Şimdi Ara

Suriyelileri dışlamayın. Önyargınızı kıracağım / Siz Suriye'liler olsaydınız ?. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oldu ülkesinden kaçsın burda elinde bıçakla sopayla esnafa saldırısın kızlarımıza göz diksin sonra acıyın bizim ülkemizde zaten yeterince yoksul insan var önce kendi yoksul insanina yardim etsin ayrica en iyi suriyeli ölü suriyelidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben suriyeli olsam.vatanımı bırakıp kaçmazdım.sonra buraya gelip,karı kızlara bakmazdım.
  • Mağdur edebiyatından sıkıldım. Kimse mağdur olmasın diye biz mağdur oluyoruz. Gerçekten mağduru koruyup kollayalım. Türklükte, müslümanlıkta bunu gerektirir. Ama... işte amadan sonrası önemli. Sığındıkları ülkede 15 liler diye türkü yakılmış. Hey onbeşli onbeşli... Burada ki 30 yaşında suriyeli? Çolu çocuğu yok onun için gelse, özürü yok eli silah tutmasa; ne yapıyor? Kendi ülkesine yararı olmayanın bu ülkeye ne faydası var? Hocamız derdi fazla hümanistlik can çıkarır diye. Canımız çıkıyor be.

    Kimse kusura bakmasın, daha mağdur edebiyatı yapmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün cumhurbaşkanı olursam hepsini çoluk çocuk demeden sallayacağım suriyeye rastgele
  • AKP'ye oy versinler gelecegimizi garantiye alalim. Gerisine ne yapiyorsalar yapsinlar mantigi :)

    Ulkeyi boldunuz dahada boluyorsunuz. Boyle devam edin arabistler bakalim ne olacak.
  • bir başka teröristleri korumak için açılan konu daha evine alda besle seviyosan yarın bir gün ailenden birinin canı bunlar yüzünden yanarsa görecem ben seni
  • işsizlik kriz varken bunları almak hangi akıla hizmet acaba.
  • Çoluk çocuk kadın yaşlı ne kadar suriyeli varsa yaka paça bir an önce ülkeden atılması lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbasaran82


    quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Neden anlamak istemiyorsunuz. İllaki bela size mi gelmesi lazım bir şeyleri anlamak için.



    Suriyeli mağdur diye iti kopu doldurdular ülkeye. Mağdur olanda girdi şerefsiz olanda. Bizde biliyoruz iyi olanların olduğunu ama kötü olanlarda var. Dahası dünyadan haberiniz yok sanırım buradaki bütün suriyeliler esaddan kaçmıyor onun taraftarlarıda var.



    Son olarak aptal numarası yapmayın 3 milyon insan bir ülkenin yapısını değiştirebilecek kadar fazla ve yıllardır bizim ülkemizde 10 sene sonra bu adamlar 7 8 milyon olduklarında ne yapacaksınız

    önce parti kuracaklar
    sonra meclise alacaz onları :)

    Anadilde eğitim
    Özerklik

    diye devam eder.




  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Tamam. Vatanseversin. Ama küçük oğlun ve kızın var. Karın var. Onları bırakıp nasıl ölmeye gidebilirsin ?
  • Reahax kullanıcısına yanıt
    1980'lerde Komünist vs Ülkücüler gibi tekrar iç karışıklık çıkar. Zaten meclise girme ve TRT Kurdi kurulması "ÇÖZÜM SÜRECİ" ile izin verildi. Araplar ile "ÇÖZÜM SÜRECİ" olmadığı sürece zor.
  • arabakovalayankamyon A kullanıcısına yanıt
    Ben zaten öyle itleri savunmuyorum. İnanın bana ben böyle şeye şahsen tanık olsam tek başıma da olsam her türlü kavgaya girerim. Zaten kalıplıyım. Çanakkale'de pek suriyeli olmadığı için kavga yada taciz olayları olmuyor. Ama İstanbul, Hatay, Gaziantep'te olsam (ki güneydoğu da emanetsiz kimse dolaşmaz bende Çanakkale'de boş gezmiyorum) yinede girerim.
  • FloydOne kullanıcısına yanıt
    Zaten Müslüman olduğumuzdan 1 handikaplı barbarız. Birde öyle bir olay olursa iyice batı ve Tarih açıdan araplardan bile alçak olarak lanse etmemek için hiçbir sebebi yok.
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    O kadar kolay değil. İnsan vücudundaki hastalıklı hücreler gibi oldular. Her yere yayıldılar. Nasıl hepsini toparlayıp atacaksın ? HİTLER'in yahudilere yaptığı gibi trenlerle mi atacaksın ? Nasıl toparlayacaksın. Çok zor o dediğiniz iş. Devletin yapacak birşeyi yok. Ya kendileri geldiği gibi gidecek yada onlar burada kalacak okuyup yetiştirilip belki hayırlı bir vatandaş olacak. Yada burada okuyup tekrar ülkesine gidebilir. Bizim için pek bir sıkıntı yok.
  • mısafıre yedırılır ıcırılır ama evın tapusu verılmez
  • umarım ıraktan 5 milyon afganistandan 3 milyon afrikadan 5 milyon ne kadar cahil işe yaramaz herkes varsa tek temennim gelmeleridir benim vatandaşlık işlemlerim az kaldı tamamlanıyor almanya vatandaşlığını aldığım gibi defolup gidiyorum Türk vatandaşlığından da çıkıcam sürünün ulan umrumda mısınız bu millete artık anlatmıyorum uğraşmıyorum prensip edindim cahil olduğunu düşündüğüm kişilerle alakayı düşürüyorum tartışmaya girmiyorum .
  • Türkiye de aynı olaylar olsa herkes vatanını korur bu Suriyeli lerde ar namus hiçbişey yok bunların atılması için refarandum falan ne varsa yapılmalı ülkeyi bok ettiler. Abim fırat kalkanında görev aldı anlattığına göre adam karısı kızlarıya geliyor bize diyorki karım kızım sizde kalsın ben geçeyim.. Böyle insanları hala neden kovmadık anlamış değilim. Arada masumlar olsada artık bıktırdılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki türkçü ergenler yine iş başında .ddddddddd neymiş toprağı sadece kanla verirlermiş .dddddddddd onlar savaşarak ölürmüş .ddddddddd gerçek bir savaş görseniz topuklarınızı kıçınıza vurarak kaçarsınız. Savaşlar öyle oynadığınız bilgisayar oyunları gibi olmuyor. Işid hemen tek kurşunla öldürmüyor , eziyet ederek öldürüyor diri diri yakıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda suriyeye gidebildiklerine gore bahsettiklerin gecerli degil. Adamlar enayi bulmus asalakca yasiyor sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Ang3l B kullanıcısına yanıt
    Çanakkale'de atalarimiz nasıl yaptiysa aynisini yapmaya gayret ederim. Bensiz yaşarlar ancak vatansız yaşamalarının bir anlamı olmaz.
    Kadinlar ve cocuklar ile birlikte yaşlıların terketmesi anlaşılır bir durum ancak delikanlilarin kadın gibi kaçması erkekliğe sığmaz. Tabii tam anlamiyla durumlarını bilemiyoruz mechul yani teröristlerin safinda esir düştüyse tek caresi kaçmaksa bu başkadir. Çünkü Suriye'de ya teröristlere katılıp savasacaksin ya da fırsatın varsa kaçacaksin o durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 17 Haziran 2017; 14:59:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.