Şimdi Ara

Survivor All Star (1382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.078.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13801381138213831384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnruzl

insan mı?

Aynen insan degil hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

https://www.youtube.com/watch?v=7tB7js2OXy0

10. saniye Berna'yı iyi dinleyin bi ne diyor :) Bant yayında herhalde ana avrat sövüyor bunlar birbirine :)

çok iyi yakalamışssın

Hicbisey anlamadim ne diyor ?

iyi dinle buraya yazarsam ban yerim

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    bosver in küfürlüsü:)
  • Acun büyük ihtimal son kez ciddi bir uyarı yapar ve sonraki birkaç oyunda oynamasını yasaklar. Bi daha böyle yaparsa diskalifiye edecektir muhtemelen. Bu reyting işine takmayın fazla. Ilk hafta Duygu gitti neyin reytinginden bahsediyorsunuz? Geçen sene ise Berna resmen tekme atmıştı ve bu da fiziksel temasın en büyüğü. O hareket olmasa elenmezdi muhtemelen.
  • acun reyis iyi kıvırmış gönüllülerden biri turabiden nefret eden kesimi ele geçirmesi lazım hasan biraz kameraya oynasa 1. olurda yapacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Fragmana Turabi logosu yerleştirmek nedir ya, nasıl bir saçmalık bu? Programın adını da Turabi ve diğerleri diye değiştirsinler o zaman, bir kişiyi bu kadar ön plana çıkarmak diğer yarışmacılara haksızlık değil mi? Turabi silahla birini vursa temas yok diye geçiştirecekler nerdeyse. Eskiden böyle değildi Acun, çok bozdu kendini.

kardeşim acun koyun gütmesini çok iyi bilir ..böyle cahil halka vuracan kırbacı onlar sırtlarına semer vurulmasını çok severler kendi cahil halkımdan bahsediyorum.. acun paraları götürsün benim cahil halkımda bu saçmalığı izlesin..

heleki turabiye yi destekleyenlere baktımda face hepsi ağır kezban hepsi daha cahil kalmış boşa oksijen tüketen ergenlerden oluşuyor.. ama allaha şükür olsunki bütün ergenler bunlar gibi mal değil çoğunun aklı başında bütün bu pisliklerin farkındalar..

ben dün 5 kere rtük e şikayet ettin bu programı sizde edin boş durmayın

• bu acun ılıcalının kafası sadece futbola çalışıyo adamın verdiği bütün örnekler futbol üzerinden ve kurduğu cümle çok saçma kavga eden futbolcu da futboldan men edilmiyor ona bakarsan yani
  • Turabi'nin bu kadar sevilmesini, oy almasını ülke şartları içinde normal karşılıyorum.

İnsanımız maalesef bu tarz insanları çok sever, mesela Polat Alemdar, İbrahim Tatlıses, ve pek bir kaç siyasetçi. İnsanlar ezilmişliklerini, zor hayatlarını bu tip insanların yerine kendilerini koyarak gideriyor. Bu tarz insanları bir kahraman olarak görüyor. Hiçbir şey yapmasa bile giderli konuşmalar hem siyasette, hem tvde çok ilgi görüyor. Belki patronuna demek istediği bir şeyi, Turabi'nin diğer insanlara söyledikleri ile özleştiriyor. Bu insanların spordaki karşılığı Emre, Volkan, Melo, Fatih Terim.

Ülkedeki bu durumu son 10 yılda Türk gençliğine örnek olacak dünya standartlarında ne bir sanatçı ne de bir sporcu olmaması ile de birleştirebiliriz.
  • İlla diskalifiye için vurması mı gerek

Ayağıyla Kumu kaldırıyor adam geliyor

O zaman dogukan da kafasına demir fırlatsın vurmuyo sonucta o da fırlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

İlla diskalifiye için vurması mı gerek

Ayağıyla Kumu kaldırıyor adam geliyor

O zaman dogukan da kafasına demir fırlatsın vurmuyo sonucta o da fırlatıyor

Acunu aradım öyle bir durum söz konusu değil

• Bir dansözün Doğukan'a yanlışı olmuş yarışmada. Tangalıyı İstanbul'da özel direğe çıkartıp dans ettirirler, Doğukan bizlere Barış Manço'nun emaneti, değil kılına zarar vermek saygısızlık yapmanın cezası direkte yemeden içmeden tangasız 1 hafta dans etmekle başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 27 Mart 2015; 18:17:09 >
  •  Survivor All Star

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğukan'da lafı koymuş striptizciye..Barzo iyice şamar oğlanı oldu.Gelen,giden ayar çekiyor.Hasan şunun bir üstüne yürüse kedi yavrusu gibi olur yemin ediyorum.
  • Acun altın yumurtlayan tavuğu kesermi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

https://www.youtube.com/watch?v=7tB7js2OXy0

10. saniye Berna'yı iyi dinleyin bi ne diyor :) Bant yayında herhalde ana avrat sövüyor bunlar birbirine :)

Zaten bernayı sevmezdim.Berna dinsiz.Sahra imansız.Demek ki gerçekten dengesizmiş.

• Turabi elenince bu mesajı alıntılayın o zaman izlemeye başlarım

• Fragman yok mu internetde =?
  • Turbo Turabi nin yaptığı her şey olay oluyor, her olayı deprem etkisi yaratıyor.

Adam KRAL KRAL be helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: cey__cey

Turabi savunanlar lütfen bu mesajı alıntılayıp bu adamın nesini beğeniyorsunuz HALA bir anlatın. ama turbo işte adam gariban gömer gibi slogan atmayın. aklı başına beyninizi kullanarak yazın sadece.

Çünkü atıp tutmuyor adamda deli gibi yürek var. Delikanlı ve mert bir şekilde hareket ediyor, insanların arkasından atıp tutup yüzüne karşı gülenlerden değil direk yüzüne dobra dobra söylüyor

pekı yaptıgı sevınclerdekı sebeklıklere ne dıyeceksın yada kendısıne yapılınca neden hazmedemıyor.. turabı denılen varlık ınsan olamaz daha asagıda

Ben survivorda aç kalmadığım için o durumda ki psikolojiyi bilemem kimsede anlayamaz çünkü aç değilsiniz

Şunu unutuyorsun ki o adada HERKES aç, ama kendi yaptığı (bak altını çiziyorum kendi yaptığı) hareketi karşıdan görmeye dayanamayan bir tek o her nedense. Kendisi yenince milletin etrafında döne döne dans etmeyi biliyor, abidik kubidik hareketleri yok kafa kesme yok bebek emzirme yok enerji yollama gibi hareketleri yapacak kadar da enerjisi var, konseyde herkesin ismini kağıda yazıp her birine bir kamyon arkası laf edecek kadar da enerjisi var, ama kendi hareketini görmeye tahammülü yok çünkü o aç. Evet kesin öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Turabi elenince bu mesajı alıntılayın o zaman izlemeye başlarım

işimiz gucumuz yok senin mesajını alıntılayalım. te allahım.
    acundan haber var turabi elenmiyormuş :(

• 
Sayfa: önceki 13801381138213831384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.