Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda)) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuncaybe hocam valla bende beğenmedim bana çıkarsa metal gibi olanlarla değişirim seninle :D
  • Yarın gidip bakmayı düşünüyorum eğer direk 49 tlye alma şansım varsa ilk önce onu açıp beğenecek miyim diye bakacağım tabi fiyatını da soracağım
    güzel bir şey çıkarsa bir tane daha alabilirim bayan saati çıkarsa ya armağan ederim yada isteyen olursa takaslarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

abi mutlu olunmaz mı, sade şık çok fena bi model. ne yalan sölim soldaki bnm de pek hoşuma gitmedi onun içinb üste para vermen gerekebilir

neyse gözümüzü kapatıp kutu alalım bakalım netten. gönderirlerse güzel olur, beğenmediğimiz bi model olursa da hediye ederiz 200 300 tl lik hediye vermiş gibi karizmamız olur
    ama yine şöyle iğrenç bi saat daha gördüm bütün şevkim kırıldı yine

http://www.hizlial.com/saat-gozluk/saat/swatch-suov702-new-gent-unisex-kol-saati_17.001.5555.0310.htm

siteden alacaklar varsa da bence elini çabuk tutsunlar, şuanda bağımsız olarak alınabildiğinden haberleri yok, yarın düzeltirler büyük ihtimalle. ha bi de olur da gönderirlerse uyuzluk olsun diye en dandik saatleri dayamasınlar siteden aldık diye

Linkte iğrenç diye paylaştığın saat Swatch'un son zamanlarda en çok tutulan modellerinden biri

ama iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyo eskiden kayışları geçmeli Q&Q saatler vardı, onun aynısı işte

yaşımız 16 17 olsa takalım da, ola ki siparişler gönderilirse umarım bu yada türevi bişey çıkmaz işallah

• bu bir çeşit pazarlama tekniği
    Yüz liralık mali 500e satarsın 4 tanesini 5 tl ye satarsan bile kar olur olay bu

• quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

tuncaybe hocam valla bende beğenmedim bana çıkarsa metal gibi olanlarla değişirim seninle :D

Aynısı eşimde var zaten ondan biliyorum
  • Pff limit yok kartta şuan yarına alayım 2 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

şöyle şeyler çıkmasın
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=12608&urun=Flik+Flak+FLN033
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=12464&urun=Flik+Flak+FLS012
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11576&urun=Flik+Flak+++FLN021

gökten hülya avşar yağarken bize aydemir akbaş düşmüş olur

• aynen
  • Bu arada yeni üyelilkte 10 TL hediye çeki veriyor ama ne yazık ki 150 TL ve üzeri alışverişte geçerli.
  • ya canım çekti benim de. bu aralar moralim bozuk. şimdi alırım konuda yazan arkadaşlar arasında en çirkin saat bana çıkar da moralim iyice bozulur diye korkuyorum. ne dersiniz?
  • Takip..
  • hadi modelin güzelliğini çirkinliğini geçtim bayan saati çıkarsa o kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

gaza geldim 2 tane sipariş veriyorum.

Hayırlı olsun En kötü siparişimizi iptal ederler. Ama satın alma ekranında başka bir alışveriş ile alınabilir ibaresi yoktu. Bu nedenle haklı olarak siparişleri iptal edemezler. Bakalım gönderecekler mi?

hayırlı olsun.
    peki atıyorum geldi diyelim,açtık beğenmedik netten aldığımız için 1 haftalık iade süremiz var dimi ? sence yer mi ?

Swatch Saat - Sürpriz Swatch

- Sitemiz üzerinden yapacağınız her ürün alışverişinizde Sürpriz Swatch sadece 49TL.

* Ürün değişimi yapılmamaktadır.
    * 2 yıl garantilidir.

• Rezervasyon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

gaza geldim 2 tane sipariş veriyorum.

Hayırlı olsun En kötü siparişimizi iptal ederler. Ama satın alma ekranında başka bir alışveriş ile alınabilir ibaresi yoktu. Bu nedenle haklı olarak siparişleri iptal edemezler. Bakalım gönderecekler mi?

hayırlı olsun.
    peki atıyorum geldi diyelim,açtık beğenmedik netten aldığımız için 1 haftalık iade süremiz var dimi ? sence yer mi ?

Swatch Saat - Sürpriz Swatch

- Sitemiz üzerinden yapacağınız her ürün alışverişinizde Sürpriz Swatch sadece 49TL.

* Ürün değişimi yapılmamaktadır.
    * 2 yıl garantilidir.

Değişim olmayabilir ama arkadaş iadeyi sormuş, mesafeli satışların tamamında yasal olarak iade süresi var. Şarta şurta da bakmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Bugün toplam 150 liraya bir çift bu sezonun küpesini aldım kız arkadaşıma yanına da 2 kutu saat. Birinin değeri 389 diğerininki 250 lira. Tabii liste fiyatları bunlar ama her türlü iyi bir alışverişti sanırım. :)

model numarası verseydin keşke.biz de bakardık hangileri olduğuna.

Güzel soru, baktım şimdi tekrar birisi YGS455, diğeri Wayfarer modeli, yani yukarıdaki resmi verilenler değil ikiside. Mağaza çalışanları hangi kutuda ne var bilmiyorlar, bilemezler de kutular açılmamış zaten. Ama önlerinde çıka çıka genelde neler çıkabildiğini tahmin edebiliyorlardır.

mağaza müdürü biliyorum diyor,siz dışarıdan birisi olarak bilemez diyorsunuz..
    ben pazar gidip istediğim (yukarıda resmi olanlardan) bir tanesini alıcam,size denk gelen modellerden sonra aklıma gelen tek şey her mağazada aynı modellerin olmayabileceği olabilir...

Mağaza müdürü arkadaşınıza güvenip bence insanları yanlış yönlendirmeyin :) ben gidip almış alırken kutuları, nasıl olduklarını görmüş biri olarak söyledim, elinize alırsınız tartarsınız vs o ayrı ama hepsinin üstünde aynı resimler olan bir kutudaki saati nasıl tam olarak bilecekler?, Örnek: bildiği ve size söylediği, sizin burda paylaştığınız saatler arasında olmayan ve daha dün aldığım 2 saat aşağıdadır, taze taze çektim, isterseniz garanti belgesinin üzerindeki 14.11.2011'in de resmini çekebilirim. Ayıptır günahtır insanları yanlış yönlendirmeyin

ss güzel olmuş ama sanırım son mesajımı dikkatlice okumadınız..
    quote:

size denk gelen modellerden sonra aklıma gelen tek şey her mağazada aynı modellerin olmayabileceği olabilir...

• Netten Saat alan arkadaşlar.,
    Siparişiniz ne durumda gözüküyor..?

Hazırlanıyor .?
    Kargoya verildi .?
  • Hadi hayırlısı bende katıldım biraz önce aranıza netten bir sürpriz saat alarak :))
    Gerçi dediğiniz gibi göndereceklerine pek ihtimal vermiyorum ama en azından
    şansımı denemiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrese

Rezervasyon :)

takip
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.