Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda)) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazy

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Ürün Almadan Almanın Bir Yöntemi Varmı :)

Yeterince çingenelik yaparsan alabilirsin. Ürün alıp sürpriz saat kutusu almayanların yerine sen alabilirsin. Yani dükkan stoğunda yeterince sürpriz saat kutusu vardır bu durumda.

Valla ben çingenelik yaptım vermediler :) Saatle birlikte aldım. Kayışla birlikte veriliyorsa iyiymiş ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

quote:

quote:

Ürün Almadan Almanın Bir Yöntemi Varmı :)

Yeterince çingenelik yaparsan alabilirsin. Ürün alıp sürpriz saat kutusu almayanların yerine sen alabilirsin. Yani dükkan stoğunda yeterince sürpriz saat kutusu vardır bu durumda.

Valla ben çingenelik yaptım vermediler :) Saatle birlikte aldım. Kayışla birlikte veriliyorsa iyiymiş ama sanmıyorum.

Ben dün kayış ile aldım. Kayış 25 TL.
  • 75 liraya isteyen olursa satıyorum.

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))
  • ARKADAŞLAR 2 SWATCH MAĞAZASINA GİTTİM KAYIŞIN YANINDA KUTU VERMEDİLER MUTLAKA ÜRÜN GEREKLİYMİŞ.KAYIŞ İLE ÜRÜN ALANANLAR ALDIKLARI ŞUBELERİ YAZABİLİRLER Mİ

İSTANBUL-AVRUPA YAKASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

ARKADAŞLAR 2 SWATCH MAĞAZASINA GİTTİM KAYIŞIN YANINDA KUTU VERMEDİLER MUTLAKA ÜRÜN GEREKLİYMİŞ.KAYIŞ İLE ÜRÜN ALANANLAR ALDIKLARI ŞUBELERİ YAZABİLİRLER Mİ

İSTANBUL-AVRUPA YAKASI

Taksim Swatch kayışla birlikte veriyor.
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR 2 SWATCH MAĞAZASINA GİTTİM KAYIŞIN YANINDA KUTU VERMEDİLER MUTLAKA ÜRÜN GEREKLİYMİŞ.KAYIŞ İLE ÜRÜN ALANANLAR ALDIKLARI ŞUBELERİ YAZABİLİRLER Mİ

İSTANBUL-AVRUPA YAKASI

Onlarda uyanmıştır bence. Gitmeden bir sorun derim.
  • quote:

quote:

quote:

İSTANBUL-AVRUPA YAKASI

Aşağıdaki bağlantıdan istediğiniz şehirdeki mağazaların telefonlarına ulaşabilirsiniz. Önce telefonla sorun, mırın kırın ederlerse Taksim mağazasından kayışla birlikte saat verdiklerini söyleyin.

http://www.swatch.com/tr_tr/shop/locator.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

İSTANBUL-AVRUPA YAKASI

Aşağıdaki bağlantıdan istediğiniz şehirdeki mağazaların telefonlarına ulaşabilirsiniz. Önce telefonla sorun, mırın kırın ederlerse Taksim mağazasından kayışla birlikte saat verdiklerini söyleyin.

http://www.swatch.com/tr_tr/shop/locator.html

teşekkür ederim bugün tüyapa gidicem yarın ilk işim bu işi denemek olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

kutuyu açınca birazayal kırıklığı oldu. ama yine de hiç yoktan iyidir dedik. erkek saati çıksaydı daha kötü çünkü ben saat takmıyorum en azındananıma yaradı değişik bir saati olmuş oldu

Peki hocam kutuyu ilk acan bizmi oluyoruz. Yani bi etiket guvenlik seridi jelatin tarzi bise varmi?

Torium veya civarinda varmiydi bu swatch?

evet ilk biz açıyoruz. ışardan hiçbişi belli omluyor. bi küçük kare şeklinde bi de uzun dikörtgen şeklinde kutular var.

benim anladığım kare şeklinde kutulardan metal kordonlu saat çıkma ihtimali var diğer uzun dikdörtgen kutulardan deri veya silikon kayışlı saatler çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

quote:

quote:

quote:

kutuyu açınca birazayal kırıklığı oldu. ama yine de hiç yoktan iyidir dedik. erkek saati çıksaydı daha kötü çünkü ben saat takmıyorum en azındananıma yaradı değişik bir saati olmuş oldu

Peki hocam kutuyu ilk acan bizmi oluyoruz. Yani bi etiket guvenlik seridi jelatin tarzi bise varmi?

Torium veya civarinda varmiydi bu swatch?

evet ilk biz açıyoruz. ışardan hiçbişi belli omluyor. bi küçük kare şeklinde bi de uzun dikörtgen şeklinde kutular var.

benim anladığım kare şeklinde kutulardan metal kordonlu saat çıkma ihtimali var diğer uzun dikdörtgen kutulardan deri veya silikon kayışlı saatler çıkıyor.

Yanlış. Bana uzun kutudan metal kordonlu saat çıktı mesela. Aynı şekilde, kare kutudan da saçma sapan, plastik kayışlı bir emo saati çıktı.

• Selam gençler.

bugün ankara optimum swatch mağazasındaydım. hediye olarak verilen süpriz kutuları açmışlar. açık olarak 49 liraya satıyorlardı ! beğendiğim bir tanesini 49 lirayı 3 e böldürteker ödedim. !!! bu mağazaya uğrayın derim.süpriz saatleri direk ve seçerek alabiliyorsunuz. metal kordonlu yok ama !

ankamall ise biraz sesini yükseltirseniz ( aldığınız süpriz saati beğenmeyip )49 lira verdğiniz parayı müşteri memnuniyeti için geri iade ediyor. tecrübe ile sabittir. beğendiğiniz saati para verip alın , 49 liralıktan süpriz alın en az üç tane süpriz misal ve kutuları açın. eğer beğenmediğiniz model çıkarsa hemen itiraz ederseniz müşteri memnuniyeti adına para iadesi yapıyor. yapmıyor diyen varsa yüzleşmeye hazırım,kendileri dahi bunu bana söylediler ve kabul ettiler. tabi çirkef olmayı göze alırsanız.

önemli bir not: optimum mağazada farklı kişiler olabilir.her biri farklı fiyat söyleyebilir. 1 saat önce 170 lira diyorlardı, 1saat sonra gidip başka eleman 49 lira deyince hemen aldım.telefonla sorarsanızda 249 diyorlar.elemanlarda habersiz birbirinden haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 20 Kasım 2011; 19:02:37 >

• adana mağazasını aradım.elimizde 17 kutu var dediler.başka bişey almadn alabiliyomuyuz dedm.kaçta ne alıcan dediler.2 dedim.tmm dedi.seçme şansımız vamı dedim.ağırlığına bakarak falan seçebiliyosunuz falan dedi.ama ağır kutulardan daha çok plastik chronolardan çıktığını söyledi.birazdaha yardımcı olamazmısınız öğrenciyim falan dedim.yarın gelin görüşelim dedi.yarın okul çıkışı gidicem.eğer güzel bişeylere ulaşabilirsem haber veririm ;)
  • Swatch Snowkiss elimde mevcut isteyen olursa yardımcı olurum uygun fiyata saygılar..

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=13079&urun=Swatch+SUKW100
  • Ankarada sadece kutu alabileceğim mağaza bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

Ankarada sadece kutu alabileceğim mağaza bilen varmı

optimum ve cepa
    ben optimumdan aldım,arkadaşda cepadan aldı.
    optimumda saatler açık seçebiliyorsun.cepa seçtirmiyor süprizli satıyor direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

optimum ve cepa

Kesin veriuorlar degil mi cepada babami yollicam da hata olmasin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR İSTANBULDA SADECE SAAT ALABİLECEĞİM BİR YER VAR MI ?
  • Orijinalden alıntı: batucan05bb

optimum ve cepa

seçebildğiniz mağazada metal modeller vs. varmı ? en azından deri kayışlı,chronosu olmayan metallerden falan
  • quote:

quote:

quote:

optimum ve cepa

Kesin veriuorlar degil mi cepada babami yollicam da hata olmasin:)

arkadaşa verdiler cepada,optimumda da daha bugün aldım.tam çıkarkende başkası adına kesiyorum felan filan dedi bende ok dedim. çıktım gittim.
    verdiler yani,aslında ankamalldede veriyorlarda bence dükkanın kalabalık olmaması gerekiyor.bide ankamallde bir kaç oyun döndü,normal alcam 249 lira deyince,ben size 30 dk sonra döneyim diye telefon aldılar. süprizlerin hepsine bakıp araddığım saati çıkartacaklardı kakalayacaklardı. fiyat konusunda stabil değiller haberiniz olsun. bence direk süpriz kutu almaya geldim diye girişmeyin. suim400 suip401 gibi modellere bakmaya geldim diyim bunlar süpriz kutularda olduğu için ya kalmadı derler yada satacak olurlarsa 49 derler bana böyle oldu

• Orijinalden alıntı: ozandrl

optimum ve cepa

seçebildğiniz mağazada metal modeller vs. varmı ? en azından deri kayışlı,chronosu olmayan metallerden falan

metal deri felan yok.yani direk seçmelik yok. seçilmeden olan süprizlerde vardır. ama hem direk 49 luk satsınlar hemde ben seçeyim derseniz deri metal yok.vermezlerde zaten
    arkadaşlar metal deri felan 49 lira bile olsa personel kendisine alır.

bu suim olsun suiplerdeki plastik kordonların fiyatı bile 47 lira iken yapmayın gözünüzü sevem :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.