Şimdi Ara

Suriyelilere acıyıp duyar kasan kardeşlerim gelin;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hümanist, insan seven, insana değer veren kardeşler veya büyükler. Yaşım 23 seçin hangisiyse.
    O korumaya çalıştığınız, acıdığınız, "Köpeklere-kedilere acıyıp Suriyeli diye insanlar acımıyorsunuz" diyenler, o acıdığınız onun bunun evlatları bugün ülkeyi Teksas'tan beter hale getirdi. İşimden evime dönerken 3 tanesi arkadan taşla saldırdı, cüzdanı cepteki paraları kaptırmamış olsam da cepten telefonu çektiler. Yedikleri dayak yüzünden ve sağolsun onlarca araç içinden sadece duran tek abi sayesinde sadece telefonla kaçabildiler. Hem taksiyle hem polisle hem koşarak sokaklarda aradım ama bulamadım 3'ünü de. Herhangi bir yerde görülseler teşhis edilirler, verdiğim zararlar belirli. Peki şuan umurumda mı, yolda gördüğüm herhangi bir Suriyeliyi, kadın-erkek, küçük-büyük ayırt etmeden dövmemek için herhangi bir sebep var mı ? Kanları, parmak izleri olmasına rağmen tespit edilebilecek kayıtları olmayan bu insanlara acımaya devam mı ?
    Vursam insan sayıp ceza verirler, illa cepte silahla, bıçakla mı gezelim ?

    Donanımhaber uzun süredir okumuyorum-yazmıyorum. Eskiden muhaliftiler bir ara akp'li dolmuştu, akp'li olanlara sesleniyorum, ülkenin bu halinden memnunsanız oy vermeye devam edin. Bizler bir gün biteceğiz, pes edeceğiz. İşte o gün sıra size gelecek.

    Bu olayda payı olan herkesin gelmişiyle geçmişiyle uzun süre içli dışlı olacağım.

    Bu arada ilk vakaları değil, hastanede tamamen gasp edilmiş, bayılana kadar dövülmüş bir kişi daha var ve aynı kişiler tarafından. 3 siyah giyinimli Suriyeli.
    Esenler, Bağcılar, Güngören, Merter taraflarında 3 kişi halinde takılan muhtemelen birinin kolu sarılı, birinin eli sarılı ve birinin yüzünde şişlikler olan Suriyeli görürseniz gördüğünüz ilk polise ihbar ediniz lütfen.

    Tartışma yaratacak herhangi bir cevap vermeyiniz, cevaplamayacağım. Konunun amacı saydığım ilçelerde oturanlar hem dikkat etsinler hem görürlerse ihbar etsinler.







  • Size katılıyorum, gereksiz duyarlara ve hümanizme gerek yok. Ülkede zaten fazlasıyla vasıfsız insan vardı, biraz daha arttı. Artık kına yakabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.