Şimdi Ara

Svchos.exe sorunu !!! İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar görev yöneticisi/işlemler bölümünde 12 tane svchost.exe dosyası var.
    Ve bunlar ram'i çok yiyor.
    Bunları yok etmeyi ya da daha az ram yemesini sağlayabilir miyiz arkadaşlar ?
    Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaMeOweR

Arkadaşlar görev yöneticisi/işlemler bölümünde 12 tane svchost.exe dosyası var.

Bu işlemler sonlandırılmıyorsa sisteme aittir.

Siz yinede başlangıç programlarından kullanmadıklarınızı kapatın

Sisteminizde zararlı yazılım olabilir Combofix programıyla virüs yaraması yaptırım ESET Smart Security 5 kurarak tekrar virüs taraması yaptırın.
  • quote:

Emin olmak için bilgisayarını tarat. Eğer temizse kapatma bu svchost'ları.Bunlar gerekli şeylerdir. Birkaç tanesini kapatırsan, internette vs. bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Örneğin ben xp kullanıyorum ve şu an 8 tane svchost.exe çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacker.Exe

quote:

Emin olmak için bilgisayarını tarat. Eğer temizse kapatma bu svchost'ları.Bunlar gerekli şeylerdir. Birkaç tanesini kapatırsan, internette vs. bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Örneğin ben xp kullanıyorum ve şu an 8 tane svchost.exe çalışıyor.

+1
  • Arkadaşlar tamam ama hiçbir program açık değilken ram kullanımı 1.45 gb görünüyor . ( Ram : 4 gb )
  • quote:

Arkadaşlar tamam ama hiçbir program açık değilken ram kullanımı 1.45 gb görünüyor . ( Ram : 4 gb )

64 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız normaldir benimki SS

Edit : Programları kapattığım halde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Arkadaşlar tamam ama hiçbir program açık değilken ram kullanımı 1.45 gb görünüyor . ( Ram : 4 gb )

64 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız normaldir benimki SS

Edit : Programları kapattığım halde.

Arkadaşım ben bellek kullanımı sorunumu çözdüm . Sana da yardım edeyim dedim :)
    Benim bütün programlar kapalı iken 4gb ram ile 1.45 gb ram kullanımı oluyordu.
    Şuan ise 930-950 mb arası ram kullanımı var.

http://www.gezginler.net/indir/advanced-systemcare-free.html bu linkten advanced system care 5 i indir.
    Sonra google'de advanced system care 5 lisans kodu diye arattır .
    Orada lisansı nasıl gireceğin de yazıyor.
    Lisansını girdikten sonra derin temizlik yap.
    Bir güzel bilgisayarı tarattıktan sonra alet çantasına gir ve Iobit Akıllı RAM var.
    Ona tıkla ve GİT! komutu var , ona da tıkla derin temizlemeyi seç .
    2-3 saniyelik bir işlem sonucu kullanmadığın belleği serbest bırakacak.
    Ve bellek kullanımın düşecek.
    Yardım ettiysem ne mutlu bana.

Yararım dokunduysa bir teşekkür yeter.

Kullandığınız işletim sistemi 32 Bitlik Benimkisi ise 64 Bit

Burda sorun yok dediğiniz programların adını siz duymadan ben kullanıyordum

Advanced SystemCare 5 Programı sistemi optimize etmek ve kayıt defteri hatalarını düzeltmek için kullanılır. Bundan daha başarılı olanıda sistemimde kuruludur
    İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Haziran 2012; 10:12:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.