Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5097. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.329.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50955096509750985099
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!


(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
Mesaj
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    evrim zaten beleşine geldi bunu aksini iddaa edenin aklına şaşarım.
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    evrim nasıl geldiyse yasinde benzer şekilde yalnız kimseyi kırmadan siyaset yaparak.
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    evet haklısın deniz parkuru yapıyosun lakin üstüne sürünme tüneli koyuyosun sonra sercan süper oluyor.. serkan barış emeklemekten bi hal oldular neden güç oyunu yok yada boy gereektiren oyunlar koymadı acun manidar değilmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyondG

    2018 Adem'in atışları >2017 Ogeday'ın atışları zaten. Belli ki düzgün bir analiz yeteneğiniz yok ve ya 2017 de Ogeday için Acun abinize maaşınızı yatıran bir Ögeday fanı bir elemansınız.Bu sene Barış performsta neyse Adem de 2017 de oydu ki ben de hem Ogeday'ın dominant performansını taktir edip ayrıca Adem'in o zamandaki sıkıntılı fanlarından dolayı Ogeday'ı destekleyen(fan değil) biriydim.2018 de ise Adem hem hız hemde isabet olarak kendini geliştirmisti ki bu adam Hilmi,Turabi,Anıl Berk gibi 2017 deki yarışmacılardan hem hız hemde atış olarak daha becerikli yarışmacılara karşı kendini kanıtladı ve Allstar şampiyonu oldu. Herseyi gectim 2019 daki Survivorlara karşı Adem'in performansının Ogeday'a göre daha iyi olması da bunun ayrı bir kanıtı. Ha sen dersin Adem o zamanda zaten yeni Allstar'a katılmıştı,, Ogeday en son oraya 2 sene önce çıktı diye ki boyle bir durum yok. Her ikiside hızını ve kaybetmişti ki Hilmi ve Anıl Berk Baki'den parkurda geri kalmayan bir Adem'in Okay ile aynı zamanda parkurun sonuna ulaşması(Okay 2019 da en taktir ettiğim yarışmacıydı) onun ne derece performans kaybettiğini kanıtlîyor. Ayrıyaten 2019 da inanılmaz hızlı olan Emre'nin hemen birkaç ay sonra Exatlon Cup 1 de ne derecede hız kaybettiğini anlayabilirsin ki aşağı yukarı Yusuf hızına kadar düşmüştü.

    Alıntıları Göster
    Bravo hocam. Acun abem sağolsun, bir kaç kuruş ateşledi de ev diktik. Allah, Acun abemden razı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 9 Temmuz 2020; 9:6:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    yok mu ankete bir f5
    Yaptım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyondG

    2018 de olduğu gibi 2017 ve 2016 da da atışların yarısı kum torbasıydı. Parkur'un ve atışların güç, zeka gerektiren diğer oyunlara karşı daha fazla kullanılması 2013 ten itibaren başlayan bir olay ve 2015 atışlar tamamiyle her parkurun sonu kullanılmaya başladı sembol ve bireysel dokunulmazlık haricinde. 2016 da ise simit, küp, kum torbası fırlatma gibi parkur sonları ise genel olarak kullanılmaya başlandı ki bunun sebebi Survivor'un her seferinde bir tık daha uzayıp daha oyun sayısının artmasındandır. Tek fark 2018 de Exatlon tarzı, yarışmacıların daha seri olması gereken parkurlarda eklendi ve zaman zaman geçen sezon ve bu sezonda da kullanıldı ki Exatlon parkurları tamamiyle tam anlamıyla kendini spora adayan kişiler için yapılmış parkurlar. Bunu Exatlon Meksika, Romanya gibi allstar bile olmayan tek sezonluk yarışmacılara karşı gördük. Bizim yıldızlarimız onların tek sezonluk yıldızlarına karşı parkur anlamında çok daha yavaştı atışta üstün olsalar bile. Yanlış bir kiyas değil tam tersine 2018 parkurları daha çeşitlydi fakat oyun sayısı fazla olduğu için atışların bir tık fazla tekrar ettiğini gördük aynı 2016 dan bahsedip 2017'yi eleştirdiğimiz gibi.

    Serhat ve Furkan kendi sezonlarına göre en hızli yarışmıcılardı Anıl ile beraber ve 2018 de şampiyon olan Adem bunlardan yavaştı ki 2017'nin asıl övülmesinin sebebi budur. Adem zaten canlı yayınlarında söylüyordu zaten Allstardaki halim çok daha iyidi diye ki aradaki farkı hepimiz net bir şekilde görebiliyoruz. İkincisi ise Turabi ve Hilmi hiçbir sezonları boyunca yavaşlamadı tam tersine hızlandı ki bu 2015 te Doğukan tarafından da dile getirilmişti.Turabi ve Hilmi'nin yavaşladığını gösteren sey Anil Berk,Mustafa Kemal gibi kendilerinin hayatları boyunca aynı Turabi ve Hilmi'nin olduğu gibi sporla uğraşmış kişilere karşı parkurda üstünlük kuramamasından dolayı ve 2017 den dolayı Adem'in küçümsenmesidir. Adem 2018 deki hali ile yokederdi o sezonu. Herkes Serhat'ın ne denli hızlı olduğunu zaten biliyor da aynı şekilde Anıl Berk,Emre ve Hilmi'nin de hem Serhat hen Furkan'dan da hızlı olduğu bilinen bir gerçek.

    Ogeday'ın haberi olmadığını ve atış yapmadığını sen nerden biliyorsun fanboya bak 😂 Aynı mantıkta Adem'in kendini 2019 da yavaşlamış olarak yorumlamasını ve buna karşın Ogeday'ın bu konuda bir ifadesi olmadığı için Adem'in eski hızını kaybedip ona rağmen 6 sayı, Ogeday'ın 5 sayı aldığını söyleyeyim. Mantıklı konuşun az. Twittedaki Barış fanlarından farkınız olsun.

    Ogeday Sercan'ın aksine bireyselden hemen sonra değil tek gönüllu kalinca asıl dominasyonunu başlatti ki o zamanlar dediğin gibi parkurdan çok denge,zeka ve güç oyunları ön plandaydı ve farkını ortaya koydu. Final oyunu ise parkurdu ve ilk önce Serhat domine edip ilk yarı finalist olmuştu. Sonda da Ogeday hazır Serhat zaten oyundan cıkmışken diğerlerini eleyip ikinci yarı final koltuğuna oturmuştu. Son düzlükte tüm sezonlar boyunca en dominant olan kişi Sercan'dır. Ha illa sosyal medya tabirleri ile konuşacaksan bu yazdıklarını örnek gösterdiğin o plartformlara yaz bakayım nasıl linç yiyorsun. O Ogeday moddu akımını çıkaranlar Hilmi ve Turabi olsaydı orada modu falan kalmazdı diyen elemanlar. Saçma sapan argumanlar sunup yarışmacıların fan klüpleri gibi fanboyluk yapmayın.

    Alıntıları Göster
    Normal bir şekilde yazmıştım da ukala tavırlarını görünce boşuna uğraştığımı anladım. Şu forumda başka 1 kişi bile 2018 parkurlarının 2017'ye göre çeşitli olduğunu söylemez herhalde.

    Exatlondaki Ernesto, Daniel ve hatta Ionut zaten bizimkilerden daha hızlı adamlardı, özellikle ilk ikisini geçebilecek bir Türk yarışmacı yok.

    Daha tam okumamışsın bile, Hilmi Cem ve Turabi 2015'e göre çok yavaşlamıştı diyorum, Doğukan 2015'te Hilmi Cem eskiye göre hızlandı demişti diye örnek veriyorsun. 2015'teki performanarıyla yan yana getirince ne kadar hantallaştıkları ortadaydı.

    Bu arada 2017 parkurlarının fiziksel olarak ne kadar zorlayıcı olduğu, hem uzunluk hen de engel çeşidi olarak malum. 2015 Hilmi Cem'den sonraki en hızlı yarışmacılar 2017 Serhat ve Furkan'dı. Bu Anıl ve Emre'nin yavaş olduğunu göstermez, diğerlerinin biraz daha hızlı olduğunu gösterir.

    Adem önceki sene yarışmış ve 1 ay çalışıp gelmişti, Ogeday ise hamlamıştı. Adem 5 sayı alsa o mu kötü olacaktı, böyle saçma mantık mı olur.

    2017'de bireysel başladıktan hemen sonra Berna elendi zaten, arada bir zaman farkı yoktu. 2017'nin son iki oyunu çok vasattı, öyle bir sezona yakışmamıştı. İlki küçük topun yukarıda durması gereken atıştı, diğeri de küptü. Sezona damga vuranlar yine kazanmıştı ama kaybedebilirlerdi de.

    Cevap vereceksen düzgün bir şekilde yaz, yok yine fanboy xd gibi şeyler yazacaksan kendini de beni de uğraştırma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 9 Temmuz 2020; 10:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    Bravo hocam. Acun abem sağolsun, bir kaç kuruş ateşledi de ev diktik. Allah, Acun abemden razı olsun.

    Alıntıları Göster
    Ogeday 500 binden ne kadar verdi sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bidarxx

    Yaa arkadaş 2 metre adam tarım metre öteden atsa ne olur. 2 metre adam diğerlerinin koşarak geçtiği engelden dizlerinin üstünde geçiyor. Düşünsene aşkım ve barışı aşkım başını eğmeden geçtiği engeli barış sürünerek geçiyor. Sürünme olmayan her parkurda barış kafa kafaya geliyor. Survivor da rn büyük haksızlık uzun boylulara yapılıyor. En güzeli sürünme koydun mu dik birde merdiven koyacaksın. Aşkım koşarak geçtiği engelde barış sürünerek geçecek barışın 2 şer çıktığı merdiveni aşkım tek tek çıkacak ki denge olsun.

    Alıntıları Göster
    Parkurlar ne zamandan beri 2 metre adama göre yapılıyor? Ama atışlarda hep kadınlar önden atıyordu kıyaslamak bile saçma. Uzun boyluysalar sürünme engeli olmasın diyeceklerine zıplama engelleri de olsun demeleri gerekiyor. Tünelleri kaldırmak çözüm olmuyor uzun boylulara da uygun engel koyulsun demek gerekiyor. Ayrıca istediğin kadar geride kal atış daha önemli parkurdan.




  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Kimseyi kırmadan mı jdjdjjd Hala gitmiş yarışmacının arkasından yılan diye söz ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dh anketinde Cemale az oy gelmiş demek ki Cemal doğru yolda kesinlikle şampiyon olacak buradaki çakma delikanlı sevenler de çıldıracak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!


    dh anketinde son durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franz392

    Ogeday 500 binden ne kadar verdi sana

    Alıntıları Göster
    %10 Ogeday verdi. Acun abim ise mesaj başına 500 TL verdi o dönem. Reklam gelirleri azaldığı için bu sene kuruş koklatmadı. Yoksa dondurmacıyı ölümüne savunurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 9 Temmuz 2020; 12:19:31 >




  • Bu Gizem ne ara reklamda oynamaya başlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackflower B kullanıcısına yanıt
    evrim uğur böceği değildi yasin prenses dese kim inanır buna. yasin bir sercana bir cemal cana yanaştı bu manerva yaparkende evrim gibi bodoslama girmedi.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    reklamları dizileride var yeni değilki.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 9 Temmuz 2020; 12:31:2 >




  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Barış çöpü hariç herkes geçti o tünelden güç oyunu olursa sakat Barış 'ın omzunu eline verirler zaten finalde güç oyunları oynanmaz
    pısırık Barış , Mert bağırınca ben takım değiştirmek istiyorum Acun Bey diye ağladı bu adam güç oyunu kazanabilirmi sence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saatten sonra ha 5. olmuşsun ha 4. farketmez Kelcan reyiz o lafı söyleyerek çok doğru yaptı son 1 ayda söylediği her söz doğru da sms vurgusu yapması ve ergenleri öyle ezmesi çok hoşuma gitti
  • son 4e dogru giderken konuda yorum sayisi iyice azaldi. kalan adaylar heyecan vermiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım şeyle senin yazdığın şeyle lakası 🙄 Senin dediğine göre evrim böyle şeyler yapmadığı için adada değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 50955096509750985099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.