Şimdi Ara

Suzuki'nin akıllı hibrit modellerinde sıfır faizli kredi imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suzuki'nin akıllı hibrit modellerinde sıfır faizli kredi imkanı



    Suzuki, Türkiye pazarına “Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi” ile birlikte sunduğu hibrit araç ailesine yönelik temmuz kampanyasını devreye aldı. Bu kapsamda Suzuki’nin Vitara, SX4 S-Cross ve Swift’ten oluşan yeni nesil hibrit modelleri için sunulan sıfır faizli kredi imkanları sağlıyor.



    Ay boyunca sürecek kampanyayla kapsamında, Vitara Hibrit ile SX4 S-Cross Hibrit modelleri için, 100 bin TL’ye 12 ay boyunca sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca Suzuki, kredi kampanyası dışında, nakit alımlarda Vitara Hibrit için yaklaşık 10 bin TL ve SX4 S-Cross Hibrit için ise yaklaşık 6 bin TL tutarında alım desteği avantajını kullanıcılara sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni 2022 Opel Astra tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri



    Sunduğu donanım özellikleri ve yüzde 20’ye varan yakıt ekonomisi sayesinde, kendi sınıfının ve kategorisinin en çok satan otomobili unvanına erişen Swift Hibrit ise 30 bin TL’ye 12 ay boyunca sıfır faizli kredi seçeneğiyle birlikte sunuluyor. Kredi kullanmayıp nakit alımı tercih edecek otomobil severlere ise Swift Hibrit için 10 bin TL tutarındaki destek öne çıkarken, Swift Hibrit ay boyunca 204 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



    Ayrıca Suzuki Swift Hibrit’in GLX Premium versiyonundaki ilgi gören çift renk uygulaması, temmuz ayında da fiyat farkı olmaksızın tercih edilebiliyor.









  • Suzuki yada başka marka bu kredileri 5000 tl maaş alıp ödeyecek varsa helal olsun zaten askeri ücretten bahsetmiyorum bile tüm ülke bu haberden sonra zevkten dört köşe herkes suzuki ile bayrama girecek. :)))
  • Bence güzel bi seçenek. Suzuki her ne kadar 2. elde insanı tedirgin etsede uzun süre kullanmayı düşünenler için tercih edilebilir duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 13 Temmuz 2021; 15:15:21 >
  • 204 bin lira olan da manuel olanmış. hibrit araçta manuel de abes kaçmış aslında.

  • 100k kredi 12 ay taksitle kaç kişi ödeyebilir merak ediyorum
  • Az daha sabredelim 2023 e ne kaldı. Hedef Dolar 12.50 Euro 15tl, en ucuz araba 500bin, en ucuz ev 1milyon tl. Vay arkadaş zenginliğe bak... Be tabiki Asgari ücret 3000tl... Bir maaş 200€ ile çine kafa tutacağız emek değersizliği istatistiklerinde. Sonra ver elini Niyammar ve somali. Dünya lideri olacağız dünya...
  • faizsiz kredi ve nakit alım indirimi...gerçekten insanları aptal yerine koymayı ne zaman bırakacaklar acaba.

  • 100/12 doktor adam bile düşünür çekerken , suzuki çok güzel bir araç swift için konuşuyorum değeri bilinmiyor hibrit olmayan kasası 1.2 motordan 90 bg turbosuz süper değer şehir içi yılan gibi akıyor ,gerçi bu fiyatlara millet naapsın herkes egeaya saldırdı yurt dışında 13 bin birim geliyor buraya 230 birim yazık günah gençlere.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 13 Temmuz 2021; 18:3:40 >
  • bactry kullanıcısına yanıt
    Tam da bunu yazacaktım. Ayrıca bunu ödeyebilen adam zaten niye Swift alsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.