Şimdi Ara

Sürücü Belgesi Çifte kayıt nedeniyle işlemim yapılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Mevcut B sınıfı belgeme A2 ekletmek için pazartesi günü nüfusa gittim. Görevli sistemde çifte kayıt görünüyor diyerek işlemimi yapmadı. Bunu düzelttirmemi istedi. NVİ'ye düzelttirme başvurusdu yaptım sonucu bekliyorum.

    Var mı başına böyle bir şey gelen?
    Muhtemelen yılın son günleri olduğu için işlemlerin gelecek yıla sarkmasını sağlayıp daha fazla para almak için bunu yaptılar. Az da değil fiyatlar en az bi 100 lira zamlanacak Ki zaten nüfus müdürlüğünün kapısında boy boy yoğunluk var şimdi gelmenize gerek yok yazıları da bunu doğruluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • çifte kayıt olsada işlem yapılır. Başından savsaklamış.
    diyelim ki b ehliyetin var.
    Kursa yazılıp A2 aldın. ama dosyayı nufusa götürmedin.Tekrar
    gidip kursa yazıldın. C veya d ehliyet aldın. iki çift dosya ile nüfusa gittin. Çift kayıt yani bankaya harçları ödediysen işlem yapmak zorunda ama birinin harcını yatırıpta iki dosyaya işlem yaptıramazsın. Onda bile işlem yapması gerekir hangisinin harçlarını yatırdıysan.
  • Zaten dava açacağım 2019 yılı içerisinde başvuru yaptığım, ancak idarenin kusuru nedeniyle işlemimi 2020 yılında yapan idarenin 2019 yılı tarifesine göre ücret alması gerekirken 2020 tarifesine göre ücret almasında hukuka uyarlık bulunmamaktadır. Sonuçta işlemin 2020 yılında yapılması idarenin kusurundan kaynaklanmaktadır, dolayısı ile idarenin kendi kusurundan kendi lehine kazanç sağlaması hukukun temel ilkeleri ile bağdaşmamaktadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.