Şimdi Ara

Suudi Arabistan kralı ölünce ulusal yas ilan ettik birde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamların ne Türk'e ne Türk milli marşını ne Atatürk'e tahammülü var

Bizim millet sanatçılara atar yapıyor 12 şehit verdik sesiniz çıkmadı vs diye ama

Suudi Arabistan kralı ölünce biz ulusal yas ilan etmedik mi?

Daha söylenecek söz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yas filan tutmadım. Yas tutanların kim olduğu belli. Bugün Suudi efendileri için kendini yırtan, Türkçe konuşan Araplaşmış truva atları ya da savaştan kaçan mağdur mülteci ayağına ülkeye sızmış işgalcilerin tohumları hepsi.

Ha bir de ineğe tapan hindu gibi araba takan islamist tayfa var ama onlar son 1 yıldır sürekli yas modundalar zaten. Güya cumhuriyetin 100. yılında şeriat gelecekti ama gel gör ki Atatürk mezardan bile savaş kazanmaya devam ediyor😂😂😂
  • bu tek taraflı bir aşk, arap aşkı, bitmez tükenmez. Bugün elinde ki koz olan hac seferlerine kısıtlama getirse, 7/24 kulüplere ve taraftarlarına bela okuyacak ama onlara toz kondurmayacak bir kitle ile yaşıyoruz. bunu göz önüne almanızı ve gerçek düşmana odaklanmanızı temenni ediyorum.

• Ben yas filan tutmadım. Yas tutanların kim olduğu belli. Bugün Suudi efendileri için kendini yırtan, Türkçe konuşan Araplaşmış truva atları ya da savaştan kaçan mağdur mülteci ayağına ülkeye sızmış işgalcilerin tohumları hepsi.

Ha bir de ineğe tapan hindu gibi araba takan islamist tayfa var ama onlar son 1 yıldır sürekli yas modundalar zaten. Güya cumhuriyetin 100. yılında şeriat gelecekti ama gel gör ki Atatürk mezardan bile savaş kazanmaya devam ediyor😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 30 Aralık 2023; 2:4:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa çıkıp suudi arabistan kralının ismini sorsan 100 kişiden 1 tanesi söyleyebilir mi acaba? Yas ilan edenlerin yarısı bile ölünce öğrenmiştir adını. Böyle bir aşk bu ne mantık var ne duygu. Bilim adamları incelese sosyolojiye tövbe ederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.