Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4947. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.327.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49454946494749484949
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!


(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
Mesaj
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Büyük smste 1. ama ben bunun şampiyon olacağına inamıyorum.Oyunlarda çok ezilmeye başladı.Smsle finale kalabilir fakat rakibi şampiyon olur.Şuan şampiyonluğu en çok Sercan hakediyor.Daha sonra Berkan ve Cemalcan geliyor.Barışın bu haftaki istatistiği bayanlardan bile geride.Daha bayanları oyun istatistiği olarak geçemeyen biri şampiyon olursa çok komik olur.
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Adam yatarak kupayı kaldırcak zaten kilo almış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oylama sıfırlansın. birçok kişinin fikri değişti.
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Berkani eğer 3 te 3 yapamazsa kendi potaya gireceği için en azından sms te eleyebilecegi biri olsun diye koydu yoksa son oyunu kaybetseydi cemal nisa veya barış kombinasyonunymu yapsaydı kendi potaya girseydi sercan giderdi o yüzden berkani koymasi mantıklıydi hem güçlü rakip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akşam babakoyu bi gönderelim de, haftaya da sıra Nisaya gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    O konuda kararsızım Berkan mı elense Nisa mı elense daha iyi olur.Berkan giderse daha rahat oyun alır.Ama Nisayı smste geçemeyebilir.Birde 3 isim birden aynı anda verilmiyor.Öyle olsa dediğiniz isimleri verirdi.Oyun kazandıkça verildiği için Sercanın taktiği şöyle oldu:
    1-Berkan(Smsi düşüktür diğer oyun kaybında aday olacağım için eleyebilirim.Takım seçmelerinde yanlış yaptı söylesem yanlış olmaz)
    2-Nisa(Cemal ve Barışa göre smsi düşüktür.Onu söylemem aday olmam durumunda şansımı artırır.Aramızdaki sıkıntılardan dolayı söylesem yanlış olmaz)
    3-Barış(Cemalle iyi kötü 2 yemek yedik bana yanlışı olmadı.Geriye Barış kalıyor onu söyleyim)
    Burdanda anlaşılacağı gibi adam mantıklı yol izledi.En azından Elif veya kendi için son 4 ü hemen hemen garantiledi.Haftayada Elif veya kendi elenmezse bence ikisi birden son 4 yapacak.Eğer böyle olursa da son 4 Elif,Sercan,Cemal,Barış olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 30 Haziran 2020; 11:54:23 >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Oylama sıfırlansa bence Sercan 1. olur.Şu an herkes destekliyor.
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Şu an oylama olsa Sercan banko birinci olur. Hem mağdur hem fanları kendini sorgulamaya başladı. Ergenners tayfa desen Sercan tek başına dağıttı tayfalarını, birinin biletini kesti. Sercan tam bir survivor. Adam hem başarılı hem de izleyiciye izlettirecek reality veriyor. Nisa ile olayı, Berkan'la atışmalarındaki gerilimin artması vs. Tam heyecanı kalmadı artık izlenmez derken son bir haftada tekrar izletmeye başladı yarışma kendini.
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Çakma milliyetçi samu, dhnin destekleriyle bir şey olmadığını çakma mmaci yunus emre ile görmedin mi sen?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sercanı tebrik ediyorum gerçekten sahada cevabını verdi 3 ismide potaya gönderdi tek başına hatta bugünde dokunulmazlık olsa onuda kazanır cemalcanıda yollardı sene başından beri ünlüler takımına olmaz şeyi yaptılar sercan elife çok doğru birşey söyledi biz bi tökezlesek ilk beni sonra seni yazar dediler çok ciddi derecede gruplaşma var 5 i bir 2 si bir olarak sercan da bu oyunu bozdu sonuna kadar sercan ve elifin arkasındayız

    nisa olayına iki şey yazmak istiyorum ilk önce nisa ses kaydında kahkahalar atıyor net bir şekilde şunu demiyor gizem bu olay kapansın bir daha da konusu açılmasın benim sevgilim var olay uzamasın demiyor hahahahaha benim sevgilim var istemiyorum hahahaha falan ses kaydı geçiyor acun bir günah keçisi arıyordu gizem bir açıkta tak diye gizemi günah keçisi ilan etti madem acun bey o kadar objektif gizeme de cevap hakkı doğdu çıksın konuşsun herkes herşeyi bilsin bu olay tamamen kapandıktan sonra tekrardan ortaya dökülmesi tamamen reyting şeyi

    bir konuda barışa hiçbirşey oynamadan adam 1.olacak ne kaptanlık ne dokunulmazlık almadan helal olsun
  • Yahu bi de şu ergen tayfa ve Nisanın babası Sercan'a sapık muamelesi yapmaz mı? Cemal durup durup kızı öpüyor, ay dur öpücem diyip öpüyor, Sercan medeni bir insan gibi arkadaşlık teklif etmiş, kız da reddetmiş. Reddetmesinde bi sıkıntı yok medeni bir insan gibi kırmadan hayır diyor. Ama işte kezban her yerde kezbandır, avrupada büyümüş olsa bile. Sen reddettiğin için kendini adamdan üstün görürsen, "Ben Sercanla olmam", potaya seni yazdığı için "Benden intikam alıyor" dersen böyle rezil edersin hem kendini hem karşındakini. Gençler özellikle okul okuyanlar açılacağınız kızı iyi seçin. Reddedip bi de kezban olursa ne arkadaş ortamınız ne sosyal çevreniz kalır o reddedilme davası yakanıza yapışır. Her yere yayar o kezban onu "Ay biliyo musun Ali, Veli bana çıkma teklifi etti reddettim"
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Genel olarak katiliyorum ama haksizlik da etmemek lazim. Bir ara cemalcan ile sercan da kadinlardan gerideydi, sirf son bir aya bakacaksak adamlar neden 4 aydir orda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    fanatiklik yok insan biraz efendi olur ama sercanda eser yok elife bakarmısın hanım hanımcık biri lakin onu yapmaz acun.
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Nick mesaj uyumu diye buna derim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Yusuf Kyriakos'tan istatistik kasmıştı acaba Barışla oynasalar Barış kasabilir mi? Bence imkansız
    Kyriakos amcam Barışı garanti sayısı yapardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Tamamda 1 haftalık olsa neyse 3 haftadır böyle.Birde Sercan ve Cemalin bayanlardan geride olduğu haftalarda karma değildi oyunlar. Yani erkekler erkeklerle bayanlar bayanlarla oynuyordu.Şuan bayanları yense onlardan geride olmaz onlara bile tam üstünlük kuramıyor.Tamam başlarda iyiydi sakatlıktan sonra koşamıyor çok yavaş.Yinede oyunlarda çok ezilmemeli şampiyonluk istiyorsa.İlk başlarda istatistiği %60 düzeyindeydi şu an %53 böyle giderse %50 nin altına düşer.Survivorda bu istatistikle şampiyon olan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    ben gsliyim ama sercan gs forması giymiş şampiyonlar liginde oyanmış lakin ben hiç hatırlamıyorum acaba evrim gibi oda gizli forvetti biz göremedik.
  • SahteKabadayı kullanıcısına yanıt
    kızda sıkıntı yok sercan efendi konuyu uzattı.
  • Berkan giderse,Cemal dışında Sercan'ı zorlayacak kimse kalmıyor haftaya da 3'te 3 yapma şansı epey fazla
  • 
Sayfa: önceki 49454946494749484949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.