacak gibi duruyor.

• DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Hayatında bir kez Nintendo oyunu oynamadan veya konsolu kullanmadan atıp tutuyorsunuz ya. Neyse LOL

• fendur kullanıcısına yanıt
    Hayatım Nintendo oynamakla geçti dostum. Nintendo artık geçmişte kalmalı bence artık eskisi gibi olmadığı için isyanım. Bu şirketin gözünü para hırsı bürümüş çıkardığı oyunlar ve cihazlar artık kalitesiz.

• Nintendo'nun başarı haberlerinde diğer konsol kullanıcıları neden hopluyor anlamış değilim

O işler bitiyor galiba artık, bak Ps5 kaç senelik Ps6 çıkacak hala homebrew yok, kırılma yok. Aleti bari android stick gibi media merkezi olarak kullanayım diyorum,

o kadar güçlü alet TV altında yatıyor, player uygulaması yok alette doğru düzgün. Kendi media playerı da hdr videoları açamıyor.

App mağazası çok zayıf, browser desen yok. Bu kadar zayıf olmasını beklemiyordum açıkcası PS3 zamanı konsol kullandığım için.

Nintendo deneyimlemedim ama benzer olabilir, hiçbirşeye de izin vermiyorlar app mağazası genişlemiyor duruyor öyle.

Hem pc hem de nintendo ya sahibim. Dediğiniz oyunları da oynuyorum, nintendo oyunlarının da zevki başka oluyor. Siz beğenmemiş olabilirsiniz size hitap etmiyor da olabilir. Milletin zevkine b*k atabileceğiniz anlamına gelmiyor bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 5 Kasım 2025; 11:52:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.