< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUV Koleksiyonum 😊 (2. sayfa)

-
-
moralini bozmak istemem ama x5 x6 sol iki kapalı sök tak var gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofisiris2 -- 23 Kasım 2021; 18:30:57 > -
x5 sorunlu model ve sol kapı tam oturmuyor. fakat x6 sıfır olarak aldım onda sorun yok. x5 zaten gerçek hayatta da sağlam değil. tıpkı sciroco gibi
-
-
-
Adet azaltıp nitelik arttırmanı tavsiye ederim hocam. Cok basit duruyorlar çocuğa oyuncak diye almam. Alınma ha dediğime lütfen. Anlatmak istediğim az olsun ama gerçekten kaliteli saklamaya ilgilenmeye değer olsun.
Cok heves ettiğim bir hobi. Hepsine güle güle bin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gün önce SUV koleksiyonuna noktamı koydum. bu noktayı koymamın sebebi ise dün AVM'de gezerken toyz shop'a girip karşıma çıkan orijinal italyan üretimi gri renk 84 model ferrari 348 testarossa modeli. modeli görür görmez direkt tutuldum ve direkt alıp geçtim. gerçekten şuana kadar hep araba diye tam koleksiyon değeri taşımayan şeyler almışım. biraz değerli olması ve detayı dolu olması çok önemli. sileceklerin hareketine, ön bagajdaki takıp çıkarilabilir stepnesine kadar düşünülmüş. bunun sayesinde ferrari ye ilk adımı mı atmış oldum. birazda 93 nsx andırıyor kasa yapısı onun da tadı var.
-
-
-
Limo güzelmiş…caddy gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X