Bildirim
survival oyun lazım
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, Green Hell olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 26 Ocak 2022; 22:31:28 > -
Subnautica olabilir. Zamanında biraz oynamıştım ve survival oyunlarını sevmeyen biri olarak zevk almıştım. Şimdi baktım 50 TL'ydi Steam'de. Bunun dışında Astroneer önerebilirim. Çok basit bir oyun ama arkadaşlarınla oynarsan zevk alabileceğini düşünüyorum. Keşif hissi fena değil. Uzay konsepti de ayrı bir zevk katıyor. Satisfactory'de güzel bir oyun. Direkt survival değil ama arkadaşlarınla oynarsan zevk alabileceğin türden. Erken erişim oyunu olmasına rağmen hata ile çok karşılaşmamıştım ben.
-
herkese çok teşekkürler iyi oyunlar :D
-
Forest falan boş, aç green helli arkadaşlarınızla manyak olun.
Araştırma yapmadan oynamayın ama :D
-
Green helli bnde merak ediyorum oynanış olarak kaç saat sürüyor öyle uzun oyunlar beni çok cezbetmiyor 10 15 saat sürse yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X