Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.409
Cevap
86
Favori
185.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Swift'lerde direksiyon ileri-geri şeklinde derinlik ayarı var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mathews

    Swift'lerde direksiyon ileri-geri şeklinde derinlik ayarı var mıdır?

    sadece yukarı-aşağı var hocam derinlik yok.
  • Universia kullanıcısına yanıt
    aynı araca taktırdım ben android li direksiyondan kumandalı vs. lakin pişmanım. orjinal teybi olsa daha verimli olurdu. sırf bluetooth ve geri görüş kamera için kullanıyorum onun dışında ektra şeyleri çok gereksiz geliyor bana. henüz çok geç değilse sorabilirsiniz.
  • mragean M kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Şimdilik beklemedeyim. Araçta zaten park sensörü var, original teybe de USB ile telefonu bağlayınca spotify, vs. kullanabiliyorum. Android ürünler benim de pek içime sinmemişti.

    Sony ve benzer ürünleri taktırmayı düşününce de çerçeve, montaj, kamera, direksiyon kumandası bağlantı aparatı vs. darken astarı yüzünden pahalıya geldi. Deneyiminiz önemli. İyi ki beklemişim.
  • Selamlar,


    https://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/necvox-dva-s-9921-suzuki-swift-navigasyon-multimedya-P228597351

    Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Taktırmaya değermi? Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordyseps -- 26 Şubat 2018; 18:18:11 >
  • Merhaba 2008 model suzuki swift sport aracimda 3000 deviri gecememe ve 3000 devire yaklasinca araba ileri geri kendini silkeliyor ve gaz yemiyor manuel benzilli arac motor lambasi ve esp lambasi yaniyor ve devir kadrani calismiyor arac hepsi ayni anda oldu 10 gundur serviste ve arizayi bulamiyolar bu ariza basina gelen varmi yani kendi yetkili servisi bulamiyorken arizayi neyapacagimi sasirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de 2016 suzuki swift 1.2 gl otomatik almak üzereyim. Ancak opel corsa ve ford fiesta arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Aracı eşim kullanacak. Diğer modellerde otomatik bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model swift gayet dolu bir araç. 7 hava yastığı, sis farı, gündüz led farı, hız sabitleyici, esp, yokuş kalkış desteği ne sahip. Corsa ve fiestanin bu dolulukta olacağını zannetmiyorum. Swiftin otomatigi tork konventorlu tam otomatik şanzıman. Gayet iyi ve sorunsuz. Swift bayan için son derece uygun bir araç.

    Corsa ve fiesta kadar Türkiye de bilinirliği yok ama swift tam bir fiyat performans aracı.

    Tercih size kalmış.@cresy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal1071 -- 1 Mart 2018; 21:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 2.el piyasası beni düşündürüyor sizce elden kolay cıkar mı bu arac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cresy kullanıcısına yanıt
    Merhaba bahsettiğiniz diğer araçlar güzel araçlar ama Swift’in aşağı kalır hiçbir yönü yok nitekim sizde araştırıp gerekli karşılaştırmayı yapmışsınızdır. 2. El satış bizim millet olarak tabumuz sadece araba değil elektronik ürün dahi alırken 2. Eli düşünüyoruz evet diğer araçlara göre daha zayıf olabilir ama benim takip ettiğim kadarıyla 2. El sorunlu satılmaz çok geç satılır gibi bir anlayışla hareket etmek çok doğru değil.



    Ben aracın özellikle kadın ve gençlere çok yakıştığını düşünüyorum aracınızı severek sürmek alırken düşündüğünüz birçok eksi yönü ortadan kaldırıyor.



    Hangi aracı alırsanız alın kazasız, sorunsuz sürüşler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.lütfen ama lütfen birileri yardım etsin.aracım 2007 model 1,5 at swift lpg li.Benim sorunum şu;araçta sanki biran elektrik kesilirmis gibi tekleme oluyor sonra kendine geliyor.lpg deyken ve ozellikle farlar açıkken daha sık oluyor.ışıklarda beklerken vites D konumdayken oluyor.vites N deyken daha az sarsintiyla oluyor.lpg yada benzindeykende yapiyor.samsunda servis yok.gecende sanayide bircok ustaya gosterdim kimse sorunu bulamadi.bilgisayara girdi hata yok.aracta bujileri komple ngk marka iridyum buji ile degistim.şarz dinamosunun komurleri degisti bakim yapildi.siboplar komple degisti ayarlari yapildi.lpg ayarlari ve bakimi yapildi sorun yok.arac viteste giderken 55-60 km arasinda bir kere titreyip sonra sıkıntı yok sadece o hizda yoldaykende yapiyor titreme.benzindeykende yapiyor.ltf biri yardimci olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cresy kullanıcısına yanıt
    Bundan önce 3 tane daha arabam oldu. İlki 2014 model sıfır ayarında 8 aylık Clio. Arabayı ortalama piyasa değerinde bi fiyata internete koydum. 2 ayda illallah diyerek sattım. Sonra 2013 model bi Swift aldım ve bir sene kadar bindim. Sonra rahat mı battı para mı çok geldi bilmiyorum satmaya karar verdim. 1 sene önce aldığım fiyatın 3 bin fazlasını yazıp ilana koydum. Çok iyi paralar verdiler ve aldığım paranın 2 bin fazlasına 17 günde güle oynaya sattım Swift'i. Bu sefer 2010 model Golf aldım ve benzinine yetişemeyeceğimi anlayıp 1 ay bindikten sonra satmaya karar verdim. İlana koyarken de aldığım fiyatı veren olursa hemen satarım düşüncesi vardı. Araba tam 3 ay ilanda durdu ve resmen dalga geçer gibi teklifler geldi. 3 ay sonunda yine lanet olsun dedim ve 2 bin 500 tl zararına sattım. Şimdi yine 2013 model Swift aldım ve bir yıldır biniyorum. Allah izin verdiği sürece satmayı da düşünmüyorum. En az 10 sene binerim.

    Yani yoldan geçen birine sorsanız Golf ve Clio peynir ekmek gibi satılır der ama ben gerçekten satma niyetim olmasına rağmen resmen zorla sattım ikisini de. Hem de zararına. Uzun oldu ama diyeceğim şu, her malın alıcısı var ama piyasada çok olan arabaları satmak da zor. Çünkü alıcı için seçenek çok ve en ufak şeyde öbürüne bakarım deyip geçiyor. Ben ilk Swift'i alacağımda ilanda sadece 4 tane araba vardı. Ocak ayında karda kışta Antalya'dan İstanbula gittim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • s.a
    Seat leon kullanıcısıyım eşim de araç kullanmaya başlayacağından dolayı ikimizin de kullanabileceği 2. el 2008 1.5 AT motor otomatik swift almayı düşünüyorum. aracın + ve - leri nelerdir. lpg uyumu nasıldır lpg kullanan varsa ortalama ne kadar yakıyor kronik problemleri var mı şanzımanı sorun yaşatır mı ?
    yardımcı olursanız sevinirim arabaya tutuldum fakat hiçbir bilgim yok araç ile ilgili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorismund

    Arkadaşlar 2012 aracımla çukurlara girince artık tak tuk sesler geliyor amatisörlerden ve değiştirmek istiyorum var mı öneriniz yumuşak bişi....

    Hocam ilk önce askı rotlarını değiştirin eğer ki amortisörlerin kenarlarından yağ akmamışsa patlamamış demektir, amortisörlerden yapmaz sesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _OkNisT_

    s.a
    Seat leon kullanıcısıyım eşim de araç kullanmaya başlayacağından dolayı ikimizin de kullanabileceği 2. el 2008 1.5 AT motor otomatik swift almayı düşünüyorum. aracın + ve - leri nelerdir. lpg uyumu nasıldır lpg kullanan varsa ortalama ne kadar yakıyor kronik problemleri var mı şanzımanı sorun yaşatır mı ?
    yardımcı olursanız sevinirim arabaya tutuldum fakat hiçbir bilgim yok araç ile ilgili.

    ben de araçla ilgili hiçbir fikrim yokken aldım ve şu an çok memnunum, sürmesi çok keyifli, iç hacmi geniş, sürüş pozisyonu rahat bir araç. benimki manuel ama konuda okuduklarım kadarıyla otomatiği en sorunsuz şanzumanlardan biriymiş. Konuları geriden itibaren okursan epey bilgi sahibi olabilirisiniz.
  • selo078 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

    Nokian 195/55 R16 87H Weatherproof Dört Mevsim

    Lastik kullanımı 3 aydan fazla olmuş görünüyor, Şimdi değerlendirdiğinizde bir sorun varmıdır.
    hala memmunmusunuz teşekkürler.


    2013 swift lastik değiştirme gerekiyor 185/55/16 düzgün bir lastik yok olanlar 500 tl
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130848043


    arkadaşlar bende de 2008 model swift 1.5 AT var. hangi marka lpg taktırmamı tavsiye edersiniz? İstanbul bildiğiniz iyi bir yer var mı bir de
  • bakım malzemelerini kendim alacağım da, 1.3 benzinli 2009 swift için hangi yağı kullanıyoruz? 5W30 mu 10W40 mı? bir de parça alabileceğim site önerisi yaparsanız sevinirim.
  • 2lem 2 kullanıcısına yanıt
    Atiker gold taktirdim. 1 senesi doldu. Hicbir sorun yasamadim. 1-2 ay sonra 10.000 bakimina gidicem. Bakalim usta motor icin neler dicek :)

    Gorunurde hicbir sorun yok. Saat gibi calisiyor suanda.

    İstanbul umraniye sanayide candan muhendislige taktirdim. Adamlar isin uzmani. Peynir ekmek satar gibi tup takiyolar araclara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 12 Mayıs 2018; 6:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.