Şimdi Ara

Suudi kanalı MBC'den Osmanlı'yı kötüleyen dizi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bethesta

    Ben arapları mu savundum? Geçmişte çok katliam yapmışlar, hattada şu an bile ülkemizde arap emperyalizmi dibine kadar hissediyorsun. Şu an ülkedeki isimlerin %85'i arap ismi, bundan baba emperyalizm mi olur?

    Araplar da Osmanlı kadar işgalciydi...

    Alıntıları Göster
    Arap emperyalizmin ilk ayağıdır din mesela bunun en etkisi hac turizmi ciddi gelir sağlıyor bomboş çölün bile bir getirisi oluyor bu sebeple hepsi zamanında yapılmış şeyler işte.

    Türkiye etnik kökenini kaybediyor şuan abd emperyalizmi ile arap emperyalizmi arasında tost olmuş bir halka sahipler yalan bir dünyada herkes.Kimin ne yaptığı neyi savunduğu bile değil.Gavura laf atıyor gavurun ürünü ile gerçek din o değil diyor halbuki o dinin çıktığı yer senin toprağın bile değil sen onların tesiri altına girmişsin.Zorla kabul ettirtmişler.Kimliğin özün kalmamış herşeyden uzaklaşmışsın.

    Türklük ezilen bir etken olmuş geçmişten hu yana hor görülmüş biri çıkıp gene yukarı çıkarmış ama halk yok ben ezilmeyi hor görülmeyi seviyorum deyip kendilerine ihanet eden yozlaşmış gericilerin buyruğundan çıkmamaya çalışıyor neden işlerine geliyor üretmek zor ama kısa yoldan düzenbazlık hinlikle çıkar amaçlamak daha işlerine geliyor.Yalandan dindar yalandan iyimser insanlarla dolu gösteriş ülkesi bu ülke.İnsanın değeri yok yahu ne burada ne aşağısında ne yukarısında kardeşim dediğin kişiler gerek Türkiyenin öncesindeki osmanlıda gerekse şuan günümüz müslüman toplumunda sırf gücümüze ters çıkacak diye öldürüldü öldürülüyor yahu.

    Birde bunla övünüyorlar.Bunlardan ne bekleniyor sonra sömürgeci batılılar bile çıkıp barbar diyorlar neden barbarsın çünkü.Savaşta bir hakkın olsa masada kaybedersin sırf bu sebepten.




  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihi gerçeklere göre arap devleti oluyormuş,Kanıtlarmısın...

    Arapça konuşanlar çoğunluktaydı tabi,bu normal ama Resmi yazışmalar,Ordu dili,Ülkenin adı Türk devleti idi.

    Osmanlı! mısırı ele geçirene kadar,Türkçe konuşanların oranı %25 olduğu tahmin ediliyor,Osmanlı,Türklük hedefi olamayan,Ümmet temelli bir devlet olduğundan,Mısır ve suriyedeki Türkler hızla araplaştı,Öncü Türkçeyi,Sonra Türklük özünü kaybettiler.araplaştılar.
    https://www.britannica.com/topic/Mamluk

    Rusça filim yada dizi sahnesi,İngilizce altyazıyı,Türkçeye çevirtirsen,rusların bile mısırdaki Türkleri inkarda bulunmadığı görürsün






  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Herkes senin gibi ağır dinci(dindar değil) olmak zorunda mı lokum? Ama her ülkede sorun çıkaran bir güruh olduğu konusunda haklısın. Türkiyeninki sizsiniz malum. Ülke kurulurken bile senin şehit dediğin kişiler isyan etmişti mesela, son versiyonunuz fetö işte.
    Rıfkı sen misin, bırak peşimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Düşmanlık yapma, algı yapma, içindeki nefreti ve kini içinde bırak o zaman anlaşırız.

    Yoksa rezil olmaktan kurtulamazsın bu şekilde. Amaç senin gibilerle eğlenmek.
  • Tamam da doğru değil mi ? Hangi devlet işgalci değil ?
    Osmanlıyı sevmem de yani böyle kalleşlikleri araplardan görmeye de alıştık. Dil uzatmadıkları ne türklüğümüz ne onurumuz ne geçmişimiz kaldı.
    O zaman da düşünüyorum ki, osmanlı işgal etmiş mi ? daha çok etseymiş, keşke köklerini kazısaymış. İçlerinden geçeymiş.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Çerkezler Türk değil. Sultan Baybars Kıpçak Türküdür. Yakalanıp Araplara köle olarak satılmıştır. Ama üstün becerileri ve başarıları sayesinde Devletin Başına kadar gelmiştir. Memlük anlamı Köle Askerler gibi birşey demekte sanırım pek hatırlayamadım burasını.

    Ve konu sahibine Sultan Baybarsı andığı için teşekkür ederim. Daha ülkenizin içinden çıkan Liderleri bilmeyenler Baybarsı mı bilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biritişler tarafından fake hilafet ve fake ottaman canlandırılacağı için saudiler telaş içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de ecnebiler Spartaküs dizisini yaptı müthiş bir zengin tarihimiz var hikaye Spartaküs ile aynı ama sonunda başarı var yapsana Memlükler dizisini, kölelikten nasıl devlet kurduğunu ardından Moğolları nasıl durduğununu anlat, Atilla var, Timur ile Beyazıd'ın o meşhur mektuplaşması ve savaşı var, dram istersen Kazaklar var Tatarlar var, varsa yoksa Osmanlı dizisi o da tarihten uzak leş gibi propaganda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.