Nerdesin Ey Davutoğlu? Nerdesin ey Babacan? Nerdesiniz ey sığınmacı severler. Suudilere sesinizi çıkarmak yemiyor mu? ![]() Suudi Arabistan'a sınırdan girmek isteyen bir grup Etiyopyalı mülteciyi sınır muhafızları otomatik silahlar ile taradı. https://twitter.com/kuvacilar/status/1693853617525067993?s=20 |
Suudi Arabistan Mültecileri Otomatik Silahlar İle Taradı.

-
-
bak burada şimdi " yaratılmışı severim yaratandan ötürü" diyenleri
Din gardaşım diye her önüne geleni kucaklayana sormak lazım
etyopya-lı-lar, hem de mülteciler insan değil mi ? din konu dışı değil
etyopya da son 10 yıl içinde kaç defa darbe oldu
SEBEP ?
çok basit Mavi Nil.
kendi topraklarından başlayan mavi nil üzerine baraj yapıp aç ve susuz halkını beslemek istemeleri
birçok afrika ülkesinde kendi kendilerine yeterli olmak fakir ve aç halka birşeyler yapmak isteyen biri çıksa hemen o ülkede darbe oluyor.
Suudi nin ilk insan katliamı değil
peki kim bu suudi ? islam dininin merkezi ve Hac'ın bekçisi bir ülke mi yoksa tüm islam alemine bela olmuş ve israil seviciliğe ile gündem olan, amerika ile sürekli oynaşan bir ülke mi ?
dünya da petrol fiyatlarının yükselmesinde ve diğer ülkelerin paralarını hiç eden bir ülke mi, yoksa islamın bekçisi koruyucusu, fakirin fukaranın duayeni olan bir ülke mi ?
arab düşmanlığından bizleri itham ediyorsunuz. aslında benim bir arab düşmanlığım yok... sadece arab sevicilere bunları soruyorum
ha bu tür soruları sorduğum için beni ırkçı olarak görüyorsanız.. bende ne amaçla ülkeme geldiği belli olmayan ipsiz sapsız ne kadar kaçak var ise ben hepsine karşı IRKÇIYIM.. buna ukraynalılar da dahil.
Herkes evine... haydaaaaaa. Kendi ülkesini korumayan koruyamayan, başka ülkede sığınmacı sıfatı ile yan gelip yatan eğlenen herkes..... ülkenizi toprağınızı korurken şeferiniz ile ölün.
bahsettiğiniz savunduğunuz islam veya arablar bu mudur ?
İslam kelimesinin manası huzur selamet barış değil midir ?
Paylaşma ise konu.. haydi paylaşın elinizdeki zenginlikleri tüm dünya ülkeleri ile. Sürekli Hz.Ömer i zamanında zekat verilecek müslüman kalmadığından bahsedilir ve hristiyan fakirlere zekat verildiği söylenir.
Ben hristiyan fakirler için istemiyorum.
1 günlük petrol gelirlerini halkının çoğunluğu müsliman olduğu söylenen fakir ülkelere hastane okul yapılmasını, susuz gıdasız bu insanların göç etmesini engelleyecek çözümler istiyorum
Göç edenler için de büyük sorun, göç edilen için daha da büyük sorun
çünki... kendi ülke ve kişisel sorunlarını göç ettiklkeri yerlere yüklüyor ve onların ekonomik ve sosyal sorunlarını arttırıyorlar
Kira ve sorunu emekli asgari ücret sorunu hayat pahalılığı 50 yıldır değişmedi. Ve bu olduğu belirsiz kaçak göçekler ile katlandıkça katlandı
siz şakşakçılar.. bunları din adı ine humanizm ile bağrınıza bastıkça kendi ülkemde beni daha zor hayat şartlarına soktunuz
yardım edecekseniz onları ülkelerinden göç etmeyecek ettirmeyecek şekilde yapın
onların sorunlarını benim ülkeme getirtmeyin
Suud... sizin kalbiniz olan bir ülke göçmenlere bunu yapabiliyor ise, sizin yarın bana neler yapabileceğinizi düşünmek bile istemiyorum
-
Dünya tarihi boyunca, İnsanoğluna başkalarının malına konmak, çalışmaktan daha cazip gelmiştir. Bu dünyada boşuna 200 kadar ülke kurulmadı. Her ülke gücü yettiğince, elindekilerini başkalarından korumaya çalışıyor. Ya devlet bu sığınmacı akınını durduracak, ya eline silah alıp millet durduracak. Zafer partisinin isteği, devletin durdurması. Seçim sizin.
-
Suudi Arabistan'ın arkasında ABD ve İsrail olduğu için bu kadar rahat davranabiliyor; istediğini öldürüyor, İstanbul'da gazeteci doğruyor, fakat hiçbir yaptırıma maruz kalmıyor. Biz sınırda bir tane mülteci öldürsek dünya tepemize biner.
-
Yunanistan botlarını batırıp, çok, çocuk demeden yüzlercesini öldürüyor. Geçen jandarma birini vurdu. İçimizdeki hainlerden başka kimsenin sesi çıkmadı.
-
Millet troşko yu bloklar ama feroya cevap yazar.
Bilgilendirme treth=fero
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balkan göçmeni treth olduğumu ispatla. İspatlayamazsan müfterisin.
-
Surprentor ispatladı zaten
Tekstil piyasası nasıl troşko
Tekrar ediyorum @Surpentor ve ikiniz treth olduğumu ispatlayamazsanız müfterisiniz. Bundan ağırı yoktur herhalde.
-
Türkiye yapsa avrupa parayı keser. Adamlar para vermese ekonomi bitik. Türkiyenin böyle şeyler yapmak haddine değil.
-
Bu olay tam olarak ne anlayamadım. HRW örgütünün raporuda pek inandırıcı gelmiyor bana. ( ABD menşeili bir kuruluş. Nedense ABD'nin yaptığı hiç bir saldırıyı İhsan hakları ihlalerini görmez çünkü. )
Etiyopyalı Mülteci ne alaka bu arada ? Suudi Arabistan'ın Etiyopya ile sınırı bile yok. Mülteci kavramı çok fakrlı bir şey. Bir ülkeye sığınmak kaçmaak veya mülteci olmak için. O ülke ile sınırın olacak üstüne o ülkede iç karışıklık veya savaş olacak.
Suudi Arabistan vurdumu insanları vurmadı mı kamera kaydı veya en kötü foto olması gerekir böyle rapor söylem flan pek inandırıcı olmuyor. Sırf bazı şeyleri imzalatmak onaylatmak için afaki raportlar bile hazırlayabilirler. Vursa bile kaçakçıları vurdum ülkeye sızmaya çalışanları vurdum dese hiç bir cezai yaptırımıda olmaz.
Aynı şey bizim içinde geçerli. Mesela zamanında Uluderede Sınırda F16 lar kaçakçıları vurmuştu hatırlarsanız. 45-50 kişi ölmüştü. ( içlerinde çocuklarda var. Birr kişide çıkıp bir şey dememişti bize ) Ama Bu tarz örgütler bunu katliam gibi lanse etmişti o dönemde raporlar çıkartıp...
-
Bare cuma gününde yalan söyleme troşko
Hay ağzın bal yesin! Şu mesajı yazdığın eline parmaklarına sağlık.
Hocam emin misin? Treth ile bu elemanın yazma şekilleri, üslupları, açtığı konular, ortaya attığı fikirler epey birbirinden farklı zıt denecek kadar epey başka. Karıştırıyor olmayasın? Supentor bana da atmıştı ama başka bir üyeydi aynı kafadaki başka bir üye diye hatırlıyorum. Ama mail adresleri ortak filan demişti. Yani bilemeyeceği o kadar farklı mesajlardan bahsediyoruz ki eğer Treth=fero ise Treth'te çok ciddi bir kişilik bölünmesi filan var derim. O derece farklı. Bilemedim...
Surprentor bunu ifşa etti.
Troşko hem ateistim deyip hem de cumaya gideceğim diyen çok kişilikli bir çar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 25 Ağustos 2023; 14:18:28 >
bizdekiler çok rahat.buraya yolasalardı keşke
-
Suudi Arabistan denen kabile devleti bile sınırlarını korur iken onlar kadar olamayan devletler bunu düşünmeli.
Aylar öncesindeki özel mesaja bakıp kontrol ettim, evet öyleymiş. Kurtarma e-postası Treth'inkiymiş iddiaya göre. De bir insan hem sığınmacı sevici hem de anti-sığınmacı nasıl olabilir ki? Üstelik Treth biraz muhafazakar kafada, fero pek öyle değil. Belki tanıdığı filandır. Yoksa aynı kişi olması gerçekten ortada psikolojik bir vakaya işaret eder. Çünkü sadece görüşler değil üslup da farklı ve üsluplar kendi içlerinde tutarlı bilemedim. Taklit olsa bir yerde yine patlak verir ifşa edilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ağustos 2023; 16:18:48 >
kuvayi milliye diye twitter hesabı arabın yaptığı ile algı kasıyor, foseptik çukuru ülkenin düştüğü son hal
En Beğenilen Yanıtlar

bak burada şimdi " yaratılmışı severim yaratandan ötürü" diyenleri Din gardaşım diye her önüne geleni kucaklayana sormak lazım etyopya-lı-lar, hem de mülteciler insan değil mi ? din konu dışı değil etyopya da son 10 yıl içinde kaç defa darbe oldu SEBEP ? çok basit Mavi Nil. kendi topraklarından başlayan mavi nil üzerine baraj yapıp aç ve susuz halkını beslemek istemeleri birçok afrika ülkesinde kendi kendilerine yeterli olmak fakir ve aç halka birşeyler yapmak isteyen biri çıksa hemen o ülkede darbe oluyor. Suudi nin ilk insan katliamı değil peki kim bu suudi ? islam dininin merkezi ve Hac'ın bekçisi bir ülke mi yoksa tüm islam alemine bela olmuş ve israil seviciliğe ile gündem olan, amerika ile sürekli oynaşan bir ülke mi ? dünya da petrol fiyatlarının yükselmesinde ve diğer ülkelerin paralarını hiç eden bir ülke mi, yoksa islamın bekçisi koruyucusu, fakirin fukaranın duayeni olan bir ülke mi ? arab düşmanlığından bizleri itham ediyorsunuz. aslında benim bir arab düşmanlığım yok... sadece arab sevicilere bunları soruyorum ha bu tür soruları sorduğum için beni ırkçı olarak görüyorsanız.. bende ne amaçla ülkeme geldiği belli olmayan ipsiz sapsız ne kadar kaçak var ise ben hepsine karşı IRKÇIYIM.. buna ukraynalılar da dahil. Herkes evine... haydaaaaaa. Kendi ülkesini korumayan koruyamayan, başka ülkede sığınmacı sıfatı ile yan gelip yatan eğlenen herkes..... ülkenizi toprağınızı korurken şeferiniz ile ölün. bahsettiğiniz savunduğunuz islam veya arablar bu mudur ? İslam kelimesinin manası huzur selamet barış değil midir ? Paylaşma ise konu.. haydi paylaşın elinizdeki zenginlikleri tüm dünya ülkeleri ile. Sürekli Hz.Ömer i zamanında zekat verilecek müslüman kalmadığından bahsedilir ve hristiyan fakirlere zekat verildiği söylenir. Ben hristiyan fakirler için istemiyorum. 1 günlük petrol gelirlerini halkının çoğunluğu müsliman olduğu söylenen fakir ülkelere hastane okul yapılmasını, susuz gıdasız bu insanların göç etmesini engelleyecek çözümler istiyorum Göç edenler için de büyük sorun, göç edilen için daha da büyük sorun çünki... kendi ülke ve kişisel sorunlarını göç ettiklkeri yerlere yüklüyor ve onların ekonomik ve sosyal sorunlarını arttırıyorlar Kira ve sorunu emekli asgari ücret sorunu hayat pahalılığı 50 yıldır değişmedi. Ve bu olduğu belirsiz kaçak göçekler ile katlandıkça katlandı siz şakşakçılar.. bunları din adı ine humanizm ile bağrınıza bastıkça kendi ülkemde beni daha zor hayat şartlarına soktunuz yardım edecekseniz onları ülkelerinden göç etmeyecek ettirmeyecek şekilde yapın onların sorunlarını benim ülkeme getirtmeyin Suud... sizin kalbiniz olan bir ülke göçmenlere bunu yapabiliyor ise, sizin yarın bana neler yapabileceğinizi düşünmek bile istemiyorum |
Benzer içerikler
- parayla diploma veren üniversiteler
- erlik kimdir
- ömer aktaşöz
- necip fazıl kısakürek atatürk
- realme türkiye"den çekildi mi
- taklamakan çölü
- hyundai tucson engelli fiyatı
- kaybolan plaka nasıl çıkarılır
- disney plus üyelik iptali
- noter bilgi mesajı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X