Şimdi Ara

SUV Koleksiyonum 😊 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralini bozmak istemem ama x5 x6 sol iki kapalı sök tak var gibi.

SUV Koleksiyonum 😊 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofisiris2 -- 23 Kasım 2021; 18:30:57 >
  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt

x5 sorunlu model ve sol kapı tam oturmuyor. fakat x6 sıfır olarak aldım onda sorun yok. x5 zaten gerçek hayatta da sağlam değil. tıpkı sciroco gibi SUV Koleksiyonum 😊 

• Lawy L kullanıcısına yanıt

MK1 jjenerasyon olarak var fakat daha elime geçmedi. Yeni kasalar aliexpresste bol bol bulunuyor.

SUV Koleksiyonum 😊
  • SUV Koleksiyonum 😊
  • Adet azaltıp nitelik arttırmanı tavsiye ederim hocam. Cok basit duruyorlar çocuğa oyuncak diye almam. Alınma ha dediğime lütfen. Anlatmak istediğim az olsun ama gerçekten kaliteli saklamaya ilgilenmeye değer olsun.

Cok heves ettiğim bir hobi. Hepsine güle güle bin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gün önce SUV koleksiyonuna noktamı koydum. bu noktayı koymamın sebebi ise dün AVM'de gezerken toyz shop'a girip karşıma çıkan orijinal italyan üretimi gri renk 84 model ferrari 348 testarossa modeli. modeli görür görmez direkt tutuldum ve direkt alıp geçtim. gerçekten şuana kadar hep araba diye tam koleksiyon değeri taşımayan şeyler almışım. biraz değerli olması ve detayı dolu olması çok önemli. sileceklerin hareketine, ön bagajdaki takıp çıkarilabilir stepnesine kadar düşünülmüş. bunun sayesinde ferrari ye ilk adımı mı atmış oldum. birazda 93 nsx andırıyor kasa yapısı onun da tadı var.

• çok başarılı bir koleksiyon olmuş. ben seviyorum bu tarz koleksiyonları. herkes denemeli şahsen.. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixfruit5 -- 15 Temmuz 2022; 15:10:18 >
  • SUV Koleksiyonum 😊
  • Limo güzelmiş…caddy gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

sağolasın hocam evet çok garip ve güzel model. içi daha güzel.

SUV Koleksiyonum 😊

SUV Koleksiyonum 😊

SUV Koleksiyonum 😊

SUV Koleksiyonum 😊

SUV Koleksiyonum 😊

SUV Koleksiyonum 😊

SUV Koleksiyonum 😊

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.